back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή 18 Απριλίου 2025

Στη Θεσσαλονίκη το 4ο Forum Υγείας

Το 4ο Forum Υγείας, ο μεγάλος θεσμός για την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά, θα πραγματοποιηθεί φέτος και στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Forum για την υγεία καθιερώθηκε στην Αθήνα, όπου πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια από 20 επιστημονικές εταιρείες, τον Όμιλο Zita και το περιοδικό ΔΥΟ, τελώντας υπό την αιγίδα φορέων όπως ο Πανελλήνιος Ιατρικός  Σύλλογος, οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα Πανεπιστήμια Αθηνών και Μακεδονίας, οι Δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.

- Advertisement -

Ο θεσμός αποσκοπεί στο να φέρει κοντά και όσο γίνεται πιο διαδραστικά το κοινό με τους πλέον έγκριτους επιστήμονες υγείας αλλά και τη βιομηχανία, που υπεύθυνα στηρίζουν την υγεία, τη διατροφή, την ευεξία και την ομορφιά των Ελλήνων πολιτών.

Για πρώτη φορά φέτος, το Forum θα διεξαχθεί και στη Θεσσαλονίκη, στο  Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24-25 Νοεμβρίου 2018. Καθώς μάλιστα η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις και στον εκθεσιακό χώρο είναι ελεύθερη, αναμένονται χιλιάδες πολίτες αλλά και επαγγελματίες  yγείας από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

- Advertisement -

Πάνω από 200 ομιλητές έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διαλέξεων που δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίκαιρα ζητήματα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Περισσότερες Πληροφορίες: www.dyoforum.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κουλουμπής Γεράσιμος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111001780

email: Gerasimos.Kouloumpis@zita-congress.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέο Ιδιόκτητο Υποκατάστημα της MEGA Brokers στη Θεσσαλονίκη

Μία Δέσμευση Ανάπτυξης και Στήριξης των Συνεργατών μας

Με την παρουσία του CEO της ARAG Hellas, Δ. Τσεκούρα η ημερίδα συνεργατών στη Θεσσαλονίκη!

Το απόγευμα της Τετάρτης 15.05.2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οργανώθηκε η δεύτερη συγκέντρωση των συνεργατών της ARAG Hellas για το 2024, εκτός Αθηνών.

Interamerican: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Θεσσαλονίκη

Η Interamerican πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The Met

Το ΠΑΡΟΝ ενδυναμώνει τους συνεργάτες του

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του Οικοσυστήματος που έχει δημιουργήσει το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ περιλαμβάνει έναν κύκλο workshop που

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αύξηση της παραγωγικότητας συνδέεται με την Ηγεσία και το Ανθρώπινο Δυναμικό

Η παρουσία της ΕΑΣΕ στο 10ο Delphi Forum αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο των στελεχών και των Διοικήσεων στην ανάκαμψη της χώρας.

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Ο Πάνορμος τίμησε την προσφορά και τη συλλογικότητα στο Πασχαλινό Gala

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, εταίρων, φίλων και εκπροσώπων του κλαδικού τύπου πραγματοποιήθηκε

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.

ΤτΕ: Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστών στη Θεσσαλονίκη

Ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα, σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής

Στις 25 Απριλίου πληρώνει 1,2 δισ. ευρώ στους συνταξιούχους ο ΕΦΚΑ

Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από τις 22 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2025 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην Κεντρική Λαχαναγορά. Συζητήσεις με εμπόρους για την κίνηση στην αγορά

Την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

ΕΟΔΥ: Οδηγίες για την κατανάλωση τροφών στο πασχαλινό τραπέζι

Ο ΕΟΔΥ έδωσε οδηγίες για την κατανάλωση τροφών στο πασχαλινό τραπέζι. Ο Οργανισμός παραθέτει κανόνες κατά τον χειρισμό των τροφίμων