back to top
11 C
Athens
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

Στ. Κωνσταντάς για Ιατρικό Αθηνών: Στρατηγική συμφωνία με πολλαπλά οφέλη

Μια νέα συμφωνία στρατηγικού χαρακτήρα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στην Εθνική Ασφαλιστική και τον Όμιλου Ιατρικού Αθηνών.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, η νέα συμφωνία εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, στις επτά (7) κλινικές του Ομίλου στην Αττική (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο & ΓΑΙΑ Μαιευτική – Γυναικολογική, στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου), και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες υγείας, σε όλο το φάσμα της Ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.

- Advertisement -

Παράλληλα, παρέχονται σειρά σημαντικών παροχών και μοναδικών προνομίων για το σύνολο των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας των δύο μεγάλων Ελληνικών Ομίλων. Και οι δυο πλευρές δηλώνουν την ικανοποίηση τους έχοντας ως στόχο την απρόσκοπτη πρόσβαση στην υγεία με καινοτόμες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης προς όφελος των ασφαλισμένων. Αναλυτικά:

- Advertisement -

Με αφορμή την υπογραφή της νέας συμφωνίας, ο Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δήλωσε: «Η σταθερή ανάπτυξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και των ασφαλιστικών εταιρειών είναι απόλυτα συνυφασμένη με μακροχρόνιες, στρατηγικού χαρακτήρα, συνεργασίες που έχουν ως κύριο στόχο την διασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης, σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας με την Εθνική Ασφαλιστική, αποδεικνύει στην πράξη την πάγια στρατηγική του Ομίλου μας. Ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, καθώς και οι υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες για τη λειτουργία τους νοσοκομειακές μας μονάδες, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με ακόμα σημαντικότερες παροχές και προνόμια. Καθώς και, την κορυφαία εξυπηρέτηση που διαχρονικά προσφέρει ο Όμιλός μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το δίκτυο και, φυσικά, τους ασφαλισμένους της Εθνικής που εμπιστεύονται καθημερινά την υγεία τους στα χέρια μας – δίνοντάς τους μία ακόμα υπόσχεση και προσωπική δέσμευση: θα διατηρήσουμε την ελληνική υγεία σε ελληνικά χέρια, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα δίπλα στον άνθρωπο, στο πλευρό του ασφαλισμένου».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, δήλωσε:
«Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης προς τους ασφαλισμένους μας είναι πρωταρχικός και κύριος στόχος για την Εθνική Ασφαλιστική. Η υπογραφή της συμφωνίας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών, προσφέρει στους ασφαλισμένους μας πολλαπλά και σημαντικά οφέλη. Μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές πρόσβασης σε καινοτόμες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής μας για πρόσβαση των ασφαλισμένων μας σε υπηρεσίες ιατρικής νοσηλείας και περίθαλψης τελευταίας γενιάς».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Η Εθνική Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ψηφιακή εμπειρία πελατών, εργαζομένων και συνεργατών

Το νέο MyEthniki App φέρνει όλες τις υπηρεσίες της ανασχεδιασμένης πλατφόρμας MyEthniki σε κινητά και τάμπλετ με ένα «tap»

Το νέο σχέδιο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δικό της εσωτερικό μοντέλο υπολογισμού κινδύνων σχεδιάζει η εταιρεία, σύμφωνα με κύκλους της αγοράς

Η Εθνική Ασφαλιστική στρατηγικός συνεργάτης στο γιορτινό πρόγραμμα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Η πρωτοβουλία ενισχύει περαιτέρω το αποτύπωμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μέσα από δράσεις που συνδυάζουν μάθηση, οικολογία και πολιτιστική εμπειρία

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ακαδημία Ασθενών Ελλάδας

Το πρόγραμμα της Ένωσης Ασθενών στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς εκπροσώπων με αυξημένες γνώσεις και ικανότητες παρέμβασης

Ιατρικό Πάρκο από LAMDA και Ιατρικό Αθηνών

Στρατηγική συνεργασία για ένα υπερσύγχρονο Healthcare Park στο Ελληνικό – Τι θα περιλαμβάνει, πότε ολοκληρώνεται

Συνολική αποζημίωση 1.650.000 ευρώ για θανάσιμο τραυματισμό Γερμανού τουρίστα

Απαλλαγή του Ασφαλιστή προς καταβολή του ασφαλίσματος στον λήπτη της ασφάλισης

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος γιόρτασε τα 100 του χρόνια

Η σειρά των επετειακών εκδηλώσεων χαρακτηρίστηκε από σημαντικές θεσμικές παρουσίες, μεγάλη συμμετοχή και πνεύμα συγκίνησης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευριπίδης Παναγιωτίδης: «Το γραφείο μας είναι για τα δύσκολα»

Ο επικεφαλής του Πρακτορείου «Ασφάλειες Παναγιωτίδης» μιλά μεταξύ άλλων για την πορεία του και τα οφέλη μιας τεχνογνωσίας που βασίζεται στη διεθνή εμπειρία

Όμιλος Φωτιάδη: Οι δηλώσεις για το ασφαλιστικό mega deal με την Alpha Bank

O κυπριακός όμιλος προβλέπεται να διατηρήσει σημαντική συμμετοχή στο ενοποιημένο σχήμα Universal Life-Altius, με τη διοίκηση να ασκείται από κοινού

Αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική ο Γ. Κώτσαλος

Ποιος φέρεται να αποχωρεί από το υφιστάμενο ΔΣ της εταιρείας, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες του «IW»

Πολιτική συμφωνία για τη Retail Investment Strategy

Thea Utoft Høj Jensen, Insurance Europe: «Συμφωνία ορόσημο για την SIU, αλλά όχι το τέλος της διαδικασίας»

Χακαρίστηκε η σελίδα του ΠΣΑΣ στο Fb – Άμεση επαναφορά με νέα παρουσία στα social media

Με την αντίδρασή του ο ΠΣΑΣ έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν επηρεάζουν ούτε τη λειτουργία ούτε τη θεσμική του παρουσία