back to top
28.8 C
Athens
Κυριακή 27 Ιουλίου 2025

ΠΣΣΑΣ: Υπάρχουμε… διότι υπάρχουν οι συνάνθρωποί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και τα Μέλη του εκφράζουν την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μίας ζωής, όχι όμως την ελπίδα τους.

- Advertisement -

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ο ΠΣΣΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε για την στήριξη των πληγέντων, προσφέρει περισσότερα από 700kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

- Advertisement -

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος μας ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, ας ακολουθήσει τον κάτωθι σύνδεσμο για να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες. 

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/to-e-e-a-sigkentroni-idi-protis-anagkis-gia-tous-piropliktous/

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας με πράξεις αλληλεγγύης!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ασφάλεια σπιτιού στην Ελλάδα: Τι άλλαξε μέσα σε έναν χρόνο;

Δοκιμαζόμαστε από φωτιές κάθε καλοκαίρι; Δοκιμαζόμαστε. Είχαμε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, εκτεταμένες πλημμύρες με τεράστιες καταστροφές;

Ξεκινούν οι πληρωμές της πρώτης Κρατικής Αρωγής για τους πυρόπληκτους

«Σήμερα πιστώθηκαν οι πόροι του προγράμματος και την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι πληρωμές της Πρώτης Κρατικής Αρωγής» στους πληγέντες από τις φωτιές στην Αττική

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

O Όμιλος Σαρακάκη και φέτος στο πλευρό των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ΒΑ Υμηττού

Παραχωρεί και το 2025 ένα All-Terrain Vehicle της Segway Powersports εφοδιασμένο με αντλία πυρόσβεσης και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό

Μεταβίβαση ομαδικού συμβολαίου της ΛΥΔΑ από την Allianz στην Generali

Στους 3 μήνες ορίζεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη μεταβίβαση ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου διαχείρισης συνταξιοδοτικού κεφαλαίου υπαλλήλων της ΛΥΔΑ...

Νέο ρεκόρ Guinness από τον Σ. Χρυσικόπουλο – Η ΜΙΝΕΤΤΑ υπερήφανη στο πλευρό του

Από το 2018 η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στηρίζει τον μοναδικό αθλητή, ο οποίος επιτυγχάνει στόχους που φαντάζουν άπιαστοι

H MEGA Brokers αφιέρωσε μια αξέχαστη βραδιά στους συνεργάτες της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Με θέα το ηλιοβασίλεμα σε μια καλοκαιρινή γιορτή με φόντο τον Σαρωνικό η εταιρεία ευχαρίστησε τους ανθρώπους της για τα εξαιρετικά αποτελέσματα

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Πώς η κλιματική αλλαγή «τιμολογείται» από τις ασφαλιστικές

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον απλή θεωρία ή μακρινό πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων (EIOPA) τονίζει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη

ΣΕΜΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ιωάννη Μακρυμίχαλου

«Η πορεία του και η συμβολή του θα μείνουν ανεξίτηλες» - «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του με την υπευθυνότητα και τις αρχές που ο ίδιος υπηρέτησε»

Έρευνα Revolut για τους Έλληνες ταξιδιώτες: Απάτες φοβάται η Gen Z, κλοπές οι μεγαλύτεροι

Η οικονομική διαχείριση των διακοπών αποτελεί σημαντικό μέλημα για τους Έλληνες, χωρίς να περνά απαρατήρητο το ζήτημα της ασφάλειας

Ο Γεώργιος Καραβίας αποχαιρετά τον Γιάννη Μακρυμίχαλο

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης, ο Γεώργιος Καραβίας – μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

EIOPA: Πρόοδος των αρχών ανταγωνισμού στην αξιολόγηση εξωτερικών αναθέσεων

Αν και η έκθεση επισημαίνει αρκετές βελτιώσεις, εντοπίζει επίσης τομείς που απαιτούν περαιτέρω προσοχή