back to top
23.2 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Καινοτομία στην Υγεία: Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές 

7th Health Innovation Conference 

3 Μαΐου 2023, Divani Caravel & LiveOn Expo Complex 

- Advertisement -

Τα τελευταία χρόνια, οι συναρπαστικές εξελίξεις στη γενετική και η σημαντική τεχνολογική πρόοδος με αποκορύφωμα την εισαγωγή της νέας γενιάς αλληλούχισης του DNA (Next Generation Sequencing-NGS) διάνοιξε αχαρτογράφητους μέχρι πρότινος δρόμους για την κατανόηση της γενετικής όχι μόνο του καρκίνου, αλλά και άλλων νοσημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας. 

Πλέον, οι ειδικοί κάνουν λόγο για την Ιατρική Ακριβείας ή Εξατομικευμένη Ιατρική. Χάρη σε εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία (βιοδείκτες), οι γιατροί αναζητούν τις υπεύθυνες γενετικές μεταλλάξεις στους όγκους και στη συνέχεια χορηγούν επαναστατικές στοχευμένες θεραπείες, που στοχεύουν ακριβώς στις επίμαχες μεταλλάξεις. 

- Advertisement -

Όλες οι καινοτόμες εφαρμογές της Ιατρικής Ακριβείας θα συζητηθούν στο 7th Health Innovation Conference με τίτλο «Καινοτομία στην Υγεία: Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές» που θα διοργανωθεί στις 3 Μαΐου 2023 από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το περιοδικό Pharma & Health Business & το portal virus.com.gr.  

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κ. Αιμίλιος Nεγκής, Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού Pharma & Health Business και του portal virus.com.gr . 

Δηλώστε Συμμετοχή: bit.ly/hico23signup 

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel και onlineμέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων. 

Κλειστή Συνάντηση Εργασίας 

Στο πλαίσιο του 7th Health Innovation Conference θα πραγματοποιηθεί Κλειστή Συνάντηση Εργασίας, με θέμα την αξία της ιατρικής καινοτομίας, με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να τοποθετηθούν. 

Επί τάπητος θα τεθεί η αξιολόγηση και η αποζημίωση των καινοτόμων φαρμάκων, των ιατροτεχνολογικών προϊόντων,  των βιοδεικτών, αλλά και των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. 

Η Συνάντηση Εργασίας θα διεξαχθεί υβριδικά, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Caravel για τους συμμετέχοντες καθώς και για υψηλόβαθμα στελέχη των χορηγών του συνεδρίου και με ψηφιακή παρακολούθηση μέσα από τις ψηφιακές συνεδριακές υποδομές του LiveOn Expo Complex. 

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου ethosevents.eu/event/7th-health-innovation-conference/ και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn και YouTube. 

 

Ή επικοινωνήστε μαζί μας: 

Γεωργία Κουτσούγερα, Marketing Assistant, ethosGROUP 

tel: 210 9984 934 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Καινοτομία στην Υγεία: «Η Αξία, τα Εμπόδια και οι συναρπαστικές Προοπτικές» στο 7ο Health Innovation Conference

Νέα σελίδα και για την Ελλάδα θα μπορούσε να φέρει η Καινοτομία στην Υγεία, όπως τονίστηκε στο 7th Health Innovation Conference

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων

Σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 500 εκατομμυρίων Ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,84%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 946 εκατομμυρίων Ευρώ, που υπερκάλυψαν...

Placement ETE: Απροθυμία των ασφαλιστικών να συμμετάσχουν 

Οι τοποθετήσεις σε μετοχές της ΕΤΕ υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ στο σύνολο των ασφαλιστικών 

Τι μπορεί να «πυροδοτήσει» τον καρκίνο του προστάτη

Κάθε άνδρας μπορεί να κινδυνεύει από την εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Η ασθένεια προσβάλλει αθλητές και λογιστές, πολιτικούς και γιατρούς

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων

Σήμερα διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 500...

MDRT Day: Secure Today… Thrive Tomorrow. Commitment is always a choice!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδήλωση του MDRT Day Greece στην Θεσσαλονίκη (19-21 Σεπτεμβρίου 2024)!

“Οι καιροί αλλάζουν” για την ασφαλιστική αγορά και το Insurance world 

"Oι καιροί αλλάζουν" τραγούδησε δύο φορές ο Bob Dylan μία το 1964 και μία το 1992 σε κρίσιμες περιόδους του 20ου αιώνα. 

ΑRAG DAY: “Θεωρούμε πως έχουμε συμβάλλει με τις μικρές μας δυνάμεις σε κάτι μεγάλο”

Την 26.9.2024 έλαβε χώρα η διαδικτυακή εκδήλωση της ARAG Hellas υπό τον τίτλο ARAG DAY 2024.

Placement ETE: Απροθυμία των ασφαλιστικών να συμμετάσχουν 

Οι τοποθετήσεις σε μετοχές της ΕΤΕ υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ στο σύνολο των ασφαλιστικών