back to top
31.3 C
Athens
Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025

ΑΧΑ: για 4η συνεχή χρονιά «We Care for You Week »

Για 4η συνεχή χρονιά, η ΑΧΑ, μία Εταιρεία που αποδεικνύει συνεχώς ότι όλα οφείλουν να ξεκινούν και να καταλήγουν στον άνθρωπο, διοργάνωσε την Εβδομάδα “We Care for You”, μία πρωτοβουλία αφιερωμένη στους ανθρώπους της.

- Advertisement -

Για μία εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΑΧΑ ενημερώθηκαν, αλληλεπίδρασαν, διασκέδασαν και συζήτησαν ανοιχτά για θέματα που τους απασχολούν. Κατά τη διάρκεια του φετινού “We Care for You”, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων χώρων της Εταιρείας, τα οποία την αναβαθμίζουν και την κάνουν πρωτοπόρο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική λογική των μεγάλων γραφείων «ανοιχτής διάταξης». Παράλληλα, την πρωτοβουλία πλαισίωσαν πρωτότυπες δραστηριότητες, θεατρικά δρώμενα και ενημερώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΧΑ που ενθουσίασαν για ακόμα μια χρονιά όλους όσους συμμετείχαν.

- Advertisement -

The AXA Element

Οι άνθρωποι του οργανισμού ενημερώθηκαν για τα νέα προγράμματα καινοτομίας και κατάθεσης ιδεών της AXA, τις νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης, καθώς και για την ομάδα αιμοδοσίας ΑΧΑ.

Η άφιξη στον πλανήτη Open Space

Όλοι οι εργαζόμενοι γιόρτασαν παρέα την άφιξή τους στο Open Space, τον νέο, πρωτοποριακό και διαδραστικό κόσμο εργασίας τους, που στηρίζει τον ανοιχτό διάλογο, τη συνεργασία, την καινοτομία και τέλος μια από τις βασικότερες αρχές της εταιρείας, την ομαδικότητα!

Να η Ευκαιρία

Για μιάμιση ώρα το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΧΑ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει ανοιχτά με την Εκτελεστική Επιτροπή και να μοιραστεί τις ιδέες, τις απόψεις αλλά και τους προβληματισμούς σε μία συνάντηση χωρίς ατζέντα και πρωτόκολλα.

Live My Day

Το live my day είναι μια ολιστική προσέγγιση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις καλύτερες πρακτικές των τμημάτων της Εταιρείας που εξυπηρετούν τον πελάτη. Κάθε χρόνο μία ομάδα του οργανισμού επιστρατεύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της για να παρουσιάσει με έναν διαφορετικό τρόπο τον ρόλο της μέσα στον οργανισμό. Φέτος, τα ηνία δόθηκαν στη Διεύθυνση Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών, η οποία δημιούργησε μία ανεπανάληπτη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι δέκα μικροί Underwriters»!

Ημέρα Ανεξαρτησίας: Την τελευταία ημέρα, παιδιά των εργαζομένων της ΑΧΑ, ηλικίας 20 -25 ετών, συζήτησαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ. Ερρίκο Μοάτσο και τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννα Μανιάτη, οι οποίοι τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία του ιδανικού βιογραφικού και τη διεξαγωγή μιας επιτυχημένης συνέντευξης. Επίσης, εξειδικευμένη συνεργάτιδα σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης έδωσε πολύτιμες συμβουλές και μέσω role play παιχνιδιού βοήθησε τα παιδιά για την καλύτερη προετοιμασία μιας μελλοντικής συνέντευξης.

Η Εβδομάδας “We Care for You” κορυφώθηκε με το party της Εταιρείας, όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν  όλοι μαζί την ολοκλήρωση μιας ακόμα επιτυχημένης πρωτοβουλίας αφιερωμένη στους ανθρώπους της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

SCOR, AXA XL, Marsh: Στηρίζουν την ενεργειακή μετάβαση μέσω ενός mega-ναυτιλιακού project

Οι SCOR, AXA XL και Marsh ένωσαν τις δυνάμεις τους και την τεχνογνωσία τους για να υποστηρίξουν την ενεργειακή μετάβαση

Μέρες «κυοφορίας»

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν πως η τάση συγκέντρωσης στον κλάδο θα συνεχιστεί: συζητήσεις, διαβουλεύσεις, κρυφά «θέλω» και επιθυμίες από τους συνομιλητές στην ασφαλιστική αγορά. Αρκετοί μπορεί να θέλουν να πουλήσουν, ποιος όμως θα αγοράσει και σε τι τιμή;

Μετά την ΑΧΑ ποιος έχει σειρά;

Με την ΑΧΑ, η δουλειά έγινε γρήγορα και καθαρά, η αγορά δήλωνε σίγουρη ότι η συμφωνία θα έκλεινε. Τώρα πήραν φόρα τα τηλέφωνα και τα κουτσομπολιά, ξέρετε πως θεριεύουν και φουντώνουν τα σχόλια τα αρνητικά, αν υπάρχει το ελάχιστο πάτημα και δεν υπάρχει διαφάνεια κινήσεων.

Την πώληση της μονάδας της στη Σιγκαπούρη εξετάζει η ΑΧΑ

Υπό συζήτηση και η αποεπένδυση από τη Μαλαισία, καθώς ο γαλλικός όμιλος επιδιώκει να συγκεντρώσει κεφάλαια 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Zητείται έμπειρο στέλεχος ασφαλίσεων αστικής ευθύνης & γενικών ατυχημάτων

Η Ασφαλιστική Εταιρεία «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» (Όμιλος Intracom), μια ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία στον ασφαλιστικό κλάδο

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Deloitte, ACCA και Πανεπιστημίου Πατρών

H τριμερής συνεργασία Deloitte, ACCA και Πανεπιστημίου Πατρών προσφέρει σε μεταπτυχιακούς φοιτητές πολύτιμη εμπειρία και κορυφαία πιστοποίηση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συνάντηση με ιστορικά χαρακτηριστικά στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Για πρώτη φορά σε κοινό τραπέζι ΕΑΕΕ και Σωματεία Διαμεσολάβησης – Πρωτοβουλία του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με ουσιαστικό διάλογο για την ιδιωτική ασφάλιση

Πάνω από 400 στελέχη στο καλοκαιρινό ραντεβού του ΣΕΣΑΕ

Ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε στις 25 Ιουνίου την καλοκαιρινή του εκδήλωση στο Manor House του GOLF PRIVE της Γλυφάδας

Η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση του ΣΕΣΑΕ

Πιστός στο ραντεβού του ο ΣΕΣΑΕ πραγματοποίησε, ακόμη μια χρονιά, την καλοκαιρινή του εκδήλωση, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025

Ο Γιώργος Γεωργίου στο ΔΣ της Mind The Hack

Ο Γ. Γεωργίου έχει θητεύσει σε Allianz Global Investors, Invesco, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, UBS, ΕΚΤ και FCA

Νέα Συλλογική Σύμβαση για τον ασφαλιστικό κλάδο

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) και η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) υπέγραψαν