Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την NP Ασφαλιστική

Ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος κύκλος Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Έτους 2021 (όπως είναι η νέα ονομασία των σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης – Επαναπιστοποίησης που γνωρίζαμε έως τώρα), τα οποία έχει προετοιμάσει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της NP Ασφαλιστική.

Το σεμινάριο αφορά τον Τομέα Α΄ και έχει θέμα την «Ασφάλιση Ξενοδοχείων & Επιχειρήσεων Τουριστικού Ενδιαφέροντος – Εφαρμογή Τεχνικών Πωλήσεων Cross Selling & Upselling», με διάρκεια εκπαίδευσης 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο πεντάωρες διαδικτυακές συναντήσεις μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι περιορισμοί που συνεχίζουν να ισχύουν λόγω της πανδημίας, δεν μας επιτρέπουν τις δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις όπως τις θέλουμε και τις κάναμε πάντα, γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει την σύγχρονη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω WebEx, καθώς είναι ό,τι πλησιέστερο και ανθρώπινο με τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου έχει στόχο να δώσει σε όλους μια πνοή αισιοδοξίας για το αύριο καθώς και προσμονής για την επανέναρξη του κινητήριου μοχλού της οικονομίας μας, τον τουρισμό.

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης e–Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.np-asfalistiki.gr και θα πρέπει να γίνει και για τα 2 πεντάωρα ταυτόχρονα.

Η διενέργεια των εξετάσεων και του τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του δεύτερου πενταώρου και η Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης θα είναι για 10 ώρες. Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στις εξετάσεις, είναι η παρακολούθηση και η συμμετοχή και στα δύο πεντάωρα σεμινάρια του Τομέα Α΄.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Τομέα Α΄ 2021, θα το βρει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στη διαδρομή «Συνεργάτες Ασφαλιστική Ακαδημία».

Οι εγγραφές στα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ξεκίνησαν ήδη από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*