back to top
23 C
Athens
Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Μ. Ανδρουλιδάκης: Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 – 3η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΕΛΙΔΑ 138-140)
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

- Advertisement -

[divider]

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

[divider]

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Στην 1η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στην «αντιμετώπιση της κρίσης» . Στην 2η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στο «πως έχεις οργανώσει την εργασία σου». Συνεχίζοντας  λοιπόν  την καταγραφή και ανάλυση του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  7, σήμερα θα αναφερθώ  στην 3η ενότητα του βιβλίου, (ΣΕΛΙΔΑ 138), «Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους».

Πιστεύω απόλυτα ότι χωρίς οργάνωση  και χωρίς  στόχους,  κανείς  στην ζωή του δεν μπορεί να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει αυτά που θα ήθελε. Ως προς τούτο λοιπόν θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω με κάποιες συμβουλές οι οποίες ευελπιστώ ότι θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Ιnsurance World, να δείτε σχεδιαγράμματα και γραφήματα και τους τρόπους που θα βάζετε τους στόχους και πώς να τους ελέγχετε (σαν συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς μου που αφορούσε τους στόχους).

 

[embeddoc url=”http://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2016/11/androulidakis-138-141-1.pdf” height=”3500px” download=”all”]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

H “βίβλος” της Επαγγελματικής Ασφάλισης διά χειρός Χ. Νούνη

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το βιβλίο του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο: «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα

25. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 8 – 9 – 10 επί των πωλήσεων».

Μη ξεχάσετε στην επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε την αποφώνηση του βιβλίου

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ.Ανδρουλιδάκης: Αναλύσεις των 3 πρώτων ασκήσεων επί των πωλήσεων

Διαβάστε μέσω του P.D.F. που ακολουθεί, την ανάλυση των άρθρων και των ενοτήτων που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο και που με αυτό τον τρόπο θα συνεχισθεί η περιγραφή του κεφαλαίου 10.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Γιατί η αξία κρύβεται πίσω από τις μεγάλες στιγμές

Υπάρχει μια στιγμή στο ποδόσφαιρο που όλοι θέλουν να δουν. Η μπάλα στα δίχτυα, τα χέρια ψηλά, η έκρηξη της χαράς, το όνομα του πρωταγωνιστή στα πρωτοσέλιδα

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί στην ασφαλιστική τους κάλυψη

Νέες απαιτήσεις για την ασφαλιστική προστασία δημιουργεί η αυξανόμενη χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με τη φόρτιση, τον εξοπλισμό

ΛΕΞΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ #5 COMBINED RATIO: Ο δείκτης που αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της ασφάλισης

Μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να αυξάνει τα ασφάλιστρά της, να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και να κερδίζει μερίδιο αγοράς.

Ν. Κεχαγιάογλου/Κ2: Πώς θα αυξηθεί η παραγωγή στην Περιουσία

Πολλοί ενδιαφέρονται να ασφαλίσουν τις ιδιόκτητες κατοικίες τους έναντι των ζημιών που δυνητικά προκαλούν οι φυσικές καταστροφές, λίγοι υπογράφουν διευκρινίζει, μιλώντας στo IW.gr o Διευθύνων Σύμβουλος της K2

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια:
«Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Ό,τι για εσένα είναι σπουδαίο, για εμάς είναι τα πάντα» και πρωταγωνιστή τον διεθνή

Ατομικός Επενδυτικός Λογαριασμός Ανηλίκων: Η νέα ευκαιρία για τις ασφαλιστικές στην αποταμίευση 

Μια νέα ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά δημιουργεί το σχέδιο νόμου για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων (Α.Ε.Λ.Α.)

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Tην αναβάθμιση της συνεργασίας με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και την ενίσχυση της παρουσίας της στους κλάδους non-motor ανέδειξε η EUROINS Ελλάδος

Βιογραφικό με AI: Οι συμβουλές της Kaspersky για ασφαλή και αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα* της Kaspersky, το 90% των συμμετεχόντων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης

Interamerican: Γιατί η αξία κρύβεται πίσω από τις μεγάλες στιγμές

Υπάρχει μια στιγμή στο ποδόσφαιρο που όλοι θέλουν να δουν. Η μπάλα στα δίχτυα, τα χέρια ψηλά, η έκρηξη της χαράς, το όνομα του πρωταγωνιστή στα πρωτοσέλιδα