H κλιματική πίεση, η λειψυδρία και οι αυξανόμενες ανάγκες της οικονομίας θέτουν νέα δεδομένα, η ανάγκη για προσαρμογή στις αλλαγές του κλίματος είναι πλέον επιτακτική και η επάρκεια του νερού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αθήνα αναδύεται ως η μεγαλύτερη πρόκληση.

Το 2nd Greek Water Summit – #gwas26, με θέμα «Νερό, Κλιματική Πίεση και Ανάπτυξη: Από την κρίση στον σχεδιασμό», συγκεντρώνει στις 19 Μαρτίου κορυφαίους εκπροσώπους της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας και της αγοράς, για να αναδείξουν κρίσιμα ζητήματα πολιτικής και υποδομών, προωθώντας παράλληλα ολιστικές προσεγγίσεις και ρεαλιστικές λύσεις για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και ασφαλέστερου υδάτινου μέλλοντος.
Το συνέδριο #gwas26 διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή σε αυτό θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn Events+.













