back to top
15.8 C
Athens
Τετάρτη 16 Απριλίου 2025

Η Allianz στο πλευρό των κορυφαίων Ελλήνων Ολυμπιονικών & Παραολυμπιονικών

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, η Allianz ανακοινώνει την επίσημη ομάδα αθλητών που υποστηρίζει, την «Team Allianz Greece», συνεχίζοντας τη δέσμευσή της να ενισχύει τον ελληνικό αθλητισμό και να προωθεί τις αξίες του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού Κινήματος. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται ως συνέχεια της επέκτασης της παγκόσμιας συνεργασίας της Allianz SE με το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032.

Η «Team Allianz Greece» αποτελείται από 5 κορυφαίους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι με τις διακρίσεις τους σε διεθνές επίπεδο αποτελούν πρότυπα ήθους, επιμονής και αθλητικής αριστείας. Η συνεργασία αυτή θα διαρκέσει για 4 χρόνια, στηρίζοντας τους αθλητές στην κρίσιμη προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028. Η Allianz θα είναι δίπλα στους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πορείας, παρέχοντας τους τα απαραίτητα εργαλεία και τη στήριξη για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

- Advertisement -

Ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι το 2024, κατέκτησε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2025 με πανελλήνιο ρεκόρ (6,05 μ.) και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Κλειστού την ίδια χρονιά.

Ο Απόστολος Χρήστου, αργυρός Ολυμπιονίκης στα 200 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά το 1896.

- Advertisement -

Η Χριστίνα Γκέντζου, χάλκινη Παραολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο (- 65 κιλά) στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, πέτυχε την πρώτη ελληνική διάκριση στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Αθανάσιος Γκαβέλας, δύο φορές χρυσός Παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα κατηγορίας Τ11, επανέλαβε την τεράστια επιτυχία του από το Τόκιο (2021), όπου σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ (10.82), με ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, θρύλος του Μπότσια, πρόσθεσε στο σπουδαίο παλμαρέ του το έβδομο μετάλλιο της καριέρας του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Η συνεργασία της Allianz με τους αθλητές δεν ξεκινά σήμερα. Από το 2012 η εταιρία στηρίζει τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη και από το 2021 είναι δίπλα τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Αθανάσιο Γκαβέλα, ενισχύοντας τις προσπάθειές τους και προωθώντας τις θεμελιώδεις αξίες του Ολυμπισμού: την αριστεία, τον σεβασμό και τη συνεχή προσπάθεια για υπέρβαση των προσωπικών και αθλητικών ορίων. Καλωσορίζοντας τη Χριστίνα Γκέντζου και τον Απόστολο Χρήστου, η Allianz συνεχίζει να μεγαλώνει, να εμπνέει και να ενισχύει τις φιλοδοξίες για το αύριο, στηρίζοντας δυναμικά το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Allianz Ελλάδος: Με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας συνεχίζει δυναμικά

Η εταιρία Allianz Ελλάδος, η οποία είναι μέλος του ομίλου Allianz, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Κοινοπραξία αποκτά μια κορυφαία πλατφόρμα ασφαλίσεων ζωής

Ένα κονσόρτσιουμ που περιλαμβάνει τις Allianz, BlackRock και T&D Holdings θα αποκτήσει την ιδιοκτησία της Viridium Group (Viridium)

«Big Team – Big Dream»: Η νέα εποχή του δικτύου πωλήσεων Allianz σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση

Η Allianz πραγματοποίησε το πρώτο Συνέδριο Πωλήσεων της εταιρίας μετά την ενοποίηση με την Ευρωπαϊκή Πίστη

Διπλή κορυφαία διάκριση για τη MEGA BROKERS από την Allianz!

Η MEGA Brokers απέσπασε δύο κορυφαίες διακρίσεις από έναν από τους ισχυρότερους διεθνείς ασφαλιστικούς οργανισμούς

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

“The AI Powerful Advisor”: Το ΠΑΡΟΝ επενδύει στο ψηφιακό μέλλον της Ασφάλισης

Την Πέμπτη, 10 Aπριλίου 2025, ξεκίνησε η υλοποίηση του νέου επιμορφωτικού προγράμματος του ΠΑΡΟΝ με τίτλο: “The AI Powerful Advisor”

Πάμε για μετάλλαξη ασφαλιστικών;

Ενα ερώτημα που θα χωρά δεκάδες απαντήσεις από εδώ και πέρα, πιθανά και αναθεωρήσεις, τι λέτε;

«Ιστορίες ηγεσίας από την Αρχαία Ελλάδα»

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στην πρόσκληση του ΣΕΣΑΕ για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

Kαρέ-καρέ η Εθνική Ασφαλιστική τιμά τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου

Με κεντρικό μήνυμα «Τα καλύτερα έρχονται», η φετινή εκδήλωση ανέδειξε την αφοσίωση και τις εξαιρετικές επιδόσεις των κορυφαίων συνεργατών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

“The AI Powerful Advisor”: Το ΠΑΡΟΝ επενδύει στο ψηφιακό μέλλον της Ασφάλισης

Την Πέμπτη, 10 Aπριλίου 2025, ξεκίνησε η υλοποίηση του νέου επιμορφωτικού προγράμματος του ΠΑΡΟΝ με τίτλο: “The AI Powerful Advisor”

Ο κανονισμός της Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής Προέγκρισης του ΕΟΠΥΥ

Με υπουργική απόφαση ορίστηκε ο κανονισμός λειτουργίας της μη αμειβόμενης Επιτροπής Ελέγχου του Συστήματος Ηλεκτρονικής

Πάμε για μετάλλαξη ασφαλιστικών;

Ενα ερώτημα που θα χωρά δεκάδες απαντήσεις από εδώ και πέρα, πιθανά και αναθεωρήσεις, τι λέτε;

«Ιστορίες ηγεσίας από την Αρχαία Ελλάδα»

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στην πρόσκληση του ΣΕΣΑΕ για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

Πώς να προστατευτείτε από τις απάτες σε περιόδους οικονομικής αστάθειας

Σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας—λόγω δασμών, γεωπολιτικών γεγονότων, ή άλλων αναταράξεων στην αγορά—οι κίνδυνοι απάτης