back to top
14 C
Athens
Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026

Απονομή Πιστοποιητικών από ΠΑ.ΠΕΙ και EUROLIFE FFH σε συνεργάτες του “ΠΑΡΟΝ”

Στο Athens Marriott Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08.12.2021 η τελετή απονομής πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής  Διαμεσολάβησης» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του «Advanced Program in Management for Insurances Executives» σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ υπό την αιγίδα της Ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE FFH για επιλεγμένους συνεργάτες του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ.

- Advertisement -

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5 διαφορετικές ενότητες καλύπτοντας γνωστικά αντικείμενα όπως Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά συστήματα, Marketing και συμπεριφορά καταναλωτή, Διαπραγματεύσεις κτλ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν διάρκειας 5 μηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, o Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κ. Νίκος Δελένδας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Χουλιάρας, ο Διευθυντής εκπαίδευσης κ. Βλάσσης Γαδ, ο καθηγητής και Αναπληρωτής Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο καθηγητής και  Διευθυντής του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) κ. Δημήτριος Γεωργακέλλος και η ιδιοκτήτρια του Ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ και Συντονίστρια Ασφαλιστικών πρακτόρων κυρία Χριστίνα Φυτέα.

- Advertisement -

Στην συνέχεια οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους. Θερμά Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες: Νικόλαο Τούμπα, Φάνη Μπούκη, Αλέξη Καμενίτσα, Πάνο Σαρρή, Κωνσταντίνα Κουράκου, Γεράσιμο Ράπτη, Παναγιώτη Δάλκο (Make Sure), Tριποτσέρη (exasfalisou).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου στον 8ο όροφο όπου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν εκλεκτές γεύσεις και ποικιλίες κρασιού και συνομίλησαν για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η κυρία Χριστίνα Φυτέα δήλωσε σχετικά:

”Η βάση για την εξέλιξη κάθε επαγγέλματος είναι η συσσώρευση της εμπειρίας και της γνώσης. Μέσω της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της EUROLIFE FFH και του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΑ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη γνώση τους πάνω σε ένα τομέα και ένα επάγγελμα που συνεχώς μεταβάλλετε, μετεξελίσσεται και αναβαθμίζεται.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και τα στελέχη της ΕUROLIFE FFH για την εξαιρετική αυτή ενέργεια αλλά και τους εισηγητές, αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που κάτω από πολύ απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους στους συμμετέχοντες του προγράμματος”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Με motto “Be Unique. Be Connected.”, η εταιρεία ανέδειξε τη δύναμη της ομάδας

Δύο σημαντικές διακρίσεις για την Eurolife FFH στα Bite Awards 2026 για έργα τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού

Η εταιρεία απέσπασε Gold και Silver βραβείο για έργα που αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, σε συνεργασία με την IBM

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών για τα 15 χρόνια λειτουργίας της

Με ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Βιετνάμ, η Life Plan γιόρτασε μαζί με τους συνεργάτες της τα 15 χρόνια λειτουργίας της...

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

The Fraud Games 2026: Τριάντα χρόνια εταιρικής απάτης και οι προκλήσεις της «επόμενης ημέρας»

Πεντακόσιοι και πλέον συμμετέχοντες, από 13 ευρωπαϊκές χώρες, παρακολούθησαν διά ζώσης και διαδικτυακά όλες τις παρεμβάσεις γύρω από ένα κρίσιμο θέμα: την εταιρική απάτη

AIForum26: «Από τα δεδομένα στις υποδομές — Χτίζοντας το AI oικοσύστημα της Ελλάδας»

«Από τα Δεδομένα στις Υποδομές — Χτίζοντας το AI Οικοσύστημα της Ελλάδας» ήταν το κεντρικό θέμα του 1ου πάνελ

Αυξάνεται ο πιστωτικός κίνδυνος διεθνώς – Πώς αξιολογεί η Atradius κατασκευές, δομικά υλικά και κλωστοϋφαντουργία

Αυξημένη έκθεση στον πιστωτικό κίνδυνο εμφανίζει η παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα, με τις ευρωπαϊκές αγορές να συγκεντρώνουν

Η Agora Insurance στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Give Back Day 2026

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επέλεξε να στηρίξει φέτος η Agora Insurance, στο πλαίσιο του Give Back Day 2026, της ετήσιας δράσης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

The Fraud Games 2026: Τριάντα χρόνια εταιρικής απάτης και οι προκλήσεις της «επόμενης ημέρας»

Πεντακόσιοι και πλέον συμμετέχοντες, από 13 ευρωπαϊκές χώρες, παρακολούθησαν διά ζώσης και διαδικτυακά όλες τις παρεμβάσεις γύρω από ένα κρίσιμο θέμα: την εταιρική απάτη

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Στατιστικά οδικής ασφάλειας 2025

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρόσφατα τα οριστικά στατιστικά στοιχεία έτους 2025

AIForum26: «Από τα δεδομένα στις υποδομές — Χτίζοντας το AI oικοσύστημα της Ελλάδας»

«Από τα Δεδομένα στις Υποδομές — Χτίζοντας το AI Οικοσύστημα της Ελλάδας» ήταν το κεντρικό θέμα του 1ου πάνελ

Αυξάνεται ο πιστωτικός κίνδυνος διεθνώς – Πώς αξιολογεί η Atradius κατασκευές, δομικά υλικά και κλωστοϋφαντουργία

Αυξημένη έκθεση στον πιστωτικό κίνδυνο εμφανίζει η παγκόσμια επιχειρηματική δραστηριότητα, με τις ευρωπαϊκές αγορές να συγκεντρώνουν

Με δωρεά της Πειραιώς η ανάπλαση της Βόρειας Όψης του κεντρικού κτιρίου του ΥΠΕΘΑ

Εγκαινιάστηκε χθες, το έργο ανάπλασης της Βόρειας Όψης του κεντρικού κτιρίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στο Στρατόπεδο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ»