back to top
20.6 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Γ. Ζερβουδάκης, Εθνική Ασφαλιστική: Να φτάσει η παραγωγή το 1 δις ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια

Να φτάσει η παραγωγή της Εθνικής Ασφαλιστικής το 1 δις. ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια είναι ο υψηλός μεν αλλά εφικτός στόχος που έβαλε ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γ. Ζερβουδάκης κατά την διάρκεια της Βραδιάς Βραβεύσεων του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου στο Golf της Γλυφάδας.

Ο κ. Ζερβουδάκης στάθηκε στις μεγάλες αυξήσεις παραγωγής που πραγματοποίησε πέρυσι η εταιρεία (28% στην κατοικία, 20% στα Full Health, 15% στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, 31% στα Unit Linked) και μετά εστίασε κυρίως στον τρόπο αντιμετώπισης των ασφαλίσεων. «Θέλουμε μία σφαιρική –ολιστικού τύπου- προσέγγιση του κινδύνου τόνισε χαρακτηριστικά, με τρόπο που να αναδεικνύει την δουλειά και όχι να την περιορίζει.

- Advertisement -

Οι πωλήσεις με πτωχευτικά ασφάλιστρα είναι για τους αδύναμους και είναι θνησιγενείς. Εμείς θέλουμε την υπεραξία του δικτύου να μπαίνει πάνω από το προιόν. Οι τακτικές επαφές με τους πελάτες είναι το κλειδί για την διαχρονικότητα και την διατηρησιμότητα των συμβολαίων. «Να κινηθούμε πιο ψηλά και να πυκνώσουμε τα ραντεβού μας»

«Είναι ευκαιρία να κυττάξουμε υψηλότερα» δήλωσε ο κ. Ζερβουδάκης και αναφέρθηκε και στα ανασφάλιστα οχήματα , στη διείσδυση στις νέες αγορές.

- Advertisement -

«Τώρα είναι η ώρα μας»

«ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» με την φράση αυτή θέλησε να ενθαρρύνει και να ανυψώσει ακόμη περισσότερο το ασφαλιστικό φρόνημα των συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα γίνει η μετάβαση σε νέο portal

Αναφερόμενος στην τεχνολογία, τόνισε είναι ευθύνη του δικτύου να αγκαλιάσει κάθε προσπάθεια και κάθε πρωτοβουλία τεχνολογικού εκσυγχρονισμού. Τις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα γίνει η μετάβαση στο νέο portal της εταιρείας . Είναι ένα καθοριστικό πρώτο βήμα.

Μήνυμα προς τους συνεργάτες

Ο κ. Ζερβουδάκης μιλώντας στο ακροατήριο θέλησε να τονώσει το φρόνημα του δικτύου μετά τις προηγούμενες εξελίξεις δηλώντας «Είστε πρωταγωνιστές. Βιώσατε ιδιαίτερες καταστάσεις. Τώρα είμαστε στη φάση της ανασυγκρότησης και του μετασχηματισμού. Ο μέτοχος μπορεί να δώσει την ώθηση. Μπορούμε να συνδυαμορφώσουμε μία εταιρεία πρότυπο. Να κτίσουμε πάνω σ’ αυτά που μας ενώνουν. Οι συντονιστές να μεγαλώσουν τις ομάδες τους»

Κριτική σ’ αυτούς που διακινούν φήμες

Στο σημείο αυτό, ο κ. Ζερβουδάκης έκανε κριτική σ’ αυτούς που διακινούν φήμες για το μελλον της εταιρείας και κάλεσε το δίκτυο να κλείσει τ’ αυτιά του στις κινήσεις αυτές.

Τέλος, αναφερόμενος στις ασφαλιστικές ανάγκες που υπάρχουν, τόνισε ότι η Πολιτεία αυτοπεριορίζεται. Ο μέσος Έλληνας νοιώθει ευάλωτος σε ότι αφορά την περιουσία του. Η ασφαλιστική αγορά καλείται να τον προστατέψει. Έχει ανάγκη τον καταρτισμένο σύμβουλο. Να το εμπιστεύεται και να τον επιβραβεύει»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική μια λαμπρή βραδιά βραβεύσεων για τους συνεργάτες της

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως επίκεντρο όλων των δράσεων της τους ανθρώπους της, φροντίζει να γιορτάζει και να επιβραβεύει όλες τις επιτυχίες τους.

Δ. Μαζαράκης: Μία ομιλία με δύο κατευθύνσεις στη Γιορτή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης, ανέλαβε το ‘πλοίο’ σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την εταιρεία αλλά και σε μία περίοδο που είναι άκρως θετική

Εθνική Ασφαλιστική: Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για τους επιτυχόντες του A Team CLUB

Την 1η Σεπτεμβρίου η Κορυφαία Διεύθυνση Δημήτρη Αναστασίου, αποκλειστικής συνεργασίας με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με τον διακριτικό τίτλο “A Team

Συνάντηση Δ. Μαζαράκη με επιθεωρητές πωλήσεων

Συνάντηση με τους Επιθεωρητές έχει προγραμματίσει σήμερα ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.

ΙNTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 9μήνου 

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα

H ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διευρύνει ουσιαστικά τον επενδυτικό ορίζοντα της Intrakom

Η INTRACOM HOLDINGS (ATHEX: INTKA) ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ εξαμήνου 2024, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.