back to top
23.9 C
Athens
Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη μάχη κατά της πανδημίας

Η ΠΕΦ, χορηγός κοινωνικού μηνύματος του ΠΙΣ

Από την έναρξη της πανδημίας, οι ιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία και τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας της χώρας, δίνουν καθημερινά μια σκληρή μάχη. Οι άνθρωποι αυτοί, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αυταπάρνηση, σε συχνά αντίξοες συνθήκες, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό και να κρατήσουν όρθιο το σύστημα υγείας το οποίο δέχεται συνεχή, τεράστια πίεση. 

- Advertisement -

Η προσφορά των ιατρών και νοσηλευτών στην ελληνική κοινωνία,  η δύναμη που αντλούν από τη θεραπεία όσων νόσησαν, αποτυπώνονται στο τηλεοπτικό spot που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή ως χορηγός, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα τον αγώνα όλων εκείνων που παρά τις δυσκολίες, στέκονται όρθιοι και στηρίζουν το ΕΣΥ. 

- Advertisement -

Στο spot (https://www.youtube.com/watch?v=ps7e0JpIHDk&feature=youtu.be) παρουσιάζεται η μοναδική σχέση των πολιτών με τους ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, τους νοσοκομειακούς και όλους όσους δραστηριοποιούνται στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας. Το κεντρικό μήνυμα της πρωτοβουλίας αυτής αφορά στην αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας, στοχεύοντας στην  ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. Τα μέτρα αυτά, όχι μόνο διασφαλίζουν την ατομική υγεία, αλλά υποστηρίζουν και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μειώνοντας τις πιθανότητες νοσηλείας και «σπάζοντας» την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού. 

Η ΠΕΦ και οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς αυτής κρίσης, βρέθηκαν δίπλα στους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους φαρμακοποιούς, τους ασθενείς και την κοινωνία. Με αίσθημα ευθύνης η ΠΕΦ  θα συνεχίσει να είναι παρούσα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, να ενισχύει το δημόσιο σύστημα υγείας με τις δράσεις της και ν’αποτελεί ουσιαστικό αρωγό των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού στην ηρωική τους προσπάθεια. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ο Δρ. Αθανάσιος Κοτσιαρός

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) καλωσορίζει τον Δρ. Αθανάσιο Κοτσιαρό στη θέση του Γενικού Διευθυντή.

6 σημεία από τον ΠΕΦ για τις ελλείψεις φαρμάκων

Αναφορικά με τον θόρυβο των τελευταίων ημερών σχετικά με τις ελλείψεις φαρμάκων στην εγχώρια αγορά, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας επισημαίνει

ΠΕΦ: Τα οφέλη από επενδύσεις 520 εκατ. ευρώ φαρμακευτικών εταιρειών

Την πολλαπλασιαστική επίδραση στην οικονομία του επενδυτικού Clawback τονίζει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας. Η πλειονότητα των 53 επενδύσεων ύψους 519,28 εκατ. ευρώ στις οποίες δόθηκε το «πράσινο φως» είναι ελληνικές επιχειρήσεις.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας εκπαιδεύει νέους επιστήμονες

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας προχωράει στη δημιουργία της νέας πλατφόρμας επαγγελματικής εξέλιξης «ΠΕΦ Professional Development»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστών στην Αθήνα

Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου

I. Xατζηθεοδοσίου, gcgs25: Η Εταιρική Διακυβέρνηση, θεμέλιο για τη μακροχρόνια επιτυχία

Ηχηρό “παρών” έδωσε ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) στο GCGS

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!