back to top
23.6 C
Athens
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου και με στόχο να ανταποκριθεί σε αυτές και να αναπτυχθούν μαζί, η Eurolife ERB υλοποιεί νέο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων για τους συνεργάτες της, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Όμιλος Eurolife ERB έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του επίλεκτου, εκπαιδευμένου, σύγχρονου και εναρμονισμένου με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας δικτύου συνεργατών του. Η κατάρτιση κάθε νέου συνεργάτη αποτελεί ουσιαστική επένδυση στη συνολική ανάπτυξη του Ομίλου, γι’ αυτό και στο τελευταίο τετράμηνο του έτους το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πλάνο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων που εστιάζονται στις ανάγκες των συνεργατών της.

- Advertisement -

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος της Eurolife ERB είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πλάνου που θα ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις επιμέρους ανάγκες των συνεργατών, στοχεύοντας στην σε βάθος επαγγελματική τους κατάρτιση. Όπως άλλωστε επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ασφαλιστικού κλάδου και το συνεχώς εναλλασσόμενο ασφαλιστικό περιβάλλον και ανάγκες των ασφαλισμένων καθιστούν αναγκαία τη συνεχή επιμόρφωση και ανάπτυξη του εκάστοτε συνεργάτη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα των επόμενων μηνών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το περιεχόμενό τους θα εστιαστεί κυρίως:

- Advertisement -
  • σε προγράμματα επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης που καλύπτουν και τους τρεις τομείς (Τομέας Α΄: προϊόντα τα οποία ο εκπαιδευόμενος προωθεί στην αγορά, Τομέας Β΄: θεσμικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και Τομέας Γ΄: ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων)
  • σε εξειδικευμένα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων
  • στην προετοιμασία υποψηφίων εξετάσεων πιστοποίησης (επίπεδα Α΄ & Δ΄) της ΤτΕ
  • στον τρόπο λειτουργίας του διαδικτυακού χώρου My Spot.

Με ανάλογες εκπαιδευτικές δράσεις η Eurolife ERB υποστηρίζει ενεργά και τους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται εκτός Αττικής. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives» θα υλοποιηθούν 3 επιμορφωτικές ημερίδες, ανοιχτές σε όλους τους συνεργάτες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με εισηγητές αναγνωρισμένου κύρους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του πανεπιστημίου.

Αναφορικά με το τρέχον πρόγραμμα εκπαιδευτικών ημερίδων, ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Νίκος Δελένδας τόνισε: «Οι άνθρωποι της Eurolife ERB αποτελούν τον πυρήνα της δύναμής της και τη βασική προτεραιότητα στον σχεδιασμό και τη χάραξη μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Είναι εκείνοι που λειτουργούν ως πρεσβευτές, πρωταγωνιστώντας ουσιαστικά στη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου. Κάθε προσπάθεια μας είναι ομαδική και αποτελεί ολοκληρωμένη δράση προσφέροντας προστιθέμενη αξία για τους ίδιους τους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurolife.gr/el/Cooperate/Externals/Epimorfosi.

Σχετικές δημοσιεύσεις

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Η επόμενη ημέρα της διαμεσολάβησης περνά από τη νέα γενιά 

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική γενεακή μετάβαση. Η είσοδος της δεύτερης και τρίτης γενιάς στις οικογενειακές ασφαλιστικές επιχειρήσεις

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Η Αλυσίδα Αξίας της Ασφάλισης: Από την αποζημίωση στην ολοκληρωμένη διαχείριση και μείωση του κινδύνου

Στο πάνελ με τίτλο: The Insurance Value Chain: Moving from Indemnity to Integrated Risk Mitigation Moderator, κορυφαία στελέχη της αγοράς κατέθεσαν την δική τους οπτική

Νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής για την υγεία και την πρόληψη

Νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής εστιάζει στην πρόληψη και στη δυνατότητα πρόσβασης των ασφαλισμένων σε υπηρεσίες υγείας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εν αναμονή της απάντησης της EIOPA για τα ισόβια ασφαλιστήρια υγείας

Η ΕΑΔΕ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα τίθεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναμένει την απάντηση της EIOPA

Ετήσιο ταξίδι συνεργατών της Brokers Union στη Πολωνία 

Η Brokers Union πραγματοποίησε το ετήσιο ταξίδι συνεργατών της από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου στην Πολωνία

Νέο ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρόληψης, Αποτροπής και Αντιμετώπισης Ασφαλιστικής Απάτης

Η ασφαλιστική απάτη, είτε οργανωμένη είτε ευκαιριακή, αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά διεθνώς.

Άλλα έξι βραβεία για τη Eurolife FFH και τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Με έξι διακρίσεις συνολικά βραβεύτηκε η Eurolife FFH στα Hellenic Responsible Business Awards, για τη συνεργασία της με τη HOPEgenesis

Δημογραφικό και μητρότητα

Το Rise Motherhood Summit 2026 φέρνει στο επίκεντρο τη στήριξη της μητρότητας ως κρίσιμο μέρος της συζήτησης για το δημογραφικό μέλλον της Ελλάδας.