back to top
25.1 C
Athens
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2025

MDRT Orlando 2017: Οι καλύτεροι «άκουσαν» για να «πράξουν»

Έμπνευση, ενέργεια, καινοτομία. Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το ετήσιο συνέδριο του Million Dollar Round Table (MDRT) που φέτος πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου στο Ορλάντο των ΗΠΑ.
Οι περισσότεροι από 13.500 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους επαγγελματίες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, που θα αποτελέσουν τη βάση για τα επόμενα βήματα προς την επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Μεταξύ των 200 και πλέον ομιλητών ήταν και δύο Έλληνες, η κα Σοφία Ζερβουδάκη (μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδας) και ο κ. Δημοσθένης Συκοβάρης (πρώην πρόεδρος MDRT Ευρώπης). Η Ελληνική Επιτροπή Επικοινωνίας MDRT Ελλάδας τους συγχαίρει εκφράζοντας την περηφάνια της.
Ο εθελοντισμός αποτελεί έννοια ταυτόσημη με τον θεσμό του MDRT και για αυτό συμμετέχοντες του συνεδρίου βρέθηκαν στο χωριό του «Give Kids the World Village» όπου φιλοξενούνται οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες. Μεταξύ αυτών παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Επικοινωνίας Ελλάδας, κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου. Οι συμμετέχοντες του MDRT βοήθησαν στον καθαρισμό του χωριού, δημιούργησαν σκηνικά διακοπών και έπαιξαν με τα παιδιά.
Ακόμη, η ελληνική και η κυπριακή αποστολή είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν, ανταλλάσοντας απόψεις με τέσσερις από τους προέδρους του MDRT και συγκεκριμένα τους: Mr. James Douglas Pittman (2017), Mr. Guy Baker (2010), Mr. Mark Hanna (2016) and Mr. Brian Heckert (2015).
Το ετήσιο συνέδριο του MDRT 2017 αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά και μια «προπόνηση» προσωπική του κάθε επαγγελματία που βρέθηκε εκεί. Άλλωστε, όλοι οι συμμετέχοντες φημίζονται για τις ικανότητες, τα αποτελέσματα και τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας τους και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για ακόμη μια χρονιά. Σημειώνεται, τέλος, ότι στο συνέδριο συμμετείχαν ασφαλιστές από την Ελλάδα των εταιρειών: ΑΧΑ, Ευρωπαϊκή Πίστη, Interamerican, MetLife και ΝΝ.
Μέχρι τις 24-27 Ιουνίου 2018 στο Λος Άντζελες…keep getting inspired!

Σχετικές δημοσιεύσεις

«Μαζί διαμορφώνουμε το μέλλον της ασφάλισης», το μήνυμα του ταξιδιού της Generali στη Φλόριντα

Ραντεβού με τη φαντασία, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα έδωσαν οι κορυφαίοι Συνεργάτες της ασφαλιστικής στο ετήσιο ταξίδι κινήτρων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ατλαντική Ένωση προστατεύει τα φαρμακεία από απρόβλεπτους κινδύνους

Με τα προγράμματα της εταιρείας, οι φαρμακοποιοί μπορούν να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών τους

ΣΕΜΑ: Στην τελική ευθεία η ετήσια εκδήλωση στο Ble Pavillon – Χορηγός επικοινωνίας το INSURANCE WORLD

Η μεγάλη εκδήλωση του ΣΕΜΑ, στις 2 Οκτωβρίου, προμηνύεται ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση - Βίντεο

MDRT Day 2025: Ο ΠΣΑΣ με δυναμική παρουσία στο Porto Palace Hotel

Η παρουσία του Συνδέσμου επιβεβαιώνει τη στρατηγική του να υποστηρίζει έμπρακτα τα μέλη, προάγοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και την καινοτομία

Οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ συμμετείχαν στο διεθνές πρόγραμμα Σπουδών «AI & Technology Architect in Risk Management and Financial Planning» του IFAAcademy.

Χ. Φυτέα: «Εξελίσσουμε συνεχώς τους συνεργάτες μας, ώστε να πρωταγωνιστούν στην ψηφιακή εποχή και να προσφέρουν υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ατλαντική Ένωση προστατεύει τα φαρμακεία από απρόβλεπτους κινδύνους

Με τα προγράμματα της εταιρείας, οι φαρμακοποιοί μπορούν να επικεντρωθούν στην εξυπηρέτηση των πελατών τους

ΣΕΜΑ: Στην τελική ευθεία η ετήσια εκδήλωση στο Ble Pavillon – Χορηγός επικοινωνίας το INSURANCE WORLD

Η μεγάλη εκδήλωση του ΣΕΜΑ, στις 2 Οκτωβρίου, προμηνύεται ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση - Βίντεο

MDRT Day 2025: Ο ΠΣΑΣ με δυναμική παρουσία στο Porto Palace Hotel

Η παρουσία του Συνδέσμου επιβεβαιώνει τη στρατηγική του να υποστηρίζει έμπρακτα τα μέλη, προάγοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και την καινοτομία

Η Ρουμανία αποτελεί μια «πραγματική ευκαιρία» για την Hellas Direct

«Οι ασφάλειες είναι η δουλειά μας, αλλά η ασφάλεια είναι η αποστολή μας» επισημαίνει σε συνέντευξή του σε ρουμανικό μέσο ο εμπορικός διευθυντής Κ. Καλημέρης

Ιδιώτες εργαστηριακοί ιατροί προς τον Πρωθυπουργό: «Oικονομικό και επαγγελματικό ολοκαύτωμα»

Οι ιατροί καταγγέλλουν ολοένα διογκούμενα χρέη εξαιτίας τακτικών του ΕΟΠΥΥ