back to top
31 C
Athens
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2026

Ergo: Ενημερωτική εκδήλωση για τη συνεργασία με μέλη του ΣΕΜΑ

Ειδική εκδήλωση στην αίθουσα Galaxy του ξενοδοχείου Hilton πραγματοποίησε η διοίκηση της Ergo, με σκοπό την αμοιβαία ενημέρωση για τις ευκαιρίες συνεργασίας με τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), την παρουσίαση της εταιρείας στο πλαίσιο της εντονότερης δραστηριοποίησης της στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους, και τη διεύρυνση της συνεργασίας της με τα μέλη του συνδέσμου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ Γιώργος Καραβίας
Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ Γιώργος Καραβίας

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του ΣΕΜΑ Γιώργου Καραβία, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους εκπροσώπους της εταιρείας. Κατά την παρουσίαση ο CEO της Ergo Θεόδωρος Κοκκάλας αναφέρθηκε στα σημαντικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στην εταιρεία η διεθνής τεχνογνωσία και η ισχυρή φερεγγυότητα του πολυεθνικού ομίλου, και επισήμανε πως, αξιοποιώντας αυτά τα οφέλη, η Ergo Ελλάδος διαθέτει υψηλή δυνατότητα ανάληψης κινδύνων, που της επιτρέπουν να εξυπηρετήσει ακόμα και μεγάλους κινδύνους.

- Advertisement -

«Ξεκινάμε», σημείωσε ο κ. Κοκκάλας «την προσπάθεια εντονότερης δραστηριοποίησης στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους, και για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση και την ενίσχυση των διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων και Αποζημιώσεων, με έμπειρα και ικανά στελέχη, που διαθέτουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη με πελατοκεντρικό πνεύμα». «Κύριο κανάλι προώθησης των προϊόντων μας είναι η διαμεσολάβηση και θέλουμε να είμαστε στην παλέτα των προσφορών σας», υπογράμμισε προς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΣΕΜΑ ο CEO της Ergo, καλώντας τους να αξιοποιήσουν «τα οφέλη της ψηφιακής εποχής και της ψηφιοποίησης των εργασιών».

Ο CEO της Ergo Θεόδωρος Κοκκάλας
Ο CEO της Ergo Θεόδωρος Κοκκάλας

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «επενδύει στην τεχνογνωσία και την παραγωγικότητα με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα. Η Ergo κατατάσσεται στην τρίτη θέση στις γενικές ασφαλίσεις μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών της αγοράς και στρατηγική της είναι να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων εταιριών της αγοράς με σταθερά κερδοφόρο ανάπτυξη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο».

- Advertisement -

Ο διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργικών Στάθης Τσαούσης παρουσίασε στα μέλη του ΣΕΜΑ την οργανωτική δομή και τα στελέχη της Ergo, ενώ ο διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Νίκος Σπυράτος αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση της διεύθυνσης και στη θέσπιση δεσμευτικών συμφωνιών επιπέδου εξυπηρέτησης (SLA’s). Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε επίσης ο διευθυντής Αποζημιώσεων Ανδρέας Σούλης, υπογραμμίζοντας ότι η εταιρεία «διαθέτει γρήγορη, δίκαιη και διαφανή διαδικασία διαχείρισης αποζημιώσεων».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τα μέλη του συνδέσμου. Η διοίκηση της Ergo απάντησε στις ερωτήσεις και την εκδήλωση την έκλεισε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, ευχαριστώντας την εταιρεία για τη διοργάνωση και την ουσιαστική ενημέρωση των μελών του συνδέσμου, «για την εδραίωση της συνεργασίας τους με την εταιρεία, σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης».

Στο cocktail που ακολούθησε τα μέλη του ΣΕΜΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα στελέχη της Ergo που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, γενικός διευθυντής, και ο Γιάννης Λινός, μέλος ΔΣ, καθώς και άλλα ανώτερα στελέχη, και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για τη συνεργασία τους με την εταιρεία όσο και για άλλα επίκαιρα θέματα της αγοράς.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

ERGO Hellas: Καλή σχολική χρονιά με έμφαση στα παιδιά και στις νέες εμπειρίες

Το μήνυμα τις εταιρείας προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

ERGO My Home: 24ωρη τεχνική βοήθεια για απρόοπτα στην κατοικία

Η υπηρεσία αφορά περιπτώσεις όπως διαρροές και λοιπά τεχνικά προβλήματα, αλλά και όπου ο ασφαλισμένος απουσιάζει

Θεόδωρος Κοκκάλας: Η επόμενη μεγάλη κρίση για τις ΜμΕ μπορεί να έρθει από μια κυβερνοεπίθεση

Ο COO της ERGO International εξηγεί πώς ένα διαχειρίσιμο περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί για μια μικρότερη επιχείρηση σε υπαρξιακή απειλή

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

Η γνώση που γίνεται πράξη – ένα ακόμη αποκλειστικό προνόμιο των μελών της GAMA Global

Στο webinar του Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί από Ελληνίδα ομιλήτρια, τη Φάνη Θεοφανίδου

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Σπύρος Ιερείδης: «Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δεν θα είναι η πρόβλεψη, αλλά η ικανότητα προσαρμογής»

Συνέντευξη του CFA, Chartered MCSI Manager Asset Management της CISCO (Cyprus Investment & Securities Corp. Ltd), στον Λάμπρο Ρόδη

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

SOS της EIOPA για το Nat Cat gap: Ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό των καταστροφών;

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες επιβεβαιώνει ότι το ζήτημα βρίσκεται πλέον ψηλά στην ευρωπαϊκή ατζέντα

Greek Hospitality Awards 2026: Η κορυφαία συνάντηση της ελληνικής φιλοξενίας σάς περιμένει

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία στελεχών του τουριστικού κλάδου, εκπροσώπων φορέων και ΜΜΕ

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας