back to top
19.3 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

O CEO της MetLife στο 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

O CEO της MetLife Δημήτρης Μαζαράκης συμμετείχε στο 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που οργανώθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία. Ο κ. Δ. Μαζαράκης πήρε μέρος σε πάνελ που συμμετείχαν CEOs των σημαντικότερων ασφαλιστικών εταιρειών της ελληνικής αγοράς και συζήτησαν με τους νέους για τις εξελίξεις στον κλάδο των ασφαλειών, τις τάσεις της αγοράς, όπως και τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον χώρο.

Μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της MetLife μίλησε για την εταιρεία, τα μελλοντικά σχέδιά και τις δεσμεύσεις της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και του σύγχρονου ασφαλιστικού συμβούλου.

- Advertisement -

Το Πανόραμα οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά υπό την διεύθυνση του ιδρυτή του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλo. Γνωστά στελέχη μεγάλων εταιρειών, μεταξύ των οποίων διευθύνοντες σύμβουλοι ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, Communication & Digital Specialists και στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού βρέθηκαν εκεί να συζητήσουν για κλάδους όπως η Ναυτιλία, ο Τουρισμός, η Γεωργία, το Design,η Πληροφορική, τα Logistics,η Τραπεζική, η Τεχνολογία, τα Τρόφιμα, το Digital Marketing και να ενημερώσουν τους νέους για τις προοπτικές που προσφέρουν.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 4.000 επισκέπτες, στη πλειονότητά τους νέοι και νέες ηλικίας 18-30 ετών, ενώ σημειώθηκε ρεκόρ δηλώσεων συμμετοχής για τα Business Days 2016. Μέσα από τον συγκεκριμένο θεσμό, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώση και εμπειρίες από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων τις οποίες επισκέπτονται, μεταξύ των οποίων και η MetLife.

- Advertisement -

Η MetLife συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο πολυσυνέδριο και υποδέχτηκε τους νέους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τους οποίους συζήτησε τα επαγγελματικά τους σχέδια και απάντησε σε ερωτήματά τους. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη συμμετοχή της αυτή η MetLife επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη νεολαία και αναπτύσσουν τις γνώσεις που αφορούν την επαγγελματική αποκατάσταση και την καριέρα τους.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή της MetLife στο πολυσυνέδριο:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Πράσινο φως για την εξαγορά της MetLife από το ΝΝ Group στην Πολωνία

Το πράσινο φως άναψε η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Πολωνίας για την εξαγορά της MetLife από το NN Group, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα για το βραχίονα της πρώτης στη χώρα μας.

Στους «μεγάλους παίκτες» τα ηνία της αγοράς

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως οι μεγάλες συμφωνίες δεν τελειώσαν, ενώ ενδιαφέρον στρέφεται και σε ενδεχόμενες συμφωνίες - εξαγορές σε επίπεδο Μεσιτών - Πρακτόρων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Έρχεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Το Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ετοιμάζεται να διοργανώσει τον προσεχή Νοέμβριο, το 3ο Συνέδριό του

5ος παιδικός σταθμός από την Eurolife FFH, στη Χάλκη

Η Eurolife FFH, μέλος της οικογένειας της Fairfax, πιστή στο όραμά της για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας, συνεχίζει το «ταξίδι» της

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού!

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε την Κυριακή 29/9 από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο Πεδίον του Άρεως, ο πρώτος αγώνας δρόμου για μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

Γενική διευθύντρια της Insurance Europe η Thea Utoft Høj Jensen

Η Insurance Europe, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Thea Utoft Høj Jensen διορίστηκε νέα γενική διευθυντρια.

Aσφάλιση Κατοικίας/ΕΝΦΙΑ: Τα αποτελέσματα προβληματίζουν…

Η “καυτή πατάτα” του ζητήματος ασφάλισης κατοικιών, εν μέσω των ραγδαίων αλλαγών που επιφέρει στις ζωές μας η Κλιματική Κρίση είναι ένα ζήτημα που χρήζει άμεσης διευθέτησης.