back to top
17.8 C
Athens
Κυριακή 20 Απριλίου 2025

Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency της Interamerican 27 μήνες μετά

«27 εξαιρετικά δημιουργικοί μήνες που μας ώθησαν να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε άμεσα νέες μεθόδους και εργαλεία επικοινωνίας. 

27 μήνες με καθημερινή και ακατάπαυστη επικοινωνία, δημιουργικότητα και σπουδαία αποτελέσματα. Ενισχύσαμε τη συνοχή, την ομαδικότητα και την αποδοτικότητά μας.

- Advertisement -

Τα καταφέραμε και…

27 μήνες μετά, με πολύ συγκίνηση και χαρά, συναντηθήκαμε ξανά όλοι μαζί από κοντά, για να επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας στις νέες προκλήσεις, αλλά και να μοιραστούμε ιδέες και πρακτικές που θα μας οδηγήσουν με επιτυχία στην «επόμενη» ημέρα».

- Advertisement -

Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency Interamerican

Tην Τετάρτη, 4 Μαΐου, η Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency της Interamerican πραγματοποίησε, μετά από 27 μήνες, την πρώτη πανελλαδική συνάντηση Συντονιστών Γραφείων Πωλήσεων και Επικεφαλής των Διοικητικών Γραφείων Πωλήσεων, με φυσική παρουσία.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Καντώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις προκλήσεις που φέρνει η νέα πραγματικότητα και στη συνεχή ανοδική πορεία της Interamerican, ακόμα και μέσα στην πανδημία. Στη συνέχεια, ο Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader, μίλησε για την ισχυρή θέση και τη δυναμική τροχιά ανάπτυξης του δικτύου Agency. 

Σημαντικό σημείο στην συνάντηση αποτέλεσε η τοποθέτηση του Γιάννη Γιαννακόπουλου, Sales Operations Manager, ο οποίος παρουσίασε το “Digital Learning Academy” της Interamerican, το πιο σύγχρονο σύστημα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στον πλούτο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τις δυνατότητες που προσφέρει. Τέλος, ο Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency, προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν τη νέα καθημερινότητα, αναγνωρίζοντας κάθε αλλαγή ως ευκαιρία για επιπλέον βελτίωση και επιτυχία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing, Τάσου Ηλιακόπουλου, δίνοντας την κατεύθυνση για πολύ δυναμική παρουσία σε όλους τους πελάτες, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει δημιουργήσει η Interamerican τα τελευταία χρόνια για το δίκτυο της. 

Mεταξύ των ομιλητών ήταν επίσης οι Νατάσα Σατερλή – Tribe Leader στο Health & Financial future, Νικολέτα Θώδου – Medifirst Group Practices Leader, Βαγγέλης Τσιμπλιάρης – Sales Account Manager στις Ομαδικές Ασφαλίσεις, Πάνος Κούβαλης – Tribe Leader στο Mobility & Convenience, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη στελέχη από όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρίας.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

INTERAMERICAN: Mε σταθερό βήμα στον διάλογο για το αύριο στο Delphi Economic Forum X

Η INTERAMERICAN, κορυφαία εταιρεία στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφάλισης στην Ελλάδα και μέλος του διεθνούς ασφαλιστικού Ομίλου Achmea

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

Π. Κούβαλης: Στην Interamerican, η καινοτομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν στρατηγική μας προτεραιότητα

Ο Όμιλος INTERAMERICAN διακρίθηκε για τις καινοτόμες πρακτικές του στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Διεθνής διάκριση για την INTERAMERICAN

Ο Όμιλος INTERAMERICAN συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, κατακτώντας το Silver Medal από τον κορυφαίο ανεξάρτητο

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Syndea: Μια λαμπάδα, ένα χαμόγελο!

Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, στη Syndea φέτος το Πάσχα, στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αύξηση της παραγωγικότητας συνδέεται με την Ηγεσία και το Ανθρώπινο Δυναμικό

Η παρουσία της ΕΑΣΕ στο 10ο Delphi Forum αναδεικνύει τον κομβικό ρόλο των στελεχών και των Διοικήσεων στην ανάκαμψη της χώρας.

Αλλάζει την εικόνα της η Euroins Ελλάδος

Η Euroins Ελλάδος έθεσε σε κυκλοφορία τη νέα ιστοσελίδα της η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και πιο

Ο Πάνορμος τίμησε την προσφορά και τη συλλογικότητα στο Πασχαλινό Gala

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους συνεργατών, εταίρων, φίλων και εκπροσώπων του κλαδικού τύπου πραγματοποιήθηκε

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Allianz Commercial: Πολιτικοί κίνδυνοι και βία στους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους

Οι επιχειρήσεις έχουν κατατάξει τους πολιτικούς κινδύνους και τη βία ως τους 10 κορυφαίους παγκόσμιους κινδύνους τα τελευταία τρία χρόνια

Ο εμβολιασμός για την COVID-19 μείωσε τις καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια

Οι καρδιακές προσβολές και τα εγκεφαλικά επεισόδια μειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό με COVID-19, σύμφωνα με μεγάλη μελέτη.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

“Eπενδυτική φρενίτιδα” για τα Αμοιβαία Κεφάλαια. Εισροές 18 δισ. ευρώ από τα τέλη του 2018

Αυξάνονται οι εισροές στα αμοιβαία κεφάλαια με αποτέλεσμα το ενεργητικό τους να διαμορφώνεται στα 24 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.