back to top
13.9 C
Athens
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

Brokers Union: Μια ακόμη Business συνάντηση … «αλλιώς»

Πριν από λίγες ημέρες, σε έναν πολύ όμορφο χώρο στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, ο Πρόεδρος της Brokers Union κύριος Βελλιάδης Νικόλαος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union κύριος Καλαμπαλίκης Φώτης και η Διοικητική του Ομάδα μαζί με τους συνεργάτες του Εσωτερικού & του Αποκλειστικού Δικτύου της BU,  καθώς και στελέχη συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών εταιριών, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρούς ρυθμούς και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις που αφορούσαν όλους του παρευρισκόμενους.

Με αφορμή την ανακοίνωση των παραγωγικών αποτελεσμάτων του Ομίλου για το έτος 2022 και το  επερχόμενο κλείσιμο του 1ου εξαμήνου του 2023 , όπου το επικείμενο αποτέλεσμα αυτού φαίνεται ότι θα κυμαίνεται σε επίπεδα άνω του 20% αύξησης σε σχέση με το αντίστοιχο 1ο εξάμηνο του 2022, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, τόσο για τα ποσοτικά χαρακτηριστικά των μεγεθών της Brokers Union, αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, όπως αυτά εκφράζονται από το Διοικητικό της Προσωπικό.

- Advertisement -

Τα στελέχη των Ασφαλιστικών εταιριών που παρευρέθηκαν, είναι οι άνθρωποι της day to day επικοινωνίας με την Διοίκηση της Brokers Union και τα στελέχη των κλάδων της, και σε αυτό το business meeting, επικοινώνησαν και γνωρίστηκαν με τους συνεργάτες του Εσωτερικού & του Αποκλειστικού Δικτύου της BU, σε μια  επαγγελματική συνάντηση σε διαφορετικό κλίμα, μακριά από τα «γκρίζα» meeting rooms,  απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ, και την μουσική που επιμελούνταν οι άνθρωποι του Ιστιοπλοϊκού.

Ο κύριος Καλαμπαλίκης Φώτης δήλωσε ότι το business plan που έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται ήδη τα τελευταία χρόνια οδηγεί την Brokers Union στους αναπτυξιακούς ρυθμούς που παρακολουθούν όλοι. 

- Advertisement -

Η Διοίκηση της Εταιρίας ευχαρίστησε τους συνεργάτες για την πολύ χρήσιμη επικοινωνία που είχαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Brokers Union Χορηγός στο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης #AdaptAndFly Vol. 3

H Brokers Union, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την υποστήριξη της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης στον ασφαλιστικό κλάδο

BROKERS UNION – BLUE AIGAION: Σε εορταστικό κλίμα ο Αγιασμός και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Οι εταιρίες, BROKERS UNION & BLUE AIGAION πραγματοποίησαν στα κεντρικά γραφεία τους στη Γλυφάδα, τον ετήσιο αγιασμό και την κοπή

“On air” το ανανεωμένο website της Brokers Union

Μετά την γνωστοποίηση του νέου facelift λογοτύπου της Brokers Union, που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2024, σειρά πήρε το ανανεωμένο site της Brokers Union

Brokers Union: Ταξίδι συνεργατών 2024 & Βραβεύσεις 2023

Στην πόλη που έχει χαρακτηρισθεί ως η « Μαύρη Πόλη-City Nera »… λόγω της ηφαιστειακής πέτρας, στη Κατάνια της Σικελίας πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ταξίδι της Brokers Union

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

Η Allianz επεκτείνει τη συνεργασία της με το Παγκόσμιο Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα έως το 2032

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά – Μαζί: Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024

ΤΜΕΔΕ: Νέες ασφαλιστικές καλύψεις σε συνεργασία με την Allianz και Generali

Από σήμερα 1η Απριλίου 2025 τίθενται σε εφαρμογή οι νέες εξειδικευμένες ανταποδοτικές ασφαλιστικές καλύψεις,

Κ. Σεμερτζόγλου: Η HDI κλείνει 30 χρόνια στην Ελλάδα, προετοιμάζει δράσεις

Στο πλαίσιο της επετείου, η HDI σχεδίαζει σειρά από δράσεις με στόχο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της αλλά και για να ενισχύσει περισσότερο τις σχέσεις της  με την επιχειρηματική κοινότητα

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Παρουσίαση των 2 Κλάδων Ασφαλιστικών Παροχών του Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.

Στο πλαίσιο της ημερίδας αυτής, ο Πρόεδρος του Ταμείου, Δρ. Χρήστος Νούνης, και ο Αντιπρόεδρος του Ταμείου, κ. Άγγελος Τζανετάτος, παρουσίασαν αναλυτικά

Έρευνα: Η Ελλάδα 3η στην Ευρώπη στις κλοπές αυτοκινήτων

Η κλοπή αυτοκινήτων είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για τους οδηγούς σε όλη την Ευρώπη, και η Ελλάδα και η Κύπρος δεν αποτελούν εξαίρεση.

Δ. Γαβαλάκης: Προχωρά περαιτέρω η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Ε.Ε.Α. για τους διαμεσολαβούντες

Προχωρά περαιτέρω η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προς τους ασφαλιστικούς και αντασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Ασφάλιση Εκδηλώσεων από την Karavias Underwriting Agency

Η Karavias Underwriting Agency, συνεχίζοντας τη στήριξη της προς τον Πολιτισμό και τις Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες, παρουσιάζει το νέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν «Ασφάλιση Εκδηλώσεων».

Έγκριση της ΕΕ για το νέο εμβόλιο έναντι της Πνευμονιοκοκκικής Νόσου

To «πράσινο φως» έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το νέο εμβόλιο σχετικά με την πρόληψη της Πνευμονιοκοκκικής Νόσου σε ενήλικες.