back to top
12 C
Athens
Παρασκευή 24 Απριλίου 2026

MDRT  Day 2024 Θεσσαλονίκη : Secure Today… Thrive Tomorrow! 

 

Του Νικόλα Γογγάκη, Holistic Financial Planning | Founder & Owner

- Advertisement -

MDRT Member | HFPA Member

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό ετήσιο συνέδριο του Million Dollar Round Table στην Ελλάδα γνωστό και ως MDRT Day 2024. Ήταν ένα συνέδριο που δεν έμοιαζε με τα προηγούμενα. Οι σύνεδροι, όλοι διακεκριμένοι ασφαλιστικοί και χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι με μεγάλη αφοσίωση στο επάγγελμα, δεν εστίασαν μόνο στις πωλήσεις αλλά έδωσαν τις προοπτικές για το μέλλον και όχι μόνο της ασφαλιστικής αγοράς.

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 19 με 21 Σεπτεμβρίου στον πολύ εντυπωσιακό χώρο του Porto Pallas. Σε αυτό έλαβαν μέρος 600 και πλέον σύνεδροι και ομιλητές από περισσότερες από 6 χώρες.

Εξέχουσες προσωπικότητες όπως αυτές των κ. Tony Gordon και κας. Caroline Banks παλαιών προέδρων του MDRT, της κας. Elaine Milne ως Zone Chair της Ευρώπης, του κ. Κυριάκου Χατζηστεφάνου ως πρόεδρος των περιφερειών της Ευρώπης και της Ωκεάνιας. Επιπλέον στα πάνελ των Top Οf Table και των παλαιών προέδρων του MDRT της Ελλάδας μοιράστηκαν ουσιαστικές και άμεσα εφαρμόσιμες απόψεις για κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Το συνέδριο επίσης φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές που διευρύναν την θεματολογία τους όπως ο κ. Mike Szewczyk, που μίλησε για τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο της τεχνολογίας, τον κ. Απόστολο Κουμαρινό που μίλησε για την τέχνη της σύνδεσης και το πώς κορυφαίοι επαγγελματίες ανυψώνουν την επιτυχία μέσω εξαιρετικής επικοινωνίας, τον καθηγητή της εφαρμοσμένης νευροεπιστήμη κ. Νικόλαο Δημητριάδή που μίλησε για την προσοχή και την ασφάλεια του εγκεφάλου. Στο πάνελ με τους διευθύνοντες συμβούλους των εμπορικών εταιριών της ελληνικής αγοράς συμμετείχαν επίσης ο κ. Δημήτριος Λακασάς CEO της Olympia Electronics, ο κ. Βασίλειος Βαρδάκας Co-Founder της Key Books και ο κ. Παναγιώτης Λεωνίδας Γκόφας ως μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μας τίμησαν με την παρουσία τους επιτυχημένοι managers και διευθυντές υποκαταστημάτων του ασφαλιστικού κλάδου από 6 χώρες αλλά και οι διευθυντές πωλήσεων και διευθύνοντες σύμβουλοι των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου στη χώρα μας.

Ως Επιτροπή Επικοινωνίας των μελών του MDRT είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα του συνεδρίου που μπορέσαμε να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη και σε όλους τους παρευρισκόμενους και δεσμευόμαστε πως κάθε χρόνο θα κάνουμε τα πάντα να προσφέρουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το MDRT Hellas για την απώλεια της Φωτεινής Μόσχου

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τη Φωτεινή Μόσχου, ένα νέο μέλος της οικογένειας του MDRT Academy, που έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή»

Διευρύνεται η Επιτροπή Ασφαλιστικών Πρακτόρων του ΕΕΑ

Χρ. Φυτεά: «Στόχος μας, ένα ανοιχτό και ισχυρό σχήμα, που θα εκφράζει το σύνολο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης»

Ένα MDRT Power Table γεμάτο γεύσεις, ιστορίες και αυθεντική σύνδεση

Μια εμπειρία υψηλής αισθητικής και ουσιαστικής δικτύωσης στο ατμοσφαιρικό Zappa της Αθήνας

Ο παγκοσμίου φήμης ομιλητής Matt Halloran στο MDRT Power Talk

Μια σημαντική ευκαιρία για τα μέλη του MDRT να έρθουν σε επαφή με μια σύγχρονη, ανθρώπινη προσέγγιση της επικοινωνίας και της σχέσης με τον πελάτη

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

O Μ. Νεκτάριος από το DEF26: Αναγκαία η δημιουργία κεντρικού συστήματος ασφάλισης για φυσικές καταστροφές

Πρόταση για κρατικό οργανισμό υποχρεωτικής ασφάλισης και επιδότηση τουλάχιστον 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση ακινήτων

Η πρόληψη στο επίκεντρο – Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα αποτελέσματα του προγράμματος «Προλαμβάνω», καθώς εντοπίστηκαν εγκαίρως ευρήματα σε περίπου 200.000 περιπτώσεις

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ομαδική ασφάλιση υγείας: Πού τελειώνει η κάλυψη και πού αρχίζει το κενό προστασίας

Ένα ζήτημα ουσίας για την επάρκεια των ομαδικών ασφαλιστηρίων υγείας αναδεικνύει με πρόσφατη παρέμβασή της η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

O Μ. Νεκτάριος από το DEF26: Αναγκαία η δημιουργία κεντρικού συστήματος ασφάλισης για φυσικές καταστροφές

Πρόταση για κρατικό οργανισμό υποχρεωτικής ασφάλισης και επιδότηση τουλάχιστον 50% μέσω του ΕΝΦΙΑ για ασφάλιση ακινήτων

Η πρόληψη στο επίκεντρο – Το μήνυμα της Ειρήνης Αγαπηδάκη από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στα αποτελέσματα του προγράμματος «Προλαμβάνω», καθώς εντοπίστηκαν εγκαίρως ευρήματα σε περίπου 200.000 περιπτώσεις

Η LiveOn λανσάρει την EventAtlas: τη νέα πλατφόρμα για ολοκληρωμένη διαχείριση εγγραφών & συμμετοχών για events

Η LiveOn ανακοινώνει το λανσάρισμα της EventAtlas, μια νέα, all-in-one λύση για τη διαχείριση συμμετοχών σε events

Ασφάλιση ημερήσιου επιδόματος ασθενείας, πώς αποζημιώνουν τους ασφαλισμένους τους οι Ελβετοί

Πολλοί εργοδότες συνάπτουν ομαδική ασφάλιση για να καλύψουν αυτόν τον κίνδυνο και να προσφέρουν καλύτερη προστασία στο προσωπικό τους

Έκθεση ETSC: Οι ποδηλάτες στην Ευρώπη «μένουν πίσω» καθώς διευρύνεται το χάσμα οδικής ασφάλειας

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών καλεί σε άμεση δράση για μείωση ταχυτήτων και ανάπτυξη διαχωρισμένων ποδηλατοδρόμων