back to top
29.5 C
Athens
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026

Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas

Η NN Hellas, σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», ανακοινώνει μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, η εταιρία παρέχει την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας DrOnline χωρίς κόστος, σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της ακριτικής Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποδεκτών κοινωνικής μέριμνας.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.

- Advertisement -

Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

- Advertisement -

Η κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 ακρίτες μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία».

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σημείωσε: «Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας».

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κα. Χαρούλα Γιασιράνη, ανέφερε: «Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Mεγάλη φιλοπεριβαλλοντική δράση από το ΕΕΑ στη Βάρκιζα το Σάββατο 18 Ιουλίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Η φύση είναι το κοινό μας σπίτι και οφείλουμε να την προστατεύουμε. Τόσο από κινδύνους όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, όσο και από τη ρύπανση»

Allianz Greece: Δίπλα στους πρωταθλητές, ενισχύοντας τη σύνδεση ασφάλισης και αθλητισμού

Αυτή τη στρατηγική της δέσμευση αναδεικνύει η ασφαλιστική με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Team Allianz Γκ. Τζουμακίδου

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών ΝΔ Ελλάδος: Ξεκινά στις 17/7 η εκστρατεία DRIVE SAFE ACHAIA

Με τη συμβολή της Τροχαίας Αχαΐας και την ευγενική χορηγία της Extra Assistance, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Panormos Cluster: Οδηγός επιβίωσης για τον καύσωνα με έμφαση στην πρόληψη

Βασικές οδηγίες που μπορούν να συμβάλουν στη μείωση των κινδύνων από τις υψηλές θερμοκρασίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Allianz Trade επενδύει στο νέο ασφαλιστικό ταλέντο μέσα από το Summer Internship Program

Ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων για παιδιά εργαζομένων που φοιτούν ή πρόκειται να φοιτήσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Στο επίκεντρο η ασφάλιση των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Τα Taxi Pack δίνουν έμφαση στην επιλογή ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με το επίπεδο προστασίας που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας

Λουκάς Γερασίμου: «Η τεχνολογία απλοποιεί τη διαδικασία και ο ασφαλιστικός σύμβουλος δίνει νόημα στην επιλογή»

O Tied Agency Sales Leader του Ομίλου Interamerican μιλά στον Λάμπρο Ρόδη για την «επόμενη ημέρα» του κλάδου

HDI Global: «Πράσινο» από τους Lloyd’s για νέο συνδικάτο

Το συνδικάτο θα συσταθεί και θα διοικείται σε συνεργασία με την PoloWorks, η οποία διαθέτει την κατάλληλη υποδομή και εμπειρία

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η δημογραφική αλλαγή φέρνει το financial planning στο επίκεντρο

Η ανάγκη αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο του 2nd Financial Planning Forum, που διοργανώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2026 στο Μουσείο Μπενάκη

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος σε δόσεις για τα “αποπαίδια” της Αττικής»

Τη διαφορετική αντιμετώπιση των επιχειρήσεων Περιφέρειας και Αττικής από την Κυβέρνηση στηλιτεύει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Έκθεση Mastercard: 1 στους 10 καταναλωτές θα χρησιμοποιεί συστηματικά AI agents για αγορές και πληρωμές έως το 2030

Νεότεροι καταναλωτές δείχνουν ήδη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις προτάσεις της ΤΝ σε σχέση με εκείνες φίλων ή γονιών

Το Μαγικό Σύνθημα: Σταματώ – Σκέφτομαι – Ρωτώ!

Συμβουλές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τον Ν. Γεωργόπουλο για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στον ψηφιακό κόσμο

«Η κυβέρνηση ξέχασε ξανά τους νοσηλευτές» – Σκληρή ανακοίνωση στη ΔΕΘ 2026

Για πολιτική επιλογή και όχι απλώς παράλειψη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΕ ΠΑΣΟΝΟΠ Γεώργιος Τσόλας