Αλλάζουν γειτονιές υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς

Αλλάζουν γειτονιές, γραφεία και καρέκλες υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Είναι άραγε οι δύο μεγάλες συναλλαγές ΑΧΑ – Generali, Εθνική Ασφαλιστική –CVC;  Λέτε και άλλα;

Ξεκινάει η συγκέντρωση της αγοράς, με τις ευκαιρίες να λιγοστεύουν αλλά να τις μοιράζονται πολύ λίγοι;

Από την ΑΧΑ στην Eurolife ο Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου στην θέση του Chief Consultant Engineer Eurolife FFH,  και πόσοι άλλοι θα ακολουθήσουν. Δεν είναι ο μόνος που πέτυχε μία πολύ καλή μεταγραφή.

Ο Ανασφάλιστος άκουσε κάτι περίεργους θορύβους και για άλλες μεταγραφές και εξεπλάγην.  Και τώρα ψάχνει να βγάλει άκρη. Δεν κρύβει και την περιέργεια του να μάθει και για άλλα στελέχη από την ΑΧΑ και όχι μόνο.

Δέκα είναι οι ασφαλιστικές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για ορισμένα στελέχη, εκτός αν πιάσουμε και το κομμάτι του Bancassurance που για μερικούς είναι φιλέτο. Δεν θα φλέρταραν κάποιοι με το bancassurance;  Έχει και την σιγουριά του εδώ που τα λέμε.

Τι γίνεται όμως, ο Ανασφάλιστος εντοπίζει κινητικότητα σε υψηλόβαθμα, μεσαία και χαμηλά στελέχη,  δεν μπορεί να εντοπίσει κινητικότητα άλλου είδους.  Τι κάνουν οι ασφαλιστικές , φαίνεται σαν να έχουν βολευτεί. Όλο κυλάνε μια χαρά για αυτές. Υψηλές αποζημιώσεις για τον κορωνοϊό δεν έδωσαν, με το αυτοκίνητο μαζεμένα είναι τα πράγματα. Και με άλλους κλάδους.

Δεν βλέπει ο Ανασφάλιστος κινητικότητα και διάθεση για παρεμβάσεις στην κυβέρνηση για να διαμορφώσουν το επιχειρηματικό μοντέλο που ονειρεύονται.  Η υγειονομική κρίση τα πάγωσε όλα. Δεν θα μας κουράσει όμως, αν συνεχίσουμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια  και τους επόμενους μήνες;

Καιρός να σταματήσει η επίδειξη με τις διαδικτυακές συνομιλίες της ασφαλιστικής αγοράς. Οι νέες μετακινήσεις και ανακατατάξεις υπόσχονται πολλά ουσιαστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*