Για τις προοπτικές καριέρας στον κλάδο της ασφάλισης μίλησαν ενώπιον 400 φοιτητών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Managing Director της HDI Ελλάδος και Μέλος του ΔΣ της ΕΑΕΕ, και Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ.
Οι προαναφερθέντες συμμετείχαν στο ABC: Career Code Event του Athens University of Economics and Business – Οικονομικό Παν. Αθηνών.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην αξία της εξέλιξης, της σταθερότητας και της επένδυσης στον άνθρωπο.“Χαίρομαι για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι νέοι άνθρωποι στην εκδήλωση”, σημείωσε ο κ. Σεμερτζόγλου.
“Δεν προσφέρουμε μόνο εργασία – προσφέρουμε εκπαίδευση, εξέλιξη, σταθερότητα και προοπτική”, τόνισε μεταξύ άλλων η κα Παπασπυροπούλου.