back to top
19.5 C
Athens
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την NP Ασφαλιστική

Ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος κύκλος Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Έτους 2021 (όπως είναι η νέα ονομασία των σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης – Επαναπιστοποίησης που γνωρίζαμε έως τώρα), τα οποία έχει προετοιμάσει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της NP Ασφαλιστική.

Το σεμινάριο αφορά τον Τομέα Α΄ και έχει θέμα την «Ασφάλιση Ξενοδοχείων & Επιχειρήσεων Τουριστικού Ενδιαφέροντος – Εφαρμογή Τεχνικών Πωλήσεων Cross Selling & Upselling», με διάρκεια εκπαίδευσης 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε δύο πεντάωρες διαδικτυακές συναντήσεις μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

- Advertisement -

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι περιορισμοί που συνεχίζουν να ισχύουν λόγω της πανδημίας, δεν μας επιτρέπουν τις δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις όπως τις θέλουμε και τις κάναμε πάντα, γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει την σύγχρονη εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω WebEx, καθώς είναι ό,τι πλησιέστερο και ανθρώπινο με τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Το αντικείμενο του σεμιναρίου έχει στόχο να δώσει σε όλους μια πνοή αισιοδοξίας για το αύριο καθώς και προσμονής για την επανέναρξη του κινητήριου μοχλού της οικονομίας μας, τον τουρισμό.

- Advertisement -

Η εγγραφή στα σεμινάρια γίνεται μέσω της πλατφόρμας εκπαίδευσης e–Asfalistiki Academia στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.np-asfalistiki.gr και θα πρέπει να γίνει και για τα 2 πεντάωρα ταυτόχρονα.

Η διενέργεια των εξετάσεων και του τεστ αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο τέλος του δεύτερου πενταώρου και η Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης θα είναι για 10 ώρες. Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στις εξετάσεις, είναι η παρακολούθηση και η συμμετοχή και στα δύο πεντάωρα σεμινάρια του Τομέα Α΄.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων του Τομέα Α΄ 2021, θα το βρει αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας στη διαδρομή «Συνεργάτες Ασφαλιστική Ακαδημία».

Οι εγγραφές στα Σεμινάρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ξεκίνησαν ήδη από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021.

Σχετικές δημοσιεύσεις

NP Ασφαλιστική: Ξεκινούν τα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του Tομέα Β΄

Οι εγγραφές στην e-asfalistiki academia έχουν ήδη ανοίξει – Δείτε το πρόγραμμα

IUMI: Υψηλού επιπέδου σεμινάρια για την ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων και σκαφών

Θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στο Λονδίνο από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου 2026

Νέα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου από την NP Ασφαλιστική

Ο Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων εξελίσσεται συνεχώς και η ΝP Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της

NP Ασφαλιστική: Νέα λειτουργία στο NP Portal διευκολύνει τους Συνεργάτες στην ασφάλιση οχημάτων

Άμεση πρόσβαση σε πανευρωπαϊκή βάση δεδομένων με τις τρέχουσες εμπορικές αξίες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Οι λευκές γραμμές που μειώνουν τα τροχαία

Έρευνα που ξεκίνησε το 1957 στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση 19% στα τροχαία ατυχήματα μετά την τοποθέτηση λευκών γραμμών

Στα γραφεία της Karavias Underwriting Agency στελέχη από το συνδικάτο των LLOYD’S

Η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανοίγουν τον δρόμο για νέες ασφαλιστικές λύσεις, αναφέρει η Karavias Underwriting Agency

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τα εγκαίνια του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, τη Λάρισα, προκειμένου να εγκαινιάσει τον νέο ψηφιακό αγγειογράφο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Από τον «τρόμο» στα ταμεία: Πώς το Halloween εξελίχθηκε σε μια «χρυσή» βιομηχανία δισεκατομμυρίων

Μπορεί οι ρίζες του να βρίσκονται σε αρχαία κελτικά έθιμα, όμως το σύγχρονο Halloween έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους εμπορικούς κινητήρες

AIG Greece: Η αστική ευθύνη μιας επιχείρησης δεν σταματά στην είσοδό της

Τον ρόλο της ασφάλισης αστικής ευθύνης στην προστασία των επιχειρήσεων από απαιτήσεις τρίτων αναδεικνύει η AIG Greece, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από το 2027

Ο Enrico Nanni αναλαμβάνει καθήκοντα CEO Ευρώπης στη Howden από την 1η Ιανουαρίου 2027, διατηρώντας παράλληλα τον ρόλο του Chief Commercial Officer.

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.

Οι λευκές γραμμές που μειώνουν τα τροχαία

Έρευνα που ξεκίνησε το 1957 στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση 19% στα τροχαία ατυχήματα μετά την τοποθέτηση λευκών γραμμών