back to top
31.6 C
Athens
Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Ν. Τούμπας: Συνεχίζουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών με το νέο site του ΠΑΡΟΝ

Ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων παρέχει το νέο site ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ. Συγκεκριμένα, παρέχει μια πρωτότυπη, εξαιρετικά φιλική και ευχάριστη εμπειρία, ώστε ο επισκέπτης να πλοηγείται με βάση τις ανάγκες του και όχι μόνο μέσω παραδοσιακών τρόπων πλοήγησης (προϊόντα και υπηρεσίες).

Επιτρέπει την «έξυπνη» αναγνώριση του επισκέπτη και την περιήγησή του σε ενότητες που τον ενδιαφέρουν.

- Advertisement -

Το νέο site www.paron.com.gr είναι μια ουσιαστική αναγνώριση του σημαντικού έργου που συντελείται από τη Διοικητική ομάδα του ΠΑΡΟΝ, για την ανάδειξη ενός σύγχρονου οργανισμού ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Κάθε χρήστης έχει στη διάθεσή του μία “Total Support” φιλοσοφία, για να αντλήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Ο Νικόλαος Τούμπας, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΡΟΝ, δήλωσε σχετικά:

- Advertisement -

«Στο ΠΑΡΟΝ, στοχεύουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Συνεργάτες μας. Το νέο Site του ΠΑΡΟΝ, αφενός ανταποκρίνεται πλήρως στη φιλοσοφία μας και στον τρόπο λειτουργίας μας, αφετέρου, μας δίνει πολλές νέες δυνατότητες. Έχοντας στη διάθεσή μας ένα σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά προηγμένο εργαλείο, είμαστε σε θέση να εμπλουτίζουμε συνεχώς το νέο μας Site με ενότητες που αποσκοπούν στη σωστότερη και πληρέστερη πληροφόρηση και χρήση από το δίκτυο των Συνεργατών μας, καθώς και απ’ όσους θέλουν να μας γνωρίσουν καλύτερα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο το Δίκτυο Συνεργατών μας, όσο και οι επισκέπτες του Site μας, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμπειρία που τους προσφέρουμε».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Howden Agents: Στρατηγική Συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»

Η Howden Agents, διευρύνει περαιτέρω τη στρατηγική ανάπτυξης εργασιών της μέσω του δικτύου πωλήσεων του ασφαλιστικού γραφείου ΠΑΡΟΝ

Το ΠΑΡΟΝ υποδέχτηκε με ενότητα και αισιοδοξία τη νέα χρονιά

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών, στην ξεχωριστή εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε το ασφαλιστικό γραφείο

Ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων ΠΑΡΟΝ: Επαγγελματισμός με όραμα αλλά και ανθρώπινο πρόσωπο

Παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, ανώτατων στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς, συνεργατών και φίλων του ασφαλιστικού γραφείου

Στην Πράγα ταξίδεψαν οι συνεργάτες του ΠΑΡΟΝ

Το ΠΑΡΟΝ επιβράβευσε τους συνεργάτες για την εξαιρετική τους απόδοση - Προσωπικές ευχαριστίες στον Ν. Χουλιάρα της Eurolife

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.

Δημιουργώντας το νέο πρότυπο στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση για Αποταμιευτικές – Επενδυτικές και Συνταξιοδοτικές Λύσεις

Η Ελληνική ασφαλιστική αγορά φαίνεται να βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη ίσως πρόκληση των τελευταίων  ετών αλλά  και σε μια ιστορική ευκαιρία.

Η εμπιστοσύνη δεν δηλώνεται, δοκιμάζεται

Στην Aσφάλιση υπάρχει μια αλήθεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ. Ο πελάτης δεν αγοράζει απλά ένα συμβόλαιο, αγοράζει μια υπόσχεση ότι

«Παίδων Υγεία»: Ισόβια προστασία για ό,τι έχει μεγαλύτερη αξία

Η υγεία των παιδιών αποτελεί διαχρονικά την ύψιστη προτεραιότητα κάθε οικογένειας. Σε ένα περιβάλλον όπου οι ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης αυξάνονται

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Ορμούζ 2026: Τι άλλαξε για την ελληνική ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση

Ο πόλεμος ΗΠΑ/Ισραήλ-Ιράν (28 Φεβρουαρίου-17 Ιουνίου 2026) δεν ήταν για την Ελλάδα μια μακρινή κρίση.

Ηρθε η ‘επιταγή’ των ασφαλισμένων ζημιών από καταστροφές, Munich Re

Οι ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές ανήλθαν συνολικά στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικό κενό της τάξης του 60%

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των ασφαλισμένων της που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Στην Εθνική Ασφαλιστική, αναγνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι μας λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών.

Το πρώτο εποπτικό πλαίσιο στην αγορά αντασφάλισης της Λιβύης

Το νομοθετικό κενό των 20 ετών στην αγορά αντασφάλισης καλύπτει το νέο εποπτικό πλαίσιο στο κλάδο σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης.