back to top
17.7 C
Athens
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΕΣΑΠΕ: Όραμα, διεκδικήσεις, εξωστρέφεια και ενότητα στη νέα εποχή

Ο ΠΣΣΑΣ πραγματοποίησε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση  «το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ», την 15/12/2021, ανακοινώνοντας τις αλλαγές του Καταστατικού του, την νέα επωνυμία «Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος» www.esape.gr αλλά και το όραμά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε το video με την μετονομασία του ΠΣΣΑΣ σε ΕΣΑΠΕ  βίντεο ΕΣΑΠΕ και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠΕ κ. Ιωάννης Τοζακίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες.

- Advertisement -

Στην ομιλία του τόνισε για το όραμα, τις διεκδικήσεις, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της ΕΣΑΠΕ, καθώς και για την ενότητα με τα Σωματεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κυρίως για τα κοινά θέματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τιμητικά λόγια για τον ρόλο των Συντονιστών οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου (Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΕΑ), Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου (Πρόεδρος ΕΑΕΕ), Δημήτρης Γαβαλάκης (Γεν.Γραμματέας ΕΕΑ), Μιχάλης Τάτσης (Δ/ντής Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής).

- Advertisement -

Ο κ. Γαβαλάκης αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την οποία ξεκίνησε το ΕΕΑ https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/kampania-e-e-a-gia-tin-asfalistiki-diamesolavisi/.

Επίσης ανέδειξε την αξία της GAMA Global Hellas επισημαίνοντας την ποιότητα και την εμπεριστατωμένη γνώση που προσφέρει  στα μέλη της.

Ο κ. Στυλιανός Κόκιος (Νομικός Σύμβουλος ΕΣΑΠΕ) αναφέρθηκε στην τροποποίηση του Καταστατικού της ΕΣΑΠΕ – Νέες Διατάξεις/Διεκδικήσεις και ο κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Γεν.Γραμματέας ΕΣΑΠΕ) επισήμανε τα βασικά σημεία αλλαγής του Καταστατικού/Επιδιώξεις.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Νικόλαος Σωφρονάς (Γεν.Δ/ντής ΕΙΑΣ), ο οποίος ενημέρωσε με ιδιαίτερη χαρά για την εκπαιδευτική συνεργασία της ΕΣΑΠΕ με το ΕΙΑΣ.

Αναφέρθηκε στην Επιστημονική Επιτροπή Πανεπιστημιακών Καθηγητών της ΕΣΑΠΕ (Γιάννης Πολλάλης, Αντώνης Ζαίρης, Συμεών Καραφόλας).

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Καθηγητής κ. Αντώνης Ζαίρης και ο Καθηγητής κ.Γιάννης Πολλάλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους του κλαδικού τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της ΚΕΕΕ, του ΕΕΑ, της ΕΑΕΕ, & του ΕΙΑΣ, και με την πολύτιμη στήριξη  των Ασφαλιστικών Εταιρειών-Χορηγών.

  • GOLD Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική & ΝΝ Hellas.
  • SILVER Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: EUROLIFE FFH, GENERALI Hellas & METLIFE
  • BRONZE Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ARAG, GROUPAMA Ασφαλιστική, INTERASCO & NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΝΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, επισημαίνοντας ότι, η ανάπτυξη αφορά όλους μας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετέχουμε εθελοντικά, με ενότητα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όχι μόνο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και όλης της εν γένει Ασφαλιστικής Αγοράς.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κ. Ρούσσης, ΕΣΑΠΕ: Το «νέο αίμα» στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση…

"Ο ρόλος μας είναι ακόμα πιο σύνθετος και ακόμα πιο αναγκαίος. Βγαίνουν πράγματι πολλές μηχανές και πολλά εργαλεία, δεν φτάνει όμως μόνο αυτό για να υιοθετηθούν από τη διαμεσολάβηση και τους πελάτες"

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Οι ΜμΕ ζητούν ξεκάθαρες πολιτικές

Άρθρο του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά, στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (16/07/2024). Ο σάλος που προκλήθηκε με την...

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Να περιοριστεί η αποχή στις ευρωεκλογές

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη νέα σύνθεση του ευρωκοινοβουλίου, μία εκλογική διαδικασία που θεωρώ εξαιρετικά σημαντική καθώς από το αποτέλεσμα της θα καθοριστούν

Αναμείνατε στο ακουστικό σας μέχρι να πέσει η γραμμή

Είκοσι ακούμε απόψεις για τις συντάξεις, την υγεία. Τα τελευταία δέκα χρόνια ήρθαν και οι απόψεις των πολιτικών για τις φυσικές καταστροφές, τους σεισμούς, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τι μπορεί να «πυροδοτήσει» τον καρκίνο του προστάτη

Κάθε άνδρας μπορεί να κινδυνεύει από την εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Η ασθένεια προσβάλλει αθλητές και λογιστές, πολιτικούς και γιατρούς

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν

Interamerican: Θα προσεγγίσει το ορόσημο των 500 εκατ. ευρώ η παραγωγή το 2024

Την εκτίμηση ότι, η συνολική παραγωγή της Interamerican θα προσεγγίσει τα 500 εκατ. Ευρώ το 2024 έχουν πολλά στελέχη του ομίλου μετά το τέλος του γ' τριμήνου.

ΙNTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 9μήνου 

Κερδοφορία, αύξηση Παραγωγής Ασφαλίστρων, Ενεργητικού, Επενδύσεων και Αποθεμάτων καθώς και υψηλοί Δείκτες Φερεγγυότητας χαρακτηρίζουν τα Αποτελέσματα

Δημοφιλή Άρθρα


 

 

Ροή Ειδήσεων

Η Euroins Ελλάδος, Μέγας Χορηγός του Kallithea Night Run

Η Euroins Ελλάδος για ακόμη μια χρονιά είναι Μέγας Χορηγός του Kallithea Night Run.

Σέντρα στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών

Το 12ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών Π.ΑΣΦ.Ε 2025 είναι γεγονός!

Τι μπορεί να «πυροδοτήσει» τον καρκίνο του προστάτη

Κάθε άνδρας μπορεί να κινδυνεύει από την εμφάνιση καρκίνου του προστάτη. Η ασθένεια προσβάλλει αθλητές και λογιστές, πολιτικούς και γιατρούς

Άνοδος κυβερνοεγκλημάτων με στόχο ηλικιωμένους

Οι βασικές κυβερνοεπιθέσεις έρχονται με τη μορφή ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και τεχνολογικών απατών και επιθέσεων

Έρευνα ΠΟΥ για την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην εμφάνιση καρκίνου του εγκεφάλου

Νέα στοιχεία  από πρόσφατη ανασκόπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που δημοσιεύθηκε από τους Karipidis et al στο Environmental International, αναφέρουν