back to top
22.6 C
Athens
Σάββατο 19 Απριλίου 2025

Στρατηγική Συμφωνία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με την Apeiron Insurance Project

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και η Apeiron Insurance Project ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Με την συγκεκριμένη στρατηγική συμφωνία η Apeiron θα επεκταθεί στις Ασφαλίσεις του Κλάδου Περιουσίας και Λοιπών Κλάδων επιδιώκοντας την δυναμική ανάπτυξη των πωλήσεών της και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης στο δίκτυο της, με την φερεγγυότητα και την ποιότητα υπηρεσιών της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

- Advertisement -

Η Apeiron από ιδρύσεώς της διατηρεί την φήμη της, για την άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών της μέσω των ολοκληρωμένων, καινοτόμων διαδικασιών και καλύψεων ασφάλισης του κλάδου Οχημάτων σε συνεργασία με τον κορυφαίο ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό όμιλο της Σλοβενίας Triglav d.d.. 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας της, η Apeiron επέλεξε να συνεργαστεί με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για τις non-motor ασφαλίσεις λόγω του ισχυρού δείκτη φερεγγυότητάς και της μακροχρόνιας εμπειρίας της στην παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων και του δυναμικού brand name της.

- Advertisement -

Με βάση τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις από την Πολιτεία, η Apeiron Insurance μαζί με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σχεδίασαν ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας καθώς και πλήρη εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων για την υποχρεωτική ασφάλιση, από 1 Ιουνίου 2025. 

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με την επικείμενη ένταξή της στον Όμιλο ΙNTRACOM, θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και θα επιδιώξει να ενισχύσει τη θέση της αναπτύσσοντας ισχυρές συνεργασίες.

Μιλώντας σχετικά για τη στρατηγική συμφωνία, ο κ. Γιώργος Μαυρέλης συνιδρυτής και CEO της Apeiron Insurance Project τόνισε: 

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Νίκο Μακρόπουλο.

Μία συμφωνία στρατηγικής σημασίας για την Apeiron, τους συνεργάτες μας και τους ασφαλισμένους πελάτες μας, μέσω της οποίας ευελπιστούμε στη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα μας οδηγήσουν μελλοντικά σε περαιτέρω ανάπτυξη και δυναμικότερη παρουσία στην ασφαλιστική αγορά.

Με την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ως στρατηγικό μας συνεργάτη, μια εταιρεία που μοιράζεται το όραμά μας για ανάπτυξη και μας στηρίζει με την τεχνογνωσία της, είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες στους συνεργάτες και τους πελάτες μας.”

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική κ. Νίκος Μακρόπουλος δήλωσε: 

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε ως νέο στρατηγικό συνεργάτη το μεγάλο, σημαντικό και συνάμα υψηλών προδιαγραφών Πανελλαδικό Δίκτυο Πωλήσεων της Apeiron Insurance Project.

Η νέα στρατηγική συμφωνία της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και της Apeiron υπό την έμπειρη ηγεσία των Γιώργου Μαυρέλη και Κωνσταντίνου Βακίδη, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής και φιλόδοξης πορείας και αποβλέπουμε σε μακροχρόνια και κερδοφόρα συνεργασία των εταιρειών μας. 

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλα τα στελέχη της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική θα είμαστε  καθημερινά δίπλα τους για να ανταποκριθούμε αντάξια στις προσδοκίες των συνεργατών και των πελατών της Apeiron.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανακοινώνει την εξαγορά του 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής

Η Ευρώπη Holdings ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς ποσοστού 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Έρχεται η “big day” για την Ευρώπη Holdings

Μία κομβική ημερομηνία αποτελεί η 6η Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία θα συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση από την Ευρώπη Holdings (Παιανία).

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Allianz Commercial: Πολιτικοί κίνδυνοι και βία στους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους

Οι επιχειρήσεις έχουν κατατάξει τους πολιτικούς κινδύνους και τη βία ως τους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους τα τελευταία τρία χρόνια

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

“Eπενδυτική φρενίτιδα” για τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Εισροές 18 δισ. ευρώ από τα τέλη του 2018

Αυξάνονται οι εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια με αποτέλεσμα το ενεργητικό τους να διαμορφώνεται στα 24 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz Commercial: Πολιτικοί κίνδυνοι και βία στους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους

Οι επιχειρήσεις έχουν κατατάξει τους πολιτικούς κινδύνους και τη βία ως τους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους τα τελευταία τρία χρόνια

Ο εμβολιασμός για την COVID-19 μείωσε τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια

Οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια μειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

“Eπενδυτική φρενίτιδα” για τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Εισροές 18 δισ. ευρώ από τα τέλη του 2018

Αυξάνονται οι εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια με αποτέλεσμα το ενεργητικό τους να διαμορφώνεται στα 24 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.