back to top
10.2 C
Athens
Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Τελετή αποφοίτησης για τον 3ο κύκλο Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης του 3ου κύκλου του επαγγελματικού προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Executive Sales Insurance Program” που διενεργείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικά για τους συνεργάτες της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, στο Εντευκτήριο «Κωστής Παλαμάς του Ε.Κ.Π.Α., με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ειδικότερα, στη φετινή διοργάνωση 21 σπουδαστές παρέλαβαν τον τίτλο τους, έχοντας αποφοιτήσει από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης και διοίκησης των στελεχών του Ασφαλιστικού Κλάδου. Περιλαμβάνει μαθήματα που αναλύουν σε βάθος όλες τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς, διδασκόμενα από διακεκριμένους καθηγητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς. Αποτελεί μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

- Advertisement -

Πέραν της απονομής των πιστοποιημένων τίτλων σπουδών που παρέλαβαν, οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα κυριότερα σημεία των πτυχιακών εργασιών που υλοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος και να μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους πολύτιμα ευρήματα για την ασφαλιστική αγορά. 

Από την πλευρά του Ε.Κ.Π.Α. στην εκδήλωση συμμετείχε ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος “Executive Sales Insurance Program” και Καθηγητής Χρηματοοικονομικής. κ. Νικόλαος Μυλωνάς, ενώ εκ μέρους της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη το «παρών» έδωσαν οι κ. Στέφανος Μαλαχιάς, Chief Commercial Officer, ο κ. Γεώργιος Γκοτζαγεώργης, Deputy CCO & Sales Network Manager, ο κ. Μάριος Σκορδής, Sales Training Supervisor ER και ο κ. Νικόλαος Μπλάνας, Sales Training Supervisor AZ. 

- Advertisement -

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα, ο κ. Γεώργιος Γκοτζαγεώργης, Deputy CCO & Sales Network Manager δήλωσε «Στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, η συνεχής επιμόρφωση των συνεργατών μας είναι βασικό και αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας. Με τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια, είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παραμένουν πάντα έτοιμοι για ζωή. Στην κατεύθυνση αυτή, παρέχουμε στους ανθρώπους μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και χαιρόμαστε που το συγκεκριμένο Πρόγραμμα έχει λάβει τόσο θετικά σχόλια».  

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή κατάρτιση του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Συνεργατών της, συνεχίζοντας να δημιουργεί ευκαιρίες και να παρέχει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να επιτύχουν στο διαρκές μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο Ασφαλιστικός Γονέας επιβράβευσε τους πελάτες της Allianz με € 1,3 εκατομμύρια Επιστροφή Ασφαλίστρων!

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με ποσό που αγγίζει τα 1.300.000 €, για το 2024.

H Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιλέγει το GRABBER της DGTAL για πιλοτική εφαρμογή σε αποζημιώσεις

Η DGTAL ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, μέλος του κορυφαίου ασφαλιστικού Ομίλου Allianz, για τη πιλοτική δοκιμή

Ακόμη μια διάκριση για την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε και φέτος στον σημαντικό θεσμό «Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2023» και βραβεύτηκε στην κατηγορία

Tαξίδια επιβράβευσης σε Ισλανδία και Μαρόκο για τους συνεργάτες της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Για ακόμη μία χρονιά, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν και πέτυχαν τους στόχους παραγωγής τους το 2022

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμμετέχει στο Career Day της ΣΒΙΕ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 15:00, στις εγκαταστάσεις της σχολής στην πλατεία Κάνιγγος

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα από τη ΔΥΠΑ

Αναβάθμιση δεξιοτήτων με εκπαιδευτικό επίδομα έως 750 ευρώ

Έκτακτο επεισόδιο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: «Και Αν Συμβεί… να ηγείσαι ως γυναίκα επιχειρηματίας;»

Η Στέλλα Ζουλινάκη φιλοξενεί τη Λίνα Τσαλταμπάση, Πρόεδρo του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και CEO της OECON

ΕΙΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ασφαλίσεων Πιστώσεων και Εγγυήσεων

Σε υβριδικό περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2026

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ο Παύλος Αχής, ΟΡΙΖΩΝ 1964 Ασφαλιστική, μιλά στο IWtalks

Συζήτηση με τον Chief Insurance & Reinsurance Officer για την πορεία στην ασφάλιση και το μέλλον του κλάδου

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας προμηθειών στα Procurement Excellence Awards 2026

Πώς η ομάδα της Μονάδας Προμηθειών μετέτρεψε τη σχετική λειτουργία σε στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης για την εταιρεία

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αναζητά Έμπειρο Στέλεχος Ασφαλίσεων Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων

Η εταιρεία προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης σε ένα σύγχρονο, φιλικό και οργανωμένο περιβάλλον

Από το ρίσκο στην απόδοση: Ο broker ως επιταχυντής καινοτομίας και ανθεκτικότητας

Στον μεταβαλλόμενο κόσμο της επιχειρηματικότητας πρωταγωνιστούν όσοι κατανοούν πως το ρίσκο δεν είναι εμπόδιο, αλλά πηγή εξέλιξης

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη δυσχεραίνει την ταυτοποίηση κυβερνοεπιθέσεων

Η Kaspersky επισημαίνει τις τάσεις που διαμορφώνουν το νέο τοπίο των απειλών