Η GAMA Global Hellas και τα οφέλη για τα μέλη, έρχεται το μεγάλο συνέδριο

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες με αμείωτο ρυθμό για το ερχόμενο 8ο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, σε συνεργασία με την GAMA Global Hellas.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά (υπό την αιγίδα της GAMA Global) με live μετάδοση από Αμερική, με Διεθνείς Ομιλητές και ταυτόχρονη διερμηνεία, την Πέμπτη 4 & Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, με τίτλο «The DNA of KNOWLEDGE».

Στην κορυφαία αυτή συνάντηση, μεταξύ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου, οι οποίοι και θα αναπτύξουν θεματολογία επικεντρωμένη στις νέες τάσεις και προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η ασφαλιστική αγορά είναι:

-η κα Bonnie Godsman, Chief Executive Officer, GAMA Global

-ο κ. Edward Deutschlander, CEO της ΝΟRTH STAR RESOURCE GROUP
-ο κ. Kelly G. Kidwell, CFP, ChFC, CLU, LUTCF President and CEO, της PACIFIC ADVISORS
-ο κ. Troy Korsgaden, President &Consultant, Korsgaden International
-ο κ. Jason McMahon B.Comm., M.Sc., CHS, CFP, Managing Director, Ontario East

διαβάστε αναλυτικά: Κορυφαίοι ομιλητές στο Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ με την GAMA Global Hellas

Η GAMA Global λειτουργεί ως ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός εξήντα και πλέον έτη μετά τη σύστασή της στις ΗΠΑ, με 9 παραρτήματα σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για τη μοναδική ένωση που ασχολείται αποκλειστικά με την κάλυψη των αναγκών επαγγελματικής ανάπτυξης όπως και με θέματα ηγεσίας τα οποία απασχολούν στελέχη πρώτης γραμμής, συντονιστές και διευθυντές στον κλάδο των ασφαλιστικών, χρηματο-οικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

Πρώτιστο μέλημα της GAMA ήταν και παραμένει η παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης παγκοσμίου εμβέλειας και εγνωσμένου κύρους μαζί με γνωστικά μέσα, πόρους και εργαλεία σε συνδυασμό με ερευνητικά δεδομένα τα οποία προσφέρει στα μέλη. Η GAMA, ως ουδέτερο έδαφος, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης συναδέρφων και ομοτίμων και αποκλειστικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, επιβραβεύοντας τους ηγέτες που διακρίνονται στους ανωτέρω κλάδους και επιτυγχάνουν την αριστεία.

Κάθε χρόνο διοργανώνει στις Η.Π.Α το μεγάλο παγκόσμιο συνέδριο LAMP (Leadership and Management Program) το οποίο αποτελεί το κύριο ετήσιο συνέδριο ηγεσίας και management της ασφαλιστικής αγοράς. Στην ετήσια αυτή εκδήλωση επαγγελματικής ανάπτυξης παρευρίσκεται πληθώρα ομιλητών παγκοσμίου φήμης, όπως ο συγγραφέας και πρώην εκδότης του περιοδικού ‘Success’ Darren Hardy, οι Ben Nemtin – #1 New York Times Best Selling Author και James Clear – Best Selling Author of ‘Atomic Habits’ που τίμησαν με την παρουσία τους τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου διαδικτυακού συνεδρίου ‘Beacon 2020’ αλλά και καταξιωμένοι διεθνείς ομιλητές από τον χώρο του management, της τεχνολογίας, του marketing και της οικονομίας.

Επίσης, ετησίως διοργανώνεται και πραγματοποιείται από την GAMA Hellas και τον ΠΣΣΑΣ, εκπαιδευτικό συνέδριο με ποικιλία θεματολογίας και επιτυχημένων επαγγελματικών πρακτικών, παρουσία ομιλητών παγκόσμιου βεληνεκούς.

Το link εισόδου για ατομικές εγγραφές: https://gamahellasevent2021.liveon.tech/panel/register

GAMA GLOBAL Hellas – Οφέλη μελών 2021

1. Διμηνιαίο τεύχος περιοδικού GIJ

2. Παλαιότερα τεύχη του περιοδικού GIJs

3. LAMP 2019 videos

4. LAMP LIVE 2020 videos

5. LAMP Asia videos

6. GAMA Archived Leadership Training videos

7. Current TedTalk benefit

8. Πέντε (5) Σύγχρονες Πρακτικές τον μήνα

9. eBooks (πολλά από τα οποία είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά)

10. Icon webinars (Leadership series)

11. Δυνατότητα εκπαίδευσης κατόπιν αιτήματος

12. Σημαντική έκπτωση στο ετήσιο συνέδριο GAMA Hellas – ΠΣΣΑΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*