Ν. Τούμπας: Συνεχίζουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών με το νέο site του ΠΑΡΟΝ

Ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων παρέχει το νέο site ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ. Συγκεκριμένα, παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν.

Το νέο site www.paron.com.gr είναι μια ουσιαστική αναγνώριση του σημαντικού έργου που συντελείται από τη Διοικητική ομάδα του ΠΑΡΟΝ, για την ανάδειξη ενός σύγχρονου οργανισμού ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του μία “Total Support” φιλοσοφία, για να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Ο Νικόλαος Τούμπας, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ, δήλωσε σχετικά:

«Στο ΠΑΡΟΝ, στοχεύουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Συνεργάτες μας. Το νέο Site του ΠΑΡΟΝ, αφενός ανταποκρίνεται πλήρως στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο λειτουργίας μας, αφετέρου, μας δίνει πολλές νέες δυνατότητες. Έχοντας στη διάθεσή μας ένα σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο εργαλείο, είμαστε σε θέση να εμπλουτίζουμε συνεχώς το νέο μας Site με ενότητες που αποσκοπούν στη σωστότερη και πληρέστερη πληροφόρηση και χρήση από το δίκτυο των Συνεργατών μας, καθώς και απ’ όσους θέλουν να μας γνωρίσουν καλύτερα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο το Δίκτυο Συνεργατών μας, όσο και οι επισκέπτες του Site μας, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπειρία που τους προσφέρουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*