back to top
24 C
Athens
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025

Αυτή είναι η Επιτροπή Διαπράγματευσης του ΕΟΠΥΥ

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ που ενεργοποιεί την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ ορίζοντας τα μέλη της, τα οποία θα έχουν διετή θητεία (δείτε το ΦΕΚ παρακάτω).

Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι:

- Advertisement -
  • Δημήτρης Γεωργακέλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά, Πρόεδρος, με αναπληρώτρια τη Μέλανι Ντόιτς, Επίκουρη Καθηγήτρια Παθολογίας − Ηπατολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο»
  • Δήμητρης Πανταζής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ.), με ανα− πληρωτή τον Ηλία Γιαννόγλου, Φαρμακοποιό −Αντιπρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).
  • Γεώργιος-Φίλιππος Ταραντίλης, Οικονομολόγος Υγείας, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Ρούπα, Οικονομικό Διευθυντή του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου − Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου»
  • Παναγιώτα Λίτσα, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Φαρμάκου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την Χαρίκλεια Κάνη , Προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
  • Αντωνία Γιαννάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρωτή τον Νικόλαο Κικίλια, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαπραγμάτευσης Συμβάσεων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
  • Κωνσταντίνος Μπαρούς, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρώτρια την Ευαγγελία Ταμπάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Προϋπολογισμού του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
  • Κλεόβουλος Αλεξιάδης, Οικονομολόγος − Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με αναπληρωτή τον Ξενοφώντα Θειακό, Φαρμακοποιό − Διευθυντή Φαρμακείο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων θώρακος «Η Σωτηρία»
  • Χάρης Παπαδάκης, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή τον Στερνο Πόραβο, Οικονομολόγο
  • Ελένη Μανίτσα, Διοίκηση Επιχειρήσεων, με αναπληρώτρια την Ειρήνη Βαλσάμη, Βιολόγο

Όπως έγραψε το Virus (εδώ), στην Επιτροπή Διαπραγμάτευσης δεν συμμετέχει εκπρόσωπος Συλλόγων Ασθενών, επιλογή που αρκετοί κρίνουν ως εσφαλμένη, καθώς απουσιάζει η ματιά των ανθρώπων που λαμβάνουν τη θεραπεία, από την αξιολόγηση της, έστω και αν το έργο της Επιτροπής σχετίζεται αποκλειστικά με το κομμάτι της τιμής.

ΦΕΚ_Επιτροπή Διαπραγμάτευσης

- Advertisement -

Πηγή: virus.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Νοσήλια και ασφάλιστρα: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος – Να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση

Μια μεγάλη συζήτηση για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα Υγείας έχει ανοίξει από τις αρχές του έτους και, δυστυχώς, αν δεν υπάρξουν συναινετικές προσεγγίσεις

ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες εγγραφής για την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον

Αναλυτικές οδηγίες εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ προς τους δικαιούχους ασφαλισμένους Φαρμάκων Υψηλού Κόστους προκειμένου να αιτηθούν

Ο κανονισμός της Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής Προέγκρισης του ΕΟΠΥΥ

Με υπουργική απόφαση ορίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας της μη αμειβόμενης Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής

Οι υπέρογκες επιστροφές θέτουν σε κίνδυνο την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες

«Φρένο» στην πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες θέτουν οι υποχρεωτικές επιστροφές αφού ανέρχονται στο 79%

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων για φυσικές καταστροφές: Oλιστική προσέγγιση ζητούν οι ΜμΕ

Υποχρεωτική έγινε η ασφάλιση αυτοκινήτων και επιχειρήσεων με τζίρο άνω των 500.000 ευρώ από την 1η Ιουνίου 2025, για φυσικές καταστροφές

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

H ΕΑΕΕ Μέλος του UN Global Compact και του UN Global Compact Network Greece

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει την επίσημη ένταξή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact)

Ολόκληρη η ΚΥΑ για την υποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου

Δημοσιεύθηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση των τριών Υπουργών, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ανάπτυξης, Κλιματικής Κρίσης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη κερδίζει τα παιδιά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Kaspersky δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή της σχετικά με τα ψηφιακά ενδιαφέροντα των παιδιών.

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025