back to top
25 C
Athens
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025

Η MetLife στηρίζει τη νέα αγωνιστική προσπάθεια του Θ. Πουρλίδα

με στόχο την ενίσχυση της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα»

Η MetLife, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ενεργά την αγωνιστική πρωτοβουλία WonderRun του αθλητή και ασφαλιστικού της συμβούλου, Θωμά Πουρλίδα, για την ενίσχυση της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα».

- Advertisement -

Το WonderRun περιλαμβάνει τη συμμετοχή του αθλητή σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος είναι η οικονομική στήριξη του έργου της Μονάδας «ΕΛΠΙΔΑ», μέσω χορηγιών, οι οποίες διατίθενται απευθείας και εξ ολοκλήρου στο ίδρυμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Θωμάς Πουρλίδας ξεκινά αύριο, Τρίτη 15 Ιουνίου, την ορεινή διαδρομή Olympus Pilgrim 350km, συνολικού μήκους 350 χλμ. και 27.000 μ. θετικής υψομετρικής ανάβασης στον Όλυμπο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ορεινή διαδρομή σε προσπάθεια non-stop, που έχει γίνει στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές διεθνώς.

- Advertisement -

Θέτοντας τον αγωνιστικό πήχη ψηλά, ο Θωμάς Πουρλίδας θα επιχειρήσει τη συγκεκριμένη διαδρομή μόνος του, χωρίς συναθλητές και συνοδεία, γεγονός που κάνει την προσπάθειά του πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

Ως αρχική δωρεά προς τη Μονάδα «ΕΛΠΙΔΑ» έχει οριστεί το 1 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής. Η MetLife υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Θωμά Πουρλίδα προχώρησε σε χρηματική δωρεά, για την οικονομική ενίσχυση της μονάδας.

«Παρά τις ανατροπές που έφερε η πανδημία, ο Θωμάς συνεχίζει να σχεδιάζει και να τολμά όλο και πιο απαιτητικά αγωνιστικά εγχειρήματα, υποστηρίζοντας με την προσπάθειά του το έργο μιας αξιόλογης κοινωνικής δομής. Συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, με την επιμονή, την πίστη και την αφοσίωση στο σκοπό του. Παραμένουμε δίπλα του και είμαστε υπερήφανοι που ανήκει στην οικογένεια της MetLife» ανέφερε σχετικά η Θάλεια Αγγελίδη, επικεφαλής Marketing και Επικοινωνίας της MetLife.

Ως αθλητής και δρομέας βουνού, ο Θωμάς Πουρλίδας συμμετέχει συστηματικά σε αγώνες μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, κυρίως σε ορεινό πεδίο, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερους από 50 αγώνες σε διαδρομές από 15 έως 45 χλμ. Από το 2017 και έπειτα η δραστηριότητά του έχει στραφεί αποκλειστικά σε ορεινούς αγώνες υπεραποστάσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mία μεγάλη γιορτή

Εικόνες με στιγμιότυπα από την γιορτή της ενοποιημένης πλέον NN Hellas, με την εξαγορασμένη πρώην Metlife

Σε «θέση μάχης» τα νέα σχήματα στην ασφαλιστική αγορά

Οι εσωτερικές και τεχνικές διαδικασίες που απαιτούνταν μετά τις πρόσφατες εξαγορές στον κλάδο βαίνουν προς ολοκλήρωση και οι μεγάλες εταιρείες παίρνουν θέση ενόψει του φθινοπώρου.

Πράσινο φως για την εξαγορά της MetLife από το ΝΝ Group στην Πολωνία

Το πράσινο φως άναψε η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Πολωνίας για την εξαγορά της MetLife από το NN Group, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο διάστημα για το βραχίονα της πρώτης στη χώρα μας.

Στους «μεγάλους παίκτες» τα ηνία της αγοράς

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως οι μεγάλες συμφωνίες δεν τελειώσαν, ενώ ενδιαφέρον στρέφεται και σε ενδεχόμενες συμφωνίες - εξαγορές σε επίπεδο Μεσιτών - Πρακτόρων.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα εποχή για την Export Credit Greece

Εντός ολίγων ημερών η ECG αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην ΤτΕ για να δημιουργήσει θυγατρική ασφαλιστική

MEGA Brokers: Επεκτείνει δυναμικά το αποτύπωμά της στη Β. Ελλάδα με την εξαγορά της ΚΑΛΥΨΗ ΙΚΕ

H MEGA Brokers ενδυναμώνει περαιτέρω το δίκτυό της και ενισχύει την παρουσία της στις τοπικές κοινωνίες

Υψηλός Δείκτης Φερεγγυότητας 402,51% για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Το γεγονός, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ν. Μακρόπουλο, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η Groupama Ασφαλιστική προωθεί τη γνώση που σώζει ζωές

Μέσα από το πρόγραμμα The Life Savers, η Groupama ενισχύει τη διάδοση βασικών δεξιοτήτων πρώτων βοηθειών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Νέα εποχή για την Export Credit Greece

Εντός ολίγων ημερών η ECG αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην ΤτΕ για να δημιουργήσει θυγατρική ασφαλιστική

Το μήνυμα Ανδρουλάκη από τη ΔΕΘ: Αυστηρότερη εποπτεία και εφαρμογή κανόνων

Στην ομιλία του έκανε επίσης λόγο για «εξωφρενικές» αυξήσεις, που πλήττουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική φροντίδα

MEGA Brokers: Επεκτείνει δυναμικά το αποτύπωμά της στη Β. Ελλάδα με την εξαγορά της ΚΑΛΥΨΗ ΙΚΕ

H MEGA Brokers ενδυναμώνει περαιτέρω το δίκτυό της και ενισχύει την παρουσία της στις τοπικές κοινωνίες

Υπόθεση Novartis: Ένοχοι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες για ψευδείς καταθέσεις

Ποινές φυλάκισης 25 και 33 μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, διαφοροποιούμενο από την εισαγγελική πρόταση

ΣΕΜΑ: Δυναμική παρουσία και ενίσχυση των μεσιτών ασφαλίσεων στη Βόρεια Ελλάδα

«Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο ισχυρότεροι γινόμαστε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος Κ. Αλφιέρης στο πλαίσιο εκδήλωσης στο ΕΕΘ