back to top
32.5 C
Athens
Τετάρτη 13 Αυγούστου 2025

Τιμητική διάκριση του Γ. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία του ΠτΔ

Με μία λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθους επισήμων, πραγματοποιήθηκε στις 8/11/2019 στην Αγία Τριάδα του Αιγάλεω η επισφράγιση των τριών Σπετσιωτών Αγίων Νικολάου, Ιωάννη και Σταματίου, ως προστάτες της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την στήριξη τους στην επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς.

- Advertisement -

Ειδικά για την εκδήλωση, μεταφέρθηκε  η εικόνα των τριών Αγίων από τις Σπέτσες που είναι προστάτες του εμπορίου, ενώ τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας & Αιγάλεω κκ Αλέξιο, Δοξολογία – Θεία Λειτουργία και έγινε περιφορά της εικόνας με απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του Προέδρου της και μέλους της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Ηλία Μάνδρου.

- Advertisement -

Τον Πρωθυπουργό της χώρας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ΚΙΝΑΛ η βουλευτής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελος Ντηνιακός.

Μεταξύ των παρισταμένων και ο Α΄Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης , ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Α. και Β΄Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και το μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α. κ. Αθανάσιος Λιάγκας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πυρκαγιές και στεγαστική κρίση: Η φωνή του Προέδρου του ΕΕΑ για ασφάλιση και φορολογία μετά τις καταστροφές

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανέδειξε τα σοβαρά κενά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η αγορά μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Διεθνής συμμαχία: Η Mega Brokers με τον Όμιλο Unilink

Ηγετικό ρόλο στην Acrisure για Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη αναλαμβάνει ο Τ. Χατζηθεοδοσίου - Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το ταξίδι συνεχίζεται – πιο ισχυρό από ποτέ!»

«Καμπανάκι» Γ. Χατζηθεοδοσίου για δασμούς, τουρισμό και εισοδήματα – Βίντεο

Για τις σημαντικές προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας, λόγω διεθνών εξελίξεων και εσωτερικών πιέσεων, μίλησε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΕΕΑ

Mega Brokers – Acrisure: Στρατηγική συμμαχία που αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Λένε πως «τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις» — όμως η ασφαλιστική αγορά μόλις απέκτησε τη δική της, και μάλιστα μεγατόνων!

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το νερό Άσκιον «απογειώνεται» με την AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μεταφέρει τη γεύση και την καθαρότητα του νερού Βλάστης σε Ελλάδα και εξωτερικό

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Νέα πρόσκληση προς τους επαγγελματίες του κλάδου

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των συνεργατών του, αξιοποιώντας παράλληλα τα πλεονεκτήματα της οικονομίας κλίμακος και σκοπού

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Τράπεζα Πειραιώς

Για ποιους λόγους η Επιτροπή έκρινε ότι η συγκέντρωση δεν είναι σε θέση να περιορίσει σημαντικά τον ανταγωνισμό

Διεθνής συμμαχία: Η Mega Brokers με τον Όμιλο Unilink

Ηγετικό ρόλο στην Acrisure για Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη αναλαμβάνει ο Τ. Χατζηθεοδοσίου - Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Το ταξίδι συνεχίζεται – πιο ισχυρό από ποτέ!»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Allianz & Ευρωκλινική στο πλευρό των συνταξιούχων του Υπουργείου Οικονομικών: Τι περιλαμβάνει η νέα κάλυψη υγείας

Η πρωτοβουλία του ταμείου συνιστά υπόδειγμα για το πώς μπορεί να κινηθεί η αγορά της ιδιωτικής ασφάλισης ως προς την τρίτη ηλικία

Το νερό Άσκιον «απογειώνεται» με την AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μεταφέρει τη γεύση και την καθαρότητα του νερού Βλάστης σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δεκάδες πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

Δεκάδες πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα ή ελαφρά εγκαύματα λόγω των πυρκαγιών που συνεχίζονται σε αρκετές περιοχές

Συνεργασία ιδιωτών ιατρών με νοσοκομεία του ΕΣΥ – Τα ελάχιστα όρια για την υποχρεωτική ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης

Οι γιατροί υποχρεούνται σε ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης με ελάχιστο όριο αποζημίωσης 1 εκατ. ευρώ κατ' έτος

Πάνω από 150 πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο – Σταδιακή ύφεση των μποφόρ από το απόγευμα

Πάνω από 5.000 πυροσβέστες στα μέτωπα - Τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για αύριο