back to top
17.5 C
Athens
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ «τρέχει» στο «Kallithea Night Run»

Στο πλευρό των δρομέων, των διοργανωτών και των εθελοντών βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός του 8ου «Kallithea Night Run» που ολοκληρώθηκε με σημαντική επιτυχία στις 19 Οκτωβρίου 2024.

Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υποδέχτηκε 2.000 ενήλικες και 300 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες των 2,5 km, 5 km και 10 km.  Όλες οι διαδρομές της κορυφαίας διοργάνωσης της Καλλιθέας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του BeActive Hellas, είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασσικού Αθλητισμού IAA. 

- Advertisement -

Η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος κα. Αγγελική Μουρατίδου, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το Kallithea Night Run έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο αθλητικό θεσμό της Καλλιθέας, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους δρομείς από όλη την Αττική. Η Euroins Ελλάδος υποστηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση που “φωτίζει” τη γειτονιά μας, επιβεβαιώνοντας πολύτιμη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας συνδράμοντας το σπουδαίο έργο του».

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 8ο Kallithea Night Run με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων στα 10, τα 5 και τα 2,5 km. Είναι ένας πολύ αγαπημένος αγώνας που τον έχουν “αγκαλιάσει” όλοι οι δρομείς. Ένας αγώνας, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ μας, την EUROINS Ελλάδος, που για δεύτερη χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους δρομικούς αγώνες του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους δρομείς μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Αγγελική Μουρατίδου – Γενική Διευθύντρια Euroins Ελλάδος, τους αναπληρωτές αυτής κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή και κ. Vasil Dimitrov. Η συνεργασία μας για άλλη μια φορά ήταν άψογη και η προσφορά της Euroins στον αγώνα μας πολύτιμη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 13ο Kallithea Run τον Απρίλιο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Euroins Ελλάδος ανανέωσε τη στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της υποστήριξής της προς τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ενισχύεται το δυναμικό της Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος υποδέχεται ένα νέο, έμπειρο και καταρτισμένο στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Διευρύνεται η διοικητική ομάδα της Euroins Ελλάδος

 Η διοικητική ομάδα της Euroins Ελλάδος διευρύνεται με την προσθήκη δύο καταξιωμένων στελεχών του ασφαλιστικού κλάδου

Η Euroins Ελλάδος, Μέγας Χορηγός του Kallithea Night Run

Η Euroins Ελλάδος για ακόμη μια χρονιά είναι Μέγας Χορηγός του Kallithea Night Run.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Η Allianz επεκτείνει τη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά – Μαζί: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ερώτηση σφήνα: Πώς περιμένουν να αυξήσουν τα μερίδια τους οι ασφαλιστικές;

Η απάντηση στην ερώτηση σφήνα του Ανασφάλιστου για πως περιμένουν να αναπτυχθούν οι ασφαλιστικές  δεν μπορεί να είναι μόνο μία, είναι πολλές

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το ΕΣΥ-Τι δείχνει έρευνα της GPO για τον ΠΙΣ

Παρά τις εξαγγελίες και τις προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το δημόσιο σύστημα υγείας

«Να ξαναγίνουμε ο εθνικός πρωταθλητής στην Ιδιωτική Ασφάλιση» το μήνυμα που Δ. Μαζαράκη από το βήμα της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

«Δημιουργώντας… αστέρια»! Αυτό τον τίτλο επέλεξε φέτος η Επιθεώρηση του κ. Χρήστου Χρυσολόγου, δεδομένης της σταθερής δυναμικής της

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.