back to top
11.9 C
Athens
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ελβετία για τους συνεργάτες της ΑΤΕ Ασφαλιστικής

Ταξίδι επιβράβευσης στην Ελβετία απόλαυσαν συνεργάτες από το εταιρικό δίκτυο και το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, τους οποίους συνόδευσαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης κ.κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής των εταιρειών του ομίλου ERGO, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Μέλος του ΔΣ της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα  Εμπορικών Λειτουργιών, Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών, και Γιάννης Παπουτσάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του 6ήμερου ταξιδιού οι συνεργάτες της ERGO επισκέφθηκαν τις σημαντικότερες πόλεις και τα διασημότερα θέρετρα της Ελβετίας, όπως η Ζυρίχη, το Ένγκελμπεργκ, η Λουκέρνη, η Βέρνη, η Γκριγιέρ, το Μοντρέ, και απόλαυσαν την επιβλητική ηρεμία των Άλπεων, τη μοναδική ομορφιά της φύσης με τα ποτάμια και τις λίμνες, τη γοητευτική αρχιτεκτονική με τα μεσαιωνικά γεφύρια και τα αναγεννησιακά́ σπίτια και είδαν πτυχές της σημαντικής πολιτισμικής παράδοσης και της μοναδικής οργάνωσης της ελβετικής ζωής.

- Advertisement -

Κατά τη διαμονή τους στην Ελβετία οι άνθρωποι της ERGO απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με επισκέψεις στα σπουδαιότερα αξιοθέατα, όπως το όρος Τίτλις, το όρος Χάχνεν, το Μουσείο της Κοιλάδας και μια σειρά από παλιά ξωκλήσια στο Ένγκελμπεργκ, καθώς και την παλιά πόλη της Λουκέρνης. Εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους καταρράκτες του Ρήνου και στο πανέμορφο ελβετικό χωριό Σαφχάουζεν, ενώ στη Βέρνη επισκέφθηκαν τον Πύργο του Ρολογιού, τον καθεδρικό ναό της πόλης, το σπίτι που έζησε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, το επιβλητικό κοινοβούλιο και την Πλατεία των Μουσείων. Ο γύρος της Ελβετίας έκλεισε με τη μοναδική εμπειρία δραστηριοτήτων στο Γκστάαντ, το παγκοσμίου φήμης θέρετρο, διάσημο για τα κομψά σπίτια σε στιλ σαλέ, χτισμένα σε δρόμους χωρίς αυτοκίνητα.

- Advertisement -

Το επίσημο αποχαιρετιστήριο δείπνο πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο La Coupole στο Μοντρέ, όπου ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα που σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σε σημαντικούς συνεργάτες μας, σ’ αυτήν την ανθρώπινη εκδήλωση που οργανώσαμε αποκλειστικά σε αναγνώριση των εντυπωσιακών παραγωγικών αποτελεσμάτων σας στη χρονιά που πέρασε. Αποδείξατε για μία ακόμη φορά ότι η μεθοδευμένη προσπάθεια αφοσιωμένων επαγγελματιών οδηγεί πάντα στην επιτυχία, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες αγοράς. Αποδείξατε ότι η εταιρεία μας και οι άνθρωποι της μπορούμε δικαίως να οραματιζόμαστε με αισιοδοξία το μέλλον, γιατί μαζί σας μπορούμε να διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα το παρόν, παρά τις σημαντικές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες της αγοράς, αλλά και της διαδικασίας συνένωσης των εταιρειών μας, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

»Τέλος, αποδείξατε ότι οι προσδοκίες όλων μας από τη συνένωση της ERGO με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που είναι μία από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα συγχωνεύσεις στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, είναι απολύτως βάσιμες, αφού στηρίζονται σε ανθρώπους, που χαρακτηρίζονται για τη συνέπειά τους, τον επαγγελματισμό τους, τις γνώσεις τους, την ισχυρή τους θέληση και την αφοσίωσή τους στους εκάστοτε εταιρικούς μας στόχους. Έχουμε λοιπόν, κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι το ταξίδι μας αυτό στην πανέμορφη Ελβετία δεν αποτελεί μόνο ένα ξεχωριστό προορισμό για επιτυχημένους επαγγελματίες, αλλά και μια νέα αφετηρία για νέες εταιρικές και προσωπικές επιτυχίες και επιδιώξεις».

H βραδιά, που έκλεισε συνοδεία φολκλόρ σόου και μουσικής κάλυψης, ήταν το επιστέγασμα ενός μαγευτικού ταξιδιού γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες που εξασφάλισαν οι άνθρωποι της ERGO για τους συνεργάτες της εταιρείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Brokers Union: Ισχυρή ανάπτυξη και νέα στρατηγική για την περίοδο 2026-2030

Τι περιλαμβάνει το business plan με στόχο την αύξηση του χαρτοφυλακίου εγγεγραμμένων ασφαλίστρων πάνω από 100 εκατ. ευρώ

ERGO: Νέος Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών ο Βασίλης Αντύπας

Με πολυετή πείρα στον ασφαλιστικό κλάδο, ο κ. Αντύπας αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση του Δικτύου

SVV: Τι παραγωγή έγραψαν οι ασφαλιστικές στην Ελβετία και τι οι τράπεζες

Στα 73,2 δισ. φράγκα η ακαθάριστη προστιθέμενη αξία του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας – Ισχυρή ανάπτυξη στις ασφαλίσεις

Στόλισε το σπίτι σου έξυπνα και οικονομικά: ο απόλυτος γιορτινός οδηγός από την ERGO Hellas

Πέρα από την προσιτή ασφάλεια του σπιτιού –με το πρόγραμμα My Home–, η ERGO φροντίζει και για την αισθητική του δίνοντας χριστουγεννιάτικα tips

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Coffee Business Awards 2025: Μια ξεχωριστή γιορτή για την κοινότητα του καφέ

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Λάμπρος Ρόδης, Διευθυντής Σύνταξης του «IW», ενώ ο ΣΕΜΑ μεταξύ των υποστηρικτών

Χριστουγεννιάτικη «αγκαλιά» σε κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Θέλουμε και είμαστε δίπλα στην κοινωνία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και πίστης σε ένα καλύτερο αύριο»

MINETTA Driving Experience: Όταν η ασφαλής οδήγηση γίνεται βιωματική γνώση

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για θεωρητικό και πρακτικό μάθημα ασφαλούς οδήγησης στην πίστα του Iaveris Park

Η NN Hellas άνοιξε τις πόρτες της σε φοιτητές μέσα από το Business Days 2025

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποδόμηση στερεοτύπων, με τα στελέχη της εταιρείας να αναδεικνύουν την καινοτομία και εξέλιξη του ασφαλιστικού κλάδου

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Feel Safe Insurance γίνεται Safe Place για κάθε γυναίκα που χρειάζεται ασφάλεια και υποστήριξη

Το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο στην Ελλάδα που εντάσσεται στο δίκτυο υποστήριξης, θεωρώντας αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα κάθε γυναίκας να νιώθει ασφαλής

Δίκτυα πωλήσεων και αυτοματοποίηση: Τιμολόγηση, διαχείριση ζημιών, απάτες

Πώς διαμορφώνει η τεχνητή νοημοσύνη τη νέα εποχή του ασφαλιστικού κλάδου

Coffee Business Awards 2025: Μια ξεχωριστή γιορτή για την κοινότητα του καφέ

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Λάμπρος Ρόδης, Διευθυντής Σύνταξης του «IW», ενώ ο ΣΕΜΑ μεταξύ των υποστηρικτών

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο συνδυασμός ασφαλιστικής τεχνογνωσίας και χρηματοοικονομικής εμπειρίας αποσκοπεί στον ολοκληρωμένο επιχειρησιακό και ψηφιακό μετασχηματισμό

Η Acrisure επεκτείνεται σε Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη με την εξαγορά της EIS

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Η ένταξη της EIS φέρνει στον όμιλο μια ομάδα με εξειδίκευση σε τομείς που αναπτύσσονται ραγδαία στην περιοχή»