back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026

Αφετηρία εξελίξεων τα 35 χρόνια ΣΕΜΑ

 

 Ετήσια εκδήλωση

Μια σημαντική εκδήλωση, αφετηρία για το μέλλον, η οποία εστιάζει στα αξιακά χαρακτηριστικά των Μεσιτών Ασφαλίσεων, διακρίνει τους πρωτοπόρους και αναδεικνύει τον κομβικό τους ρόλο στη σύγχρονη ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

- Advertisement -

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών παρουσίας, εξέλιξης και ανοδικής πορείας του ΣΕΜΑ και των μελών του, που αποτελούν πυρήνα  ασφαλιστικών εργασιών, έχουν αναγνωρίσιμο και μετρήσιμο έργο και η παρουσία τους στο νέο διεθνές περιβάλλον καθίσταται ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας για πολίτες και επιχειρήσεις.

Η μεγάλη συνάντηση του ΣΕΜΑ θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 20:00 στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό.

- Advertisement -

Περισσότεροι από 500 είναι οι Έλληνες και ξένοι επίσημοι προσκεκλημένοι που αναμένεται να πλαισιώσουν και να τιμήσουν  με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση εορτασμού των 35 χρόνων ΣΕΜΑ. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της κυβέρνησης, θεσμικών φορέων, της εποπτείας, και φυσικά τα στελέχη της αγοράς από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, διακεκριμένοι επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκοί και άλλοι παράγοντες που συντελούν στην οικονομία της χώρας.

Φιλοδοξία της διοργάνωσης, η φετινή ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ να αποτελέσει σταθμό. Να είναι η εκκίνηση της νέας εποχής, όπου οι μεσίτες ασφαλίσεων αναλαμβάνουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αγοράς και συντελούν καθοριστικά στη στήριξης της επιχειρηματικότητας διαδραματίζοντας θεμελιώδη ρόλο στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΕΜΑ – Κυρία Λούλου Μαίρη – τηλ: 210 7792171 – email:info@sema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δυναμικό μήνυμα για την επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από τον ΠΣΑΣ

Επίκαιρη εκδήλωση με θέμα «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον» διοργάνωσε ο ΠΣΑΣ την Τετάρτη 10/6 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

70 χρόνια Απόλλων Ασφαλιστική: Μια βραδιά κύρους, συνεργασίας και προοπτικής

Η επέτειος λειτούργησε ως ουσιαστικό ραντεβού με τον κλάδο, συγκεντρώνοντας συνεργάτες, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων

Η ασφάλιση της επαγγελματικής αστικής ευθύνης ως λύση για μηχανικούς και αρχιτέκτονες

Ο Ν. Χριστοδουλέας εξηγεί μεταξύ άλλων ότι η κάλυψη μπορεί να αφορά συγκεκριμένο έργο ή το σύνολο των εργασιών που πραγματοποιούνται στην περίοδο ασφάλισης

Τεχνικές Ασφαλίσεις: Ένα στρατηγικό εργαλείο διαχείρισης κινδύνου για τις επενδύσεις

Προστιθέμενη αξία του μεσίτη ασφαλίσεων, να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ επενδυτών, εργολάβων, μελετητών, ασφαλιστικών, δημιουργώντας συνθήκες εμπιστοσύνης και ασφάλειας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz επιβράβευσε κορυφαίους συνεργάτες της με τον διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Για σύγχρονο και υποστηρικτικό περιβάλλον συνεργασίας, που δημιουργεί ευκαιρίες εξέλιξης και ενισχύει τη δυναμική του δικτύου, έκανε λόγο ο Γ. Γκοτζαγεώργης

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ φιλοξενεί διαδικτυακή ομιλία του Δρ. Γεώργιου Παπαδάκου στο Panormos Business Center

Μια παρουσίαση που υπόσχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες σκέψης και να αναδείξει ενδιαφέρουσες προοπτικές γύρω από θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας

Δυναμικό μήνυμα για την επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από τον ΠΣΑΣ

Επίκαιρη εκδήλωση με θέμα «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον» διοργάνωσε ο ΠΣΑΣ την Τετάρτη 10/6 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τον Κλάδο Ζημιών Αυτοκινήτου με δύο νέα, δυναμικά στελέχη

Ο Λ. Πραγκαστής αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτου, έχοντας ως Αναπληρώτρια την Αν. Μιχαηλίδη

Η κατάχρηση διαπιστευτηρίων παραμένει το ισχυρότερο όπλο των κυβερνοεγκληματιών, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Η έκθεση «Anatomy of a Cyber World» της Kaspersky εντοπίζει μια στρατηγική μετατόπιση από τη χρήση κακόβουλου λογισμικού

Με ταξίδι στη Γαλλική Ριβιέρα η επιβράβευση των Δικτύων Ανεξάρτητων Συνεργατών και Μεσιτών της ERGO

Ερρ. Μοάτσος: «Οι συνεργάτες μας είναι το πιο ισχυρό μας πλεονέκτημα και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα»

ΕΕΑ: Τι είπε ο Ν. Δένδιας για τον ρόλο των μικρομεσαίων στη συνεδρίαση του ΔΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε, ακόμη, τα μέλη για την Ατζέντα 2030 και το Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Καινοτομίας