back to top
17.4 C
Athens
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2026

Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου σε μόνιμη, δυναμική τροχιά επιτυχίας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Marriott πραγματοποιήθηκε φέτος, στις 20 Απριλίου 2026, η καθιερωμένη εκδήλωση βραβεύσεων της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

- Advertisement -

Στην ομιλία του, ο Επιθεωρητής Χρήστος Χρυσολόγου αναφέρθηκε στη συνεχή αναπτυξιακή πορεία της Επιθεώρησης, την οποία απέδωσε αφενός στη φερεγγυότητα του ονόματος της Εθνικής Ασφαλιστικής και αφετέρου στον επαγγελματισμό και τη σκληρή εργασία των Συνεργατών του και όλου του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ιδιαίτερα τόνισε ότι: «Η Επιθεώρηση δεν πετυχαίνει απλώς τους στόχους της, αλλά ζητά υψηλούς στόχους, τους υπερβαίνει και την ίδια στιγμή ζητά υψηλότερους στόχους, τους οποίους σύντομα επίσης υπερβαίνει και επιζητά μια νέα, ακόμη υψηλότερη στοχοθεσία! Ως οργανισμός, δεν εργαζόμαστε και δεν λειτουργούμε για την κατάκτηση μιας θέσης, αλλά βρισκόμαστε σε μόνιμη και δυναμική τροχιά επιτυχίας, γεγονός που επιτυγχάνεται εδώ και δεκαετίες, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα».

- Advertisement -

Ο κ. Χρυσολόγου σημείωσε ότι σκοπός της Επιθεώρησης δεν είναι μόνο η δημιουργία πιστών Πελατών, αλλά κυρίως η προσέλκυση και η εκπαίδευση πιστών Συνεργατών, που συνεχώς αυξάνονται, και κατέληξε: «Μας αξίζουν περισσότερα, τα προκαλούμε!».

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του κ. Χρυσολόγου στις Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης στις οποίες προχωρά κάθε χρόνο η Επιθεώρηση, με συνεχώς διευρυμένες δράσεις και με έμφαση στην Τράπεζα Αίματος και την σαφή προσήλωση όλων στην προσφορά αίματος προς τους συνανθρώπους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Ζερβουδάκης, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών Αχιλλέας Σδράκας, ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου Γιάννης Αναστόπουλος.

Στις ολιγόλεπτες αλλά ουσιαστικές τοποθετήσεις τους, όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της αγοράς, στην παρουσία και στις επιτυχίες της εταιρείας, και συνεχάρησαν τα στελέχη της Επιθεώρησης και τον επικεφαλής κ. Χρήστο Χρυσολόγου για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και την ποιότητα των εργασιών τους. Τόνισαν δε ότι δεν χρειάζεται να τους παρακινήσουν για την επίτευξη των στόχων, αλλά, αντίθετα, χρησιμοποιούν τη διαρκή αναπτυξιακή πορεία της Επιθεώρησης ως παράδειγμα επιτυχίας για όλη την εταιρεία.

Φετινός προσκεκλημένος, ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παππαγγελής, ο οποίος, με τη συγκινητική αλλά ταυτόχρονα δυναμική ομιλία του, αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστορία και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε, μετέδωσε το πνεύμα της αγωνιστικότητας και ανέδειξε με πάθος τις ανεξάντλητες δυνάμεις που κρύβει κάθε άνθρωπος.

Τόνισε ότι: «Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε. Η αναπηρία δεν είναι το τέλος και πρέπει να είμαστε δίπλα σε όποιον προσπαθεί να υπερβεί τις αντιξοότητες, να σπάσει τα όριά του». Τέλος, αναφέρθηκε με έμφαση και συγκίνηση στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», στη βοήθεια και στη στήριξη που δέχτηκε τα δύσκολα χρόνια της ασθένειάς του, αλλά και στον σημερινό ενεργό ρόλο του για την υποστήριξη και διάδωση των δράσεων της Φλόγας.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων σε όλους τους επιτυχόντες και ένας πλούσιος μπουφές στο αίθριο του ξενοδοχείου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες, σύμφωνα με την Επιθεώρηση, συζήτησαν με τον Παραολυμπιονίκη και εντυπωσιάστηκαν με τη δύναμη που κρύβει και τον εντυπωσιακό αγώνα του για βοήθεια προς τους πάσχοντες συνανθρώπους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και το
ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο, «με περισσότερους Συνεργάτες, περισσότερους βραβευόμενους και ακόμα υψηλότερες Τροχιές Επιτυχίας!».

Σχετικές δημοσιεύσεις

«αν ήξερες!» Επεισόδιο 12: Χρήστος Χρυσολόγου – Ποιος θα ασφαλίζει την Ελλάδα αύριο;

Η σειρά vidcast «αν ήξερες!» του InsuranceWorld.gr συνεχίζεται με ένα νέο επεισόδιο, ανοίγοντας τη συζήτηση για τη νέα γενιά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πίστη στον Θεσμό της Αιμοδοσίας! 

Όταν πιστεύεις στον Άνθρωπο, τότε κάθε σου βήμα, κάθε σου ενέργεια είναι Ανθρωποκεντρική!

H Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε τον Νίκο Γκάλη 

Μια διαφορετική εμπειρία για τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

Η Εθνική Ασφαλιστική απέσπασε για ακόμη μία χρονιά τη Χρυσή Διάκριση από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό αξιολόγησης επιχειρηματικής βιωσιμότητας EcoVadis

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των €7 εκατ. για την ανανέωση και επέκταση του στόλου Οδικής Βοήθειας

Σε μια σημαντική επένδυση για την ανανέωση και την περαιτέρω ενίσχυση του στόλου Οδικής Βοήθειας προχωρά η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2026: Ψηφίστε τις καλύτερες εταιρίες για το 2026!

Η λαμπερή τελετή #hraw26, θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου του 2027 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΕΑΕ άνοιξε τον διάλογο για τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της επόμενης ημέρας

Με ισχυρή συμμετοχή του κλάδου, θεσμικές και ευρωπαϊκές παρεμβάσεις και ένα σαφές μήνυμα: γνώση, εμπιστοσύνη, συνεργασία και ανθρώπινη συμβουλή αποτελούν τη βάση για μια πιο ανθεκτική κοινωνία.

Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Tην Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί το Ετήσιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας

Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force της Eurolife FFH

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τους ανθρώπους που συμβάλλουν καθημερινά στην ανάπτυξή της.

Νέα συνεργασία του incharge με την Ayvens

Η Ayvens, παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το incharge, μέλος του ομίλου Motor Oil

Επίτιμη πρόεδρος της ΕΕΑΕ η Δήμητρα Λύχρου – Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η προσέλευση των επαγγελματιών επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για τις εξελίξεις...