Οι τρεις βασικές αρχές για επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό

του Κωνσταντίνου Χρήστου, Sales Director (Public Sector), Huawei Enterprise Business Group

Η Ηuawei επενδύει διαχρονικά σε καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις, με στόχο να ενσωματώσει βασικά επιχειρηματικά σενάρια με τεχνολογίες ICT, προκειμένου να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Πάγια θέση της εταιρείας είναι ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα πρέπει να επικεντρώνεται στην πραγματική επιχειρηματική δράση και σενάρια, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να προσθέσουν αξία στους πελάτες μέσω της συνεχούς βελτίωσής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Huawei έχει κατασκευάσει 13 Open Labs σε όλο τον κόσμο, για να υποστηρίξει καινοτόμες λύσεις. Μέχρι σήμερα, έχει υλοποιήσει με επιτυχία περισσότερες από 60 λύσεις σε τομείς που κυμαίνονται από το έξυπνο λιανικό εμπόριο έως τον έξυπνο κατασκευαστικό κλάδο.

Η Huawei, με καινοτομίες σε τομείς όπως τα έξυπνα campus, τα σύνθετα και υψηλών αποδόσεων data centers, το smart cloud και την πράσινη ενέργεια, θέτει τα θεμέλια για ένα έξυπνο μέλλον.

Γεγονός είναι πως τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα μπορούν να υποστηρίξουν αυτόν τον μετασχηματισμό εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα στο banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*