back to top
26.4 C
Athens
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026

Ν. Τούμπας: Συνεχίζουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών με το νέο site του ΠΑΡΟΝ

Ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων παρέχει το νέο site ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ. Συγκεκριμένα, παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν.

- Advertisement -

Το νέο site www.paron.com.gr είναι μια ουσιαστική αναγνώριση του σημαντικού έργου που συντελείται από τη Διοικητική ομάδα του ΠΑΡΟΝ, για την ανάδειξη ενός σύγχρονου οργανισμού ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του μία “Total Support” φιλοσοφία, για να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Ο Νικόλαος Τούμπας, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ, δήλωσε σχετικά:

- Advertisement -

«Στο ΠΑΡΟΝ, στοχεύουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Συνεργάτες μας. Το νέο Site του ΠΑΡΟΝ, αφενός ανταποκρίνεται πλήρως στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο λειτουργίας μας, αφετέρου, μας δίνει πολλές νέες δυνατότητες. Έχοντας στη διάθεσή μας ένα σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο εργαλείο, είμαστε σε θέση να εμπλουτίζουμε συνεχώς το νέο μας Site με ενότητες που αποσκοπούν στη σωστότερη και πληρέστερη πληροφόρηση και χρήση από το δίκτυο των Συνεργατών μας, καθώς και απ’ όσους θέλουν να μας γνωρίσουν καλύτερα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο το Δίκτυο Συνεργατών μας, όσο και οι επισκέπτες του Site μας, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπειρία που τους προσφέρουμε».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το ΠΑΡΟΝ υποδέχτηκε με ενότητα και αισιοδοξία τη νέα χρονιά

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, στην ξεχωριστή εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο

Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων ΠΑΡΟΝ: Επαγγελματισμός με όραμα αλλά και ανθρώπινο πρόσωπο

Παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, ανώτατων στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, συνεργατών και φίλων του ασφαλιστικού γραφείου

Στην Πράγα ταξίδεψαν οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ

Το ΠΑΡΟΝ επιβράβευσε τους συνεργάτες για την εξαιρετική τους απόδοση - Προσωπικές ευχαριστίες στον Ν. Χουλιάρα της Eurolife

Το ασφαλιστικό γραφείο ΠΑΡΟΝ στηρίζει με προσφορά σχολικών ειδών την Απάνεμη Στέγη

Γιατί, όπως σημειώνει συνιδρύτρια Χ. Φυτέα, «κάθε παιδικό χαμόγελο είναι η πιο δυνατή μορφή ασφάλειας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Θ. Κουλουτμπάνης: Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δεν είναι ιδιοκτησία κανενός

Με επιστολή-ανακοίνωση η παράταξη «Ισχυροί Επαγγελματίες» με επικεφαλής τον Θάνο Κουλουτμπάνη εκφράζει την έντονη διαφωνία της

Η συμβολή των γυναικών στην μετεξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Καραβίας

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ι. Τσικρίπης, ΤτΕ: Οι κρίσιμες προτεραιότητες για τον ασφαλιστικό κλάδο

Θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Προληπτικής Εποπτείας και Εξυγίανσης στο #inco26

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Π. Λελεδάκης: «AI Revolution & Insurance Market – Season 2»

Exclusive Closing Keynote από τον Founder & CEO του IFAAcademy στο 19th Insurance Conference – #inco26

Live Vidcast με τον Αντ. Τσακνάκη: «Αν ήξερες πώς μια ελληνική ασφαλιστική ιδέα ταξιδεύει από χώρα σε χώρα»

Συζήτηση του Country Lead, Anytime by Interamerican Romania, με τον Διευθυντή Σύνταξης του «IW» Λ. Ρόδη, στο πλαίσιο του 19th Insurance Conference – #inco26

Διάκριση για τη Mega Brokers από την Apeiron Insurance Project

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Αντανακλά τη δουλειά, τη συνέπεια και την αφοσίωση του δικτύου συνεργατών και των ανθρώπων μας»

Technology, Automation & the New Insurance Ecosystem

Όσα συζητήθηκαν στο Panel IV του 19th Insurance Conference – #inco26

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)