back to top
32 C
Athens
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026

Μ. Ανδρουλιδάκης: Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου,  κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 – 3η ΕΝΟΤΗΤΑ (ΣΕΛΙΔΑ 138-140)
Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

- Advertisement -

[divider]

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

- Advertisement -

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

[divider]

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά,  ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί  την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη  ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Στην 1η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στην «αντιμετώπιση της κρίσης» . Στην 2η ενότητα του κεφαλαίου 7 αναφέρθηκα στο «πως έχεις οργανώσει την εργασία σου». Συνεχίζοντας  λοιπόν  την καταγραφή και ανάλυση του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  7, σήμερα θα αναφερθώ  στην 3η ενότητα του βιβλίου, (ΣΕΛΙΔΑ 138), «Η τραγωδία σχετικά με τους στόχους».

Πιστεύω απόλυτα ότι χωρίς οργάνωση  και χωρίς  στόχους,  κανείς  στην ζωή του δεν μπορεί να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει αυτά που θα ήθελε. Ως προς τούτο λοιπόν θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω με κάποιες συμβουλές οι οποίες ευελπιστώ ότι θα σας φανούν χρήσιμες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μη ξεχάσετε στην  επόμενη καταχώρηση του NEWSLETTER του Ιnsurance World, να δείτε σχεδιαγράμματα και γραφήματα και τους τρόπους που θα βάζετε τους στόχους και πώς να τους ελέγχετε (σαν συνέχεια της προηγούμενης αναφοράς μου που αφορούσε τους στόχους).

 

[embeddoc url=”http://insuranceworld.gr/wp-content/uploads/2016/11/androulidakis-138-141-1.pdf” height=”3500px” download=”all”]

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

H “βίβλος” της Επαγγελματικής Ασφάλισης διά χειρός Χ. Νούνη

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαζήση το βιβλίο του Δρ. Χρήστου Νούνη με τίτλο: «Το Οικοσύστημα της Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα

25. Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 8 – 9 – 10 επί των πωλήσεων».

Μη ξεχάσετε στην επόμενη καταχώρηση του NEWS LETTER του insurance world, να διαβάσετε την αποφώνηση του βιβλίου

24 Μ.Ανδρουλιδάκης: «Αναλύσεις των ασκήσεων 4 έως & 7 επί των πωλήσεων».

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω INTERNET (Google) των εκδόσεων: BOOKS PLUS I.K.E -ΙΑΝΟΣ-ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, επίσης από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο ζητώντας το με την ονομασία

Μ.Ανδρουλιδάκης: Αναλύσεις των 3 πρώτων ασκήσεων επί των πωλήσεων

Διαβάστε μέσω του P.D.F. που ακολουθεί, την ανάλυση των άρθρων και των ενοτήτων που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο και που με αυτό τον τρόπο θα συνεχισθεί η περιγραφή του κεφαλαίου 10.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπροστά στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην ασφαλιστική αγορά

Ο Πρόεδρος της ΕΕΑΕ καταγράφει εξελίξεις και ανησυχίες, απευθύνοντας κάλεσμα συλλογικής δράσης

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός της συμμετοχής «Flandy»-Στεφανή στο 70ό Ράλλυ Ακρόπολις!

Όπως επισήμανε ο CEO Ν. Μακρόπουλος, η εταιρεία στηρίζει ενεργά δράσεις που προάγουν το πνεύμα της προσπάθειας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας

Ευτελούς αξίας ασφάλιστρα αυτοκινήτου, τι μας είπε ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Είχε, για μία ακόμα φορά, το θάρρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής να αναφερθεί στη ριζωμένη εμπορική πολιτική των ΕΠΥ

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου από την Παιδιατρική Κλινική του Υγεία

Για παιδιά ηλικίας 5 έως 16 ετών, με στόχο την ασφαλή συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπροστά στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στην ασφαλιστική αγορά

Ο Πρόεδρος της ΕΕΑΕ καταγράφει εξελίξεις και ανησυχίες, απευθύνοντας κάλεσμα συλλογικής δράσης

Ασφαλιστικές αυτοκινήτου, παραβάσεις ΚΟΚ, όροι συμβολαίων

Εφόσον έχουν συνταχθεί νέοι νόμοι για ασφαλέστερη οδήγηση, οι ασφαλιστικές δεν μπορούν να προσαρμόσουν αντίστοιχα τους όρους των ασφαλιστήριων;

Property Market®: Το 1ο Οικοσύστημα Υπηρεσιών στην Ελλάδα επεκτείνεται με νέα Αντιπροσωπεία Franchise στη Χίο

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μοντέλο ενός μεσιτικού γραφείου, η propertymarket.gr συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν τη διαχείριση ακινήτων

Ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση και απαγόρευση στους κάτω των 17 φέρνει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο

Γ. Κώτσηρας: Στόχος μας, να ενισχύσουμε την ασφάλεια στους δρόμους, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα παιδιά