back to top
33 C
Athens
Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026

Με το 2ο Food Market Show η πρεμιέρα του LiveOn Expo Complex, του ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της LiveOn

Με την φιλοξενία της online Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Food Market Show Edition 2 (11-14 Μαΐου 2021) εγκαινιάζει την λειτουργία του το LiveOn Expo Complex, το νέο ψηφιακό εκθεσιακό συγκρότημα της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας επιχειρηματικής επικοινωνίας του ομίλου ethosGROUP.

Στις ψηφιακές εγκαταστάσεις του LiveOn Expo Complex, επισκέπτες και εκθέτες θα ζήσουν μια νέα 3D εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό περιβάλλον που θα μεταφέρει στην οθόνη τους όλα τα θετικά της φυσικής περιήγησης σε μία έκθεση, προσφέροντας επιπλέον άμεση και διαρκή αλληλεπίδραση με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος – εκθεσιακά περίπτερα, χώρους συνάντησης και δικτύωσης, συνεδριακούς χώρους κ.α.

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜEΝΗ ONLINE ΕΚΘΕΣΙΑΚH ΕΜΠΕΙΡIΑ, ΧAΡΙΣ ΣΤΗ ΧΡHΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ.

- Advertisement -

Εξοπλισμένο με όλες τις γνωστές τεχνολογικές καινοτομίες της LiveOn και στηριγμένο στην έξυπνη και απόλυτα ασφαλή cloud αρχιτεκτονική της που επιτρέπει στον διοργανωτή να αυξάνει «αθόρυβα» τις δυνατότητες της εκδήλωσης του όσο αυξάνεται η προσέλευση του κοινού σε αυτή, το LiveOn Expo Complex ενσωματώνει στην λειτουργία του και μια σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες που προσθέτουν στην περιήγηση του επισκέπτη όλα τα θετικά της ψηφιακής εποχής – παράλληλες δραστηριότητες στις συνεδριακές και τις εκθεσιακές αίθουσες, «ψηφιακή τσάντα» για να έχει ο επισκέπτης on demand το εκθεσιακό υλικό που επιλέγει, έξυπνες αναζητήσεις με εμπλουτισμένο κατάλογο εκθετών, ενεργή online επικοινωνία εκθετών- επισκεπτών μέσα από προγραμματισμένες και αυθόρμητες B2B συναντήσεις κ.α.

LiveOnExpoComplex, Lobby

Για την ξενάγηση του στον εκθεσιακό χώρο ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από high-tech features που συνδυάζουν την προσομοίωση της «φυσικής» κίνησηςμε την «ψηφιακή» πραγματικότητα: «έξυπνα» ζουμ σε περίπτερα και άλλα εκθεσιακά σημεία, εκθεσιακός κατάλογος εμπλουτισμένος με επιλογές προσαρμοσμένης αναζήτησης, δυνατότητα στον επισκέπτη να διαμορφώσει την δική του εκθεσιακή διαδρομή επιλέγοντας αφενός τα περίπτερα που τον ενδιαφέρουν και αφετέρου σε ποια από τις τρεις διαφορετικές απεικονίσεις (Standing, Walking, Watching) θέλει να τα επισκεφθεί.

- Advertisement -
Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP

«Με την σημερινή πρώτη παρουσίαση του LiveOn Expo Complex, η LiveOn καθίσταται πλέον η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα διοργάνωσης και υποστήριξης ενός μεγάλου εύρους δράσεων εταιρικής επικοινωνίας. Το LiveOn Expo Complex, η νέα πραγματικότητα στην αγορά εκθέσεων και συνεδρίων, χάρις τις πρωτοποριακές της καινοτομίες θα παραμείνει και μετά την πανδημία, όταν θα επιστρέψουν σε λειτουργία οι φυσικοί χώροι συνεδρίων και εκθέσεων» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGROUP και ιδρυτής της LiveOn. Και πρόσθεσε «στην νέα εποχή της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η LiveOn είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό web περιβάλλον, είναι ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο που λειτουργεί χωρίς τους περιορισμούς του χρόνου και της απόστασης και εξασφαλίζει πρακτικά απεριόριστες ευκαιρίες επιχειρηματικής επικοινωνίας και δικτύωσης!»

Η φετινή διοργάνωση της Food Market Show απευθύνεται σε επισκέπτες από περισσότερες από 85 χώρες και προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς μέχρι σήμερα κορυφαίες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. Σημαντική καινοτομία της φετινής έκθεσης και ένα από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το LiveOn Expo Complex, είναι η ενίσχυση της διασύνδεσης των παραγωγών και των αγοραστών, καθώς η πρόσβαση στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο θα είναι διαθέσιμη σε ετήσια βάσηγια την περιήγηση των επισκεπτών στα τρισδιάστατα ψηφιακά περίπτερα των εκθετών, τον προγραμματισμό B2B συναντήσεων και προϊοντικών παρουσιάσεων, αλλά και την παρακολούθηση live workshops και events.

LiveOnExpoComplex, Building

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση και για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε στο www.foodmarketshow.com

Περισσότερες πληροφορίες για την LiveOn και το LiveOn Expo Complex μπορείτε να βρείτε στο www.liveon.tech

LiveOnExpoComplex, Walking View
LiveOnExpoComplex, Watching View

Για περισσότερες πληροφορίες:   

κ.  Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP, τηλ. 6937252420,     

e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu     

Στην τελική ευθεία η FMS  Food Market Show Edition 2

Σχετικές δημοσιεύσεις

Επαγγελματική ασφάλιση: Αξιοπιστία, ευελιξία και προοπτική για τη νέα γενιά

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης περιγράφει τη φιλοσοφία του νέου νομοσχεδίου

Swiss Re: Ήρθαν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη

Εθνικά ρεκόρ όλων των εποχών καταρρίφθηκαν το πρώτο εξάμηνο στην ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρο

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Δωρεάν Wi-Fi, ακριβό ρίσκο: Όταν η σύνδεση σε ξενοδοχείο ή beach bar γίνεται κυβερνοπαγίδα!

Η σχετική σύσταση της AIG, ύστερα από πρόσφατα περιστατικά, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για χρήστες και επιχειρήσεις

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΠΣΑΣ: Παρέμβαση ουσίας στη διαβούλευση για την επαγγελματική ασφάλιση – Στο επίκεντρο ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Βασική θέση του ΠΣΑΣ, η διανομή των νέων ΟΑΠΕΣ να υπάγεται ρητά στο πλαίσιο του ν. 4583/2018 για την ασφαλιστική διανομή

Στρατηγική συνεργασία CrediaBank με BNP Paribas Asset Management

Η CrediaBank ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την BNP Paribas Asset Management (BNPP AM)

Η MEGA BROKERS αναβαθμίζει με νέα ιστοσελίδα την ψηφιακή εμπειρία πελατών και συνεργατών

Με σύγχρονο σχεδιασμό, βελτιωμένη δομή και ανανεωμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επισκέπτη

Ο Π. Κούβαλης στο UNCHAIN Festival: Η εμπιστοσύνη και η εμπειρία πελάτη θα ξεχωρίσουν τους ασφαλιστές του μέλλοντος

O COO της INTERAMERICAN έλαβε μέρος στο πάνελ με τίτλο «From Concept to Carrier: Building, Scaling and Transforming Insurance Companies»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Επαγγελματική ασφάλιση: Αξιοπιστία, ευελιξία και προοπτική για τη νέα γενιά

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης περιγράφει τη φιλοσοφία του νέου νομοσχεδίου

Swiss Re: Ήρθαν τα πάνω κάτω στην Ευρώπη

Εθνικά ρεκόρ όλων των εποχών καταρρίφθηκαν το πρώτο εξάμηνο στην ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρο

Υποτροφία της Interamerican για νέους από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μια πρωτοβουλία που συνδέει την εκπαίδευση με τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική στήριξη υλοποιεί για 2η χρονιά ο Όμιλος, σε συνεργασία με το ΠΑΠΕΙ

Δωρεάν Wi-Fi, ακριβό ρίσκο: Όταν η σύνδεση σε ξενοδοχείο ή beach bar γίνεται κυβερνοπαγίδα!

Η σχετική σύσταση της AIG, ύστερα από πρόσφατα περιστατικά, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα για χρήστες και επιχειρήσεις

MDRT Day by MCC Hellas 2026: Νέες επιλογές συμμετοχής, μετά το sold-out των in-house all-inclusive πακέτων

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στις εγγραφές του MDRT Day by MCC Hellas 2026, που θα πραγματοποιηθεί 24-27/9 στην Ολυμπία