back to top
31.9 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την NP Ασφαλιστική

Ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος κύκλος Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Έτους 2021 (όπως είναι η νέα ονομασία των σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης – Επαναπιστοποίησης που γνωρίζαμε έως τώρα), τα οποία έχει προετοιμάσει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της NP Ασφαλιστική.

Το σεμινάριο αφορά τον Τομέα Α΄ και έχει θέμα την «Ασφάλιση Ξενοδοχείων & Επιχειρήσεων Τουριστικού Ενδιαφέροντος – Εφαρμογή Τεχνικών Πωλήσεων Cross Selling & Upselling», με διάρκεια εκπαίδευσης 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο πεντάωρες διαδικτυακές συναντήσεις μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

- Advertisement -

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι περιορισμοί που συνεχίζουν να ισχύουν λόγω της πανδημίας, δεν μας επιτρέπουν τις δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις όπως τις θέλουμε και τις κάναμε πάντα, γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει την σύγχρονη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω WebEx, καθώς είναι ό,τι πλησιέστερο και ανθρώπινο με τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου έχει στόχο να δώσει σε όλους μια πνοή αισιοδοξίας για το αύριο καθώς και προσμονής για την επανέναρξη του κινητήριου μοχλού της οικονομίας μας, τον τουρισμό.

- Advertisement -

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης e–Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.np-asfalistiki.gr και θα πρέπει να γίνει και για τα 2 πεντάωρα ταυτόχρονα.

Η διενέργεια των εξετάσεων και του τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του δεύτερου πενταώρου και η Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης θα είναι για 10 ώρες. Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στις εξετάσεις, είναι η παρακολούθηση και η συμμετοχή και στα δύο πεντάωρα σεμινάρια του Τομέα Α΄.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Τομέα Α΄ 2021, θα το βρει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στη διαδρομή «Συνεργάτες Ασφαλιστική Ακαδημία».

Οι εγγραφές στα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ξεκίνησαν ήδη από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Νέα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου από την NP Ασφαλιστική

Ο Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων εξελίσσεται συνεχώς και η ΝP Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της

NP Ασφαλιστική: Νέα λειτουργία στο NP Portal διευκολύνει τους Συνεργάτες στην ασφάλιση οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων με τις τρέχουσες εμπορικές αξίες

To μέλλον των ασφαλιστικών δικτύων

Η θέση της NP Ασφαλιστικής, όπως την καταγράφει ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Ζάχος

Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συντονιστών 2026 από την ΕΣΑΠΕ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 εξειδικευμένα σεμινάρια, που εστιάζονται σε βασικούς άξονες της ασφαλιστικής διοίκησης και της ανάπτυξης ομάδων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εναλλακτική φορολόγηση φυσικών προσώπων που μεταφέρουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα

Η ΕΑΕΕ διαβιβάζει προς ενημέρωση των μελών της σχετική απόφαση της ΑΑΔΕ

Δρ. Χ. Νούνης στη Βουλή: Το νομοσχέδιο ενισχύει το θεσμικό πλαίσιο του 2ου Πυλώνα Ασφάλισης

Η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. θα συνεχίσει να συμβάλλει με τεκμηριωμένες προτάσεις και εποικοδομητικό διάλογο στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου

Ρουμανία: Anytime και BRD απλοποιούν την online ασφάλιση αυτοκινήτου

Ενσωματώνοντας την υποχρεωτική ασφάλιση Anytime MTPL στην εφαρμογή για κινητά YOU BRD

Σ. Σικοτάκη: Στρατηγική μας είναι να αναπτυχθούμε με σύνεση, σταθερά και ισορροπημένα

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τίτλο

Νέα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου από την NP Ασφαλιστική

Ο Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων εξελίσσεται συνεχώς και η ΝP Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της