back to top
13 C
Athens
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026

Η MetLife Ελλάδας στηρίζει την καινοτομία και τη νέα γενιά!

Η MetLife, συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στην ελληνική κοινωνία και στη νέα γενιά, υποστήριξε φέτος για 8η συνεχή χρονιά ως Χορηγός τον Εθνικό Φοιτητικό Διαγωνισμό «JA Start Up 2021», που υλοποίησε το Junior Achievement Greece.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι 10 Καλύτερες Ελληνικές Φοιτητικές «Start Up» που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος «JA Start Up» παρουσίασαν τις επιχειρηματικές ιδέες τους και αξιολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Μεταξύ των μελών της κριτικής επιτροπής ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης.

- Advertisement -

Απονέμοντας ένα από τα βραβεία του διαγωνισμού, η κ. Θάλεια Αγγελίδη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της MetLife Ελλάδος, τόνισε μεταξύ άλλων: Στη MetLife έχουμε θέσει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της αποστολής μας. Καμία εταιρία και καμία χώρα δεν μπορεί να τα καταφέρει αν δεν επενδύει στο μεγαλύτερο της κεφάλαιο και αυτό δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους της και ειδικά τους νέους. Αυτή είναι η πιο σημαντική κινητήριος δύναμη, που θα μας οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Γι’ αυτό και εμείς, ως μέρος αυτής εδώ της κοινωνίας, επιμένουμε να επενδύουμε στη δημιουργικότητα και το πάθος των νέων μας σε κάθε κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Για τη MetLife, η υποστήριξή μας στο θεσμό αυτό και στη νεανική επιχειρηματικότητα γενικότερα, δεν είναι απλώς μία χορηγία, αλλά μία μακροπρόθεσμη δέσμευσή από πλευράς μας, να βοηθήσουμε τη νέα γενιά να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον.»

Η MetLife υποστηρίζει συστηματικά τα τελευταία οκτώ χρόνια τη διοργάνωση των φοιτητικών και μαθητικών διαγωνισμών του Junior Achievement Greece, τόσο μέσω χορηγιών όσο και με τη συμμετοχή εθελοντών στελεχών της, οι οποίοι παρέχουν στις ομάδες καθοδήγηση και mentoring. Μέχρι σήμερα, στο πρόγραμμα έχουν συμμετάσχει εθελοντικά περισσότερα από 430 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει περισσότερους από 4.500 μαθητές και φοιτητές.

- Advertisement -

Οι δράσεις της MetLife για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Life Changer, που υλοποιεί η εταιρία στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική,  με την υποστήριξη του MetLife Foundation και σε συνεργασία με τον οργανισμό Junior Achievement Worldwide.

Σχετικές δημοσιεύσεις

My Career: Για 7η χρονιά NN Hellas και Junior Achievement Greece στηρίζουν εφήβους στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους

Το πρόγραμμα έχει στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης

Ο Κυριάκος Αποστολίδης, επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών Ελλάδας & Κύπρου στη HOWDEN HELLAS

Η Howden Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Κυριάκο Αποστολίδη, ένα από τα πλέον καταρτισμένα στελέχη του χώρου

Η MetLife Ελλάδας συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά

Η εταιρία υποστηρίζει για 8 η χρονιά ως Χορηγός το πρόγραμμα Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2021.

Τι είπαν σημαντικά στελέχη της αγοράς στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA

Τομές και εν εξελίξει μεταρρυθμιστικές προσπάθειες στη χώρα αφορούν την ασφαλιστική αγορά. Ρόλος "κλειδί" ο Συντονιστής - Η σημασία της εκπαίδευσης.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΔΥΝΑΜΙΣ: Όταν ασφάλιση σημαίνει άνθρωποι και λύσεις

«Η ΤΝ και ο αυτοματισμός βοηθούν, αλλά το αίσθημα δικαιοσύνης και η ανθρώπινη παρουσία είναι αυτά που χτίζουν εμπιστοσύνη»

Allianz με Εθνική Τράπεζα, οι μεγάλες αλλαγές

Επανεκκίνηση συνομιλιών με δεσμευτικό χαρακτήρα – Kινήσεις εντός του έτους και από την Credia Bank

Στρατηγική συνεργασία Απόλλων ΑΕ με τη Ζευς Πρακτορειακή ΙΚΕ

Η σύμπραξη των ιστορικών πρακτορείων σηματοδοτεί νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης και καινοτομίας στον ασφαλιστικό κλάδο

Interamerican: Ανθεκτικότητα και ανάπτυξη μαζί με την κοινωνία

Η «Έκθεση Κοινωνικών και Οικονομικών Επιδράσεων 2019-2024» εστιάζεται σε μια καθοριστική περίοδο προόδου και τολμηρού μετασχηματισμού

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ΔΥΝΑΜΙΣ: Όταν ασφάλιση σημαίνει άνθρωποι και λύσεις

«Η ΤΝ και ο αυτοματισμός βοηθούν, αλλά το αίσθημα δικαιοσύνης και η ανθρώπινη παρουσία είναι αυτά που χτίζουν εμπιστοσύνη»

Η Ελλάδα με τον πιο γερασμένο στόλο αυτοκινήτων στην Ευρώπη – Ένα κοινωνικό και περιβαλλοντικό ζήτημα

Μια χώρα που θέλει να προβάλλεται ως σύγχρονη και βιώσιμη συνεχίζει να κινείται με όρους άλλης δεκαετίας

Στις 26 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του ΠΣΑΣ

Η εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη αποτελεί για τον Σύνδεσμο ευκαιρία συνάντησης και ενίσχυσης δεσμών

Διανομή ΦΥΚ από τα φαρμακεία της γειτονιάς: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Σε πλήρη εφαρμογή από τη Δευτέρα 16/2 η νέα διαδικασία διάθεσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από τα ιδιωτικά φαρμακεία

Allianz με Εθνική Τράπεζα, οι μεγάλες αλλαγές

Επανεκκίνηση συνομιλιών με δεσμευτικό χαρακτήρα – Kινήσεις εντός του έτους και από την Credia Bank