back to top
17.5 C
Athens
Τετάρτη 2 Απριλίου 2025

Κορυφαίοι ομιλητές στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022!

Για 20ή συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022 σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. Πρωτοπόρος στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό γίγνεσθαι, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καινοτόμησε το 2003 εισάγοντας τη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων στη χρηματιστηριακή αγορά.

- Advertisement -

Στην επέτειο των 20 χρόνων τους, τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ γιορτάζουν με ανανεωμένο προφίλ και με την προσθήκη νέων κατηγοριών βράβευσης, αλλά διατηρώντας την ίδια προσήλωση στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Η λαμπερή τελετή #hraw22, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

- Advertisement -

Στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022, μεταξύ άλλων, θα δώσουν το “παρών” υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, κορυφαίοι αξιωματούχοι θεσμικών φορέων & στελέχη της αγοράς.

Η λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου, με φυσική παρουσία στο Divani Caravel, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από το LiveOn Expo Complex.

Δηλώστε Συμμετοχή

Δείτε το Πρόγραμμα

Παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι κ. Χρήστος Κώνστας και η κ. Μαρία Νικόλτσιου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Στουρνάρας στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις έχουν διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος

Η θεσμική ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2024» είχε θέμα «Πρόοδος, Προκλήσεις και Προτάσεις Πολιτικής για την Ελληνική Οικονομία»

Τα λαμπερά βραβεία επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ με τις ηχηρές παρουσίες (vid)

Tη στόχευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων

Γ. Χατζηθεοδοσίου EEA: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην κοινωνία

Η Ομιλία Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων «Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Mega Brokers Awards 2024:  Γιορτάζοντας την επιτυχία και διαμορφώνοντας το μέλλον

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των Mega Brokers Awards 2024, σε μία λαμπερή βραδιά γεμάτη ενθουσιασμό, αναγνώριση και μουσική.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το ΕΣΥ-Τι δείχνει έρευνα της GPO για τον ΠΙΣ

Παρά τις εξαγγελίες και τις προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το δημόσιο σύστημα υγείας

«Να ξαναγίνουμε ο εθνικός πρωταθλητής στην Ιδιωτική Ασφάλιση» το μήνυμα που Δ. Μαζαράκη από το βήμα της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

«Δημιουργώντας… αστέρια»! Αυτό τον τίτλο επέλεξε φέτος η Επιθεώρηση του κ. Χρήστου Χρυσολόγου, δεδομένης της σταθερής δυναμικής της

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

To «mystery shopping» και οι κρυφοί έλεγχοι σε επενδυτικές εταιρείες, τράπεζες, ασφαλιστικές

Ρόλο "μυστικών πελατών" «mystery shopping» θα κληθούν να διαδραματίσουν μέλη των εποπτικών αρχών πραγματοποιώντας ελέγχους