back to top
19.8 C
Athens
Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026

Απόδοση 3.70% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2024 από την Eurolife FFH

Υψηλή απόδοση για ακόμα μια χρονιά κατέγραψε το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH, με το ποσοστό για το 2024 να φτάνει το 3.70%.

Η σημαντική αυτή απόδοση αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαχρονική ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει και να υλοποιεί επενδυτικές λύσεις που προσφέρουν ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή απόδοση του 3.70% είναι αυξημένη σε σχέση με το, επίσης υψηλό, ποσοστό του 2023, το οποίο είχε διαμορφωθεί στο 3.13%, μια αύξηση που επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία και τη σιγουριά της επενδυτικής στρατηγικής της Eurolife FFH.

- Advertisement -

Σε ακόμα μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, που χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας και τις συνεχιζόμενες γεωπολιτικές εντάσεις, η εταιρεία πέτυχε αποτελέσματα που επιστρέφουν πραγματική αξία στους ασφαλισμένους της.

Στόχος της Eurolife FFH είναι να προσφέρει λύσεις που ενθαρρύνουν τους πελάτες της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά, μέσα από την εξασφάλιση ενός ασφαλούς οικονομικά αύριο. Μέσα από τα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίων της εταιρείας, οι κάτοχοί τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στο δικό τους προφίλ ρίσκου, προκειμένου να πετύχουν τις επιδιώξεις και τους στόχους τους. Επίσης, σε περίπτωση που τα οικονομικά τους δεδομένα αλλάξουν, τους δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόζουν το καταβαλλόμενο ποσό, ενώ εφόσον το επιθυμούν μπορούν επίσης να ενισχύσουν το επενδυόμενο κεφάλαιό τους μέσα από έκτακτες καταβολές.

- Advertisement -

Τέλος, τα ατομικά προγράμματα μπορούν να συνδυάσουν τη δημιουργία κεφαλαίου με άλλες συμπληρωματικές καλύψεις, όπως η ασφάλεια ζωής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Eurolife FFH να προσφέρουν προστασία στους αγαπημένους τους ανθρώπους σε περίπτωση απροόπτου.

Ο Σπύρος Αθανίτης, Διευθυντής Επενδύσεων της Eurolife FFH, δήλωσε: «Σε ένα οικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς, η εμπειρία και μια προσεκτικά σχεδιασμένη επενδυτική στρατηγική αποτελούν το άλφα και το ωμέγα προκειμένου μια εταιρεία να πετύχει θετικά αποτελέσματα. Στη Eurolife FFH διαθέτουμε και τις γνώσεις και τους κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να επιτυγχάνουμε αυτά τα όλο και πιο θετικά χρόνο με το χρόνο αποτελέσματα, με στόχο πάντα να προσφέρουμε επενδυτικές λύσεις που υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών μας.»

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρείας, τόνισε: «Στη Eurolife FFH έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες μας προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου που συνδυάζουν ασφάλεια και αποδοτικότητα, με τις λύσεις που προσφέρουμε να βασίζονται σε προσεκτική ανάλυση και να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη. Μέσα από αυτή την εξατομικευμένη προσέγγιση και υποστήριξη, δίνουμε σε εκείνους που μας εμπιστεύονται τον έλεγχο που χρειάζονται για να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

Μια πρωτοβουλία που έχει πλέον καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την επαγγελματική ανάπτυξη των συνεργατών της εταιρείας

Μεγάλος Χορηγός στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια του «Μαζί για το Παιδί» η Eurolife 

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» φιλοξενεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2026 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η νέα «μάχη» των ασφαλιστικών στα social media

Η ασφάλιση δεν περιμένει πλέον τον πελάτη να χτυπήσει την πόρτα του γραφείου

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 1.208.786.298,6 ευρώ σε 1.745.73 δικαιούχους

O μέγας κίνδυνος από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Πράκτορες AI

Νομοτελειακά θα φτάναμε σε αυτό το σημείο καμπής με την Τεχνητή Νοημοσύνης και τους Πράκτορες ΑΙ

Τι λέει ο Νόμος 5327/2026 για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

Περισσότερες δυνατότητες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, διεύρυνση των επιλογών συμπληρωματικής συνταξιοδοτικής αποταμίευσης και άλλες διατάξεις.

Η HDI Global Belgium διευρύνει τις υπηρεσίες της στον τομέα της αεροπορίας με τη δημιουργία νέας ομάδας Aviation

Η HDI Global (HDI) Belgium ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μιας εξειδικευμένης ομάδας underwriting Αεροπορικών Κινδύνων (Aviation)

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Γ. Χατζηθεοδοσίου στον Αλ. Τσίπρα: Όταν ο πολίτης δεν μπορεί να καταναλώσει, ο μικρομεσαίος δεν μπορεί να επιβιώσει

Για την κατάσταση στην αγορά και την πραγματική οικονομία αλλά και για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 1.208.786.298,6 ευρώ σε 1.745.73 δικαιούχους

O μέγας κίνδυνος από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Πράκτορες AI

Νομοτελειακά θα φτάναμε σε αυτό το σημείο καμπής με την Τεχνητή Νοημοσύνης και τους Πράκτορες ΑΙ

Τι λέει ο Νόμος 5327/2026 για την ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης

Περισσότερες δυνατότητες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις, διεύρυνση των επιλογών συμπληρωματικής συνταξιοδοτικής αποταμίευσης και άλλες διατάξεις.

Έρευνα EY: Οι CFOs καλούνται να υιοθετήσουν το AI

Οι CFOs βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο της δημιουργίας αξίας σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον.