17.2 C
Athens
Τετάρτη 6 Μαΐου 2026

Απονομή Πιστοποιητικών από ΠΑ.ΠΕΙ και EUROLIFE FFH σε συνεργάτες του “ΠΑΡΟΝ”

Στο Athens Marriott Hotel πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08.12.2021 η τελετή απονομής πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Βασικές Αρχές Management και Αποτελεσματικής Διοίκησης για Στελέχη Ασφαλιστικής  Διαμεσολάβησης» που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του «Advanced Program in Management for Insurances Executives» σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ υπό την αιγίδα της Ασφαλιστικής εταιρίας EUROLIFE FFH για επιλεγμένους συνεργάτες του Ασφαλιστικού Γραφείου ΠΑΡΟΝ.

- Advertisement -

Οι εισηγητές του προγράμματος είναι αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 5 διαφορετικές ενότητες καλύπτοντας γνωστικά αντικείμενα όπως Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά συστήματα, Marketing και συμπεριφορά καταναλωτή, Διαπραγματεύσεις κτλ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν διάρκειας 5 μηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, o Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης κ. Νίκος Δελένδας, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Χουλιάρας, ο Διευθυντής εκπαίδευσης κ. Βλάσσης Γαδ, ο καθηγητής και Αναπληρωτής Διευθυντής του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, ο καθηγητής και  Διευθυντής του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA) κ. Δημήτριος Γεωργακέλλος και η ιδιοκτήτρια του Ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ και Συντονίστρια Ασφαλιστικών πρακτόρων κυρία Χριστίνα Φυτέα.

- Advertisement -

Στην συνέχεια οι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους. Θερμά Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες: Νικόλαο Τούμπα, Φάνη Μπούκη, Αλέξη Καμενίτσα, Πάνο Σαρρή, Κωνσταντίνα Κουράκου, Γεράσιμο Ράπτη, Παναγιώτη Δάλκο (Make Sure), Tριποτσέρη (exasfalisou).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο Roof Garden του ξενοδοχείου στον 8ο όροφο όπου οι συμμετέχοντες δοκίμασαν εκλεκτές γεύσεις και ποικιλίες κρασιού και συνομίλησαν για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η κυρία Χριστίνα Φυτέα δήλωσε σχετικά:

”Η βάση για την εξέλιξη κάθε επαγγέλματος είναι η συσσώρευση της εμπειρίας και της γνώσης. Μέσω της εξαιρετικής πρωτοβουλίας της EUROLIFE FFH και του Πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΑ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη γνώση τους πάνω σε ένα τομέα και ένα επάγγελμα που συνεχώς μεταβάλλετε, μετεξελίσσεται και αναβαθμίζεται.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου και τα στελέχη της ΕUROLIFE FFH για την εξαιρετική αυτή ενέργεια αλλά και τους εισηγητές, αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού προγράμματος του πανεπιστημίου ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που κάτω από πολύ απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους στους συμμετέχοντες του προγράμματος”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Eurolife FFH: Εκπτώσεις για πολλαπλά ασφαλιστήρια συμβόλαια με το πρόγραμμα EurolifeSYN+

Μέσα από το πρόγραμμα η εταιρεία επιχειρεί να δώσει κίνητρα για την ενοποίηση ασφαλιστικών λύσεων, μειώνοντας παράλληλα το συνολικό κόστος ασφάλισης

Eurolife FFH: Τα ανανεωμένα προγράμματα My Home First εξελίσσονται μαζί με τις ανάγκες των ασφαλισμένων

Τα My Home First Standard και My Home First Plus συνδυάζουν ουσιαστική κάλυψη και περισσότερες επιλογές

Η Eurolife FFH επενδύει με συνέπεια στην εκπαίδευση των συνεργατών της

Περισσότερες από 550 εκπαιδευτικές συναντήσεις, με πάνω από 12.800 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκαν εξ αποστάσεως ή διά ζώσης το 2025

Ασημένιο «Best Insurance Portal» το EurolifeEnter

Η πλατφόρμα της Eurolife FFH απλουστεύει τη διαχείριση κάθε πτυχής του ασφαλιστηρίου, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά τα στάνταρ της αγοράς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

Mega Brokers: Πάνω από 1 εκατ. ευρώ επιβράβευση για προσωπικό και συνεργάτες

Bonus, επιπλέον αμοιβές και παροχές επισφραγίζουν την επιτυχία του 2025

Αλλεργίες και οδήγηση – ένας υποτιμημένος κίνδυνος την άνοιξη

Ειδικοί, όπως η Apeiron Insurance Project, επισημαίνουν ότι το πρόβλημα συγκέντρωσης συχνά επιδεινώνεται από τη χρήση αντιισταμινικών φαρμάκων

Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του WHEN για τη γυναικεία ενδυνάμωση επιστρέφει

Το Σάββατο 23/5 στο Ωδείο Αθηνών, αναδεικνύοντας τις εξελίξεις που διαμορφώνουν το σύγχρονο επαγγελματικό τοπίο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στις «Συμπληγάδες» του Ορμούζ η ευρωπαϊκή οικονομία

Οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν βραχυπρόθεσμα την αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων, και άλλα θέματα που θα διαβάσετε στο νέο «ΧΡΗΜΑ Week»

Τα μηνύματα των ραντάρ της ERGO και της Munich Re προς τους ασφαλιστές

Η έκθεση «Tech Trend Radar 2026» συνοψίζει τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τον ασφαλιστικό κλάδο τα επόμενα χρόνια

Η Anytime ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία – Βίντεο

Έμφαση στην ενίσχυση των πωλήσεων, στην αναγνωρισιμότητα του brand και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών

ΕΕΑ για 4ημερη εργασία: «Να δρούμε σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»

Το Επιμελητήριο διακρίνει πιθανότητες υλοποίησης σε περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων, αλλά ύστερα από διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς

Στρατηγική συνεργασία με τον Νικήτα Ε. Κουτσουράη ανακοίνωσε η Karavias

Το έμπειρο στέλεχος θα συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία