back to top
18.7 C
Athens
Κυριακή 12 Απριλίου 2026

Η MetLife στηρίζει τη νέα αγωνιστική προσπάθεια του Θ. Πουρλίδα

με στόχο την ενίσχυση της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα»

Η MetLife, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ενεργά την αγωνιστική πρωτοβουλία WonderRun του αθλητή και ασφαλιστικού της συμβούλου, Θωμά Πουρλίδα, για την ενίσχυση της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα».

- Advertisement -

Το WonderRun περιλαμβάνει τη συμμετοχή του αθλητή σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος είναι η οικονομική στήριξη του έργου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», μέσω χορηγιών, οι οποίες διατίθενται απευθείας και εξ ολοκλήρου στο ίδρυμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Θωμάς Πουρλίδας ξεκινά αύριο, Τρίτη 15 Ιουνίου, την ορεινή διαδρομή Olympus Pilgrim 350km, συνολικού μήκους 350 χλμ. και 27.000 μ. θετικής υψομετρικής ανάβασης στον Όλυμπο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ορεινή διαδρομή σε προσπάθεια non-stop, που έχει γίνει στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές διεθνώς.

- Advertisement -

Θέτοντας τον αγωνιστικό πήχη ψηλά, ο Θωμάς Πουρλίδας θα επιχειρήσει τη συγκεκριμένη διαδρομή μόνος του, χωρίς συναθλητές και συνοδεία, γεγονός που κάνει την προσπάθειά του πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Ως αρχική δωρεά προς τη Μονάδα «ΕΛΠΙΔΑ» έχει οριστεί το 1 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής. Η MetLife υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Θωμά Πουρλίδα προχώρησε σε χρηματική δωρεά, για την οικονομική ενίσχυση της μονάδας.

«Παρά τις ανατροπές που έφερε η πανδημία, ο Θωμάς συνεχίζει να σχεδιάζει και να τολμά όλο και πιο απαιτητικά αγωνιστικά εγχειρήματα, υποστηρίζοντας με την προσπάθειά του το έργο μιας αξιόλογης κοινωνικής δομής. Συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, με την επιμονή, την πίστη και την αφοσίωση στο σκοπό του. Παραμένουμε δίπλα του και είμαστε υπερήφανοι που ανήκει στην οικογένεια της MetLife» ανέφερε σχετικά η Θάλεια Αγγελίδη, επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας της MetLife.

Ως αθλητής και δρομέας βουνού, ο Θωμάς Πουρλίδας συμμετέχει συστηματικά σε αγώνες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, κυρίως σε ορεινό πεδίο, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερους από 50 αγώνες σε διαδρομές από 15 έως 45 χλμ. Από το 2017 και έπειτα η δραστηριότητά του έχει στραφεί αποκλειστικά σε ορεινούς αγώνες υπεραποστάσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διπλή διάκριση για τον Πάνο Τσιολή στα ετήσια βραβεία της MetLife Κύπρου

Η νέα αναγνώριση ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Ideal Insurance στην κυπριακή αγορά, αναδεικνύοντας το επιχειρηματικό της μοντέλο

Η Έλενα Αννίνου νέα Insurance Relations & Partnerships Manager στον Όμιλο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

Η προσθήκη της κ. Αννίνου αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη στρατηγική ανάπτυξη των συνεργασιών του Ομίλου με την ασφαλιστική αγορά

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα δεδομένα για το κουτί πρώτων βοηθειών στα οχήματα – Ενισχύονται οι απαιτήσεις από τον Ιούνιο

Η Εθνική Ασφαλιστική υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια στο δρόμο δεν εξαντλείται στη σωστή οδήγηση, αλλά προϋποθέτει και προετοιμασία για το απρόβλεπτο

ΕΕΑ: Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές ενόψει Πάσχα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Οι ΜμΕ, μέσω των δράσεων του ΕΕΑ, ενισχύουν τη συνοχή και την ανθρωπιά»

NN Hellas: Ισχυρές ετήσιες επιδόσεις με επίκεντρο τον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και την κοινωνική ευθύνη

1 δισ. ευρώ σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα το 2025 και, βάσει αυτών, διατήρηση της 1ης θέσης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers και Terra Pindus για την ανάδειξη του Pindus Trail

Η θυγατρική της ΕΥΡΩΠΗ Holdings ενισχύει τον ρόλο της ως υπεύθυνου εταιρικού πολίτη, δημιουργώντας μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και το περιβάλλον

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Οι πασχαλινές ευχές της ethosGroup

Ας είναι η Ανάσταση μια υπενθύμιση ότι κάθε νέα αρχή φέρνει μαζί της ευκαιρίες, ελπίδα και εξέλιξη

To 7o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης έρχεται στις 18 Ιουνίου

Το #ocin26 θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Events+

Ασφαλιστική ασπίδα για τον τουρισμό από την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική ενόψει της σεζόν 2026

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά διαμερίσματα

Πασχαλινό τραπέζι χωρίς… δυσάρεστες εκπλήξεις

Οδηγίες για ασφαλή προμήθεια και παρασκευή τροφίμων από την ΕΕΚΕ, ώστε να περάσετε καλά ΚΑΙ τη Δευτέρα του Πάσχα

Το «Ερρίκος Ντυνάν» στο Λονδίνο για το ReBrain Greece – Γέφυρα επιστροφής ταλέντων στην Ελλάδα

Η νέα δράση του ReBrain Greece θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στο Hilton London Metropole