back to top
16.1 C
Athens
Πέμπτη 10 Απριλίου 2025

Tι εκτιμά η ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου για την ασφάλιση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Λόγω των υψηλών κινδύνων ασφαλείας, η ασφαλιστική αγορά του Λονδίνου θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στην ασφάλιση του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA του 2018 στη Ρωσία, σύμφωνα με τον ασφαλιστικό φορέα της Lloyd’s Beazley.

Η διοργάνωση δισεκατομμυρίων δολαρίων δημιουργεί ορισμένους πολύ σημαντικούς κινδύνους για την ασφάλεια, όπως οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, κρούσματα τρομοκρατία και πράξεις βίας, μαζί με τις απαγωγές.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

 

Όσον αφορά τον κίνδυνο του κυβερνοχώρου, η Beazley σημείωσε ότι οι εταιρείες έκδοσης εισιτηρίων και οι διοργανωτές εκδηλώσεων κατέχουν πολύτιμα οικονομικά και προσωπικά δεδομένα. Τα δίκτυα επικοινωνιών θα μπορούσαν επίσης να πληγούν από παραβίαση δεδομένων, η οποία θα μπορούσε να μεταφραστεί σε απώλεια εσόδων από διαφημιζόμενους και συνδρομητές. Το εκτιμώμενο ασφαλισμένο ποσό για μια μεμονωμένη υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων είναι $ 200m + και $ 100m + για έναν παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Οι ανησυχίες για την τρομοκρατία είναι επίσης υψηλές και υπάρχουν περίπου 250 εκατομμύρια δολάρια για τρομοκρατική κάλυψη για την εκδήλωση, με επιπλέον 100 εκατομμύρια δολάρια σε ενεργό κάλυψη σκοπευτών.

 

 

Η απαγωγή είναι επίσης ένας σημαντικός κίνδυνος για τους συμμετέχοντες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των οικογενειών τους. Το εκτιμώμενο ασφαλισμένο ποσό ανά ομάδα είναι 25 εκατομμύρια δολάρια. Με 32 ομάδες, το σύνολο αυτό απαιτεί κάλυψη ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μία ενδεχόμενη κάλυψη ακύρωσης αυτής της παγκόσμιας γιορτής εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 1,5 δισ. δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των χορηγιών, των διαφημίσεων και των επιστροφών εισιτηρίων.

Τα ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν επίσης τεράστιες απώλειες σε περίπτωση ακύρωσης, αναβολής ή μετεγκατάστασης του γεγονότος – με κάλυψη ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι εκτιμήσεις της Beazley ανέρχονται επίσης στο ποσό των 500 εκατομμυρίων δολαρίων για την ακύρωση συμβάντων στη βιομηχανία φιλοξενίας, που καλύπτουν την εταιρική φιλοξενία, τις εταιρείες εκδηλώσεων και τους κατασκευαστές σουβενίρ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι ξέρετε για αυτό και τις ασφαλισμένες αξίες;

Ποια θα ήταν άραγε η ασφαλισμένη αξία ενός παίκτη όπως ο Ραν, υπό συνθήκες μεταβλητότητας και ανασφάλειας;

Εξι ασφαλιστικές πήραν τη μερίδα του λέοντος στους αγώνες FIFA 2022

Ο τρόπος ανάθεσης του κινδύνου ερμηνεύεται ως μία συνένωση τοπικής και διεθνούς εμπειρίας

Εξι ασφαλιστικές πήραν τη μερίδα του λέοντος στους αγώνες FIFA 2022

Ο τρόπος ανάθεσης του κινδύνου ερμηνεύεται ως μία συνένωση τοπικής και διεθνούς εμπειρίας

Τι θα γίνει με τις ασφαλίσεις του World Cup σε Ρωσία και Κατάρ;

Νομικοί και ασφαλιστές αναφέρουν ότι ενδέχεται να υπάρξουν διαμάχες για συμβόλαια, που αφορούν εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο δωροδοκίας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

Κοντά στο 1 δις η παραγωγή για την NN Hellas το 2024

Eντυπωσιακές επιδόσεις για ακόμη μια χρονιά κατέγραψε το 2024 η NN Hellas.  Σύμφωνα με την Έκθεση Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής

Aυτές οι 8 ασφαλιστικές ήταν οι κορυφαίες σε παραγωγή το 2024

Τα 8 κορυφαία ασφαλιστικά brands, σε όρους παραγωγής ααφαλίστρων για το 2024 προκύπτουν από τα αρχικά στοιχεία που απορρέουν

Πέντε ασφαλιστικές ελέγχουν το 87% της αγοράς

Στις ασφαλίσεις κατά ζημιών, ο δείκτης ζημιών της αγοράς στις 30.9.2024 ανήλθε σε 52% των αντίστοιχων δεδουλευμένων ασφαλίστρων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 55 εκατ. ευρώ σε 17.315 δικαιούχους

Αποζημιώσεις ύψους 55 εκατ. ευρώ πιστώθηκαν σήμερα Πέμπτη 10 Απριλίου 2025 στους λογαριασμούς 17.315 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων από τον ΕΛΓΑ.

Interamerican: Aνοδικά η παραγωγή, ο πληθωρισμός έπληξε τους κλάδους Ζημιών και Υγείας

Παραγωγή 471 εκατ. ευρώ, κατέγραψε η Interamerican το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται στην έκθεση Φερεγγυότητας και χρηματοοικονομικής

EUROINS Ελλάδος: Μέγας Χορηγός του 13ου “Kallithea Run”

Η EUROINS Ελλάδος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στήριξε τους δρομείς, τους διοργανωτές και τους εθελοντές, ως Μέγας Χορηγός του 13ου “Kallithea Run”

Ελ. Κοκκίνου: Εργαζόμενοι με δεξιότητες και πάθος φέρνουν νέες ιδέες, οδηγώντας την εταιρεία σε ανάπτυξη

Εργαζόμενοι με δεξιότητες και πάθος φέρνουν νέες ιδέες και λύσεις για την αντιμετώπιση προκλήσεων, οδηγώντας την εταιρεία σε ανάπτυξη

LIFE PLAN: Επιβράβευση των συνεργατών για 12η χρονιά, με ένα 4ήμερο ταξίδι στη Σικελία

Η Life Plan επιβράβευσε για άλλη μια χρονιά τους συνεργάτες της που κάλυψαν τον παραγωγικό στόχο, με ένα 4ημερο ταξίδι στη Σικελία.