back to top
22 C
Athens
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026

Η Eurolife FFH συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της στην εκπαίδευση

Σταθερά δίπλα στο δίκτυο συνεργατών της βρίσκεται η Eurolife FFH, ανακοινώνοντας δύο νέες εκπαιδευτικές ημερίδες με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Οι ημερίδες θα διοργανωθούν μέσα στον Ιανουάριο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς,με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε εικονική αίθουσα (virtualclass).

Με βασικό άξονα την ανθρώπινη αγοραστική συμπεριφορά και τις πωλήσεις, η πρώτη ημερίδα (19 Ιανουαρίου) έχει τίτλο «Πραγματικές και Ψυχολογικές Αποστάσεις με Πελάτες και Υποψήφιους Πελάτες στην μετά Covid-19 εποχή», με εισηγητή τον Μάρκο Τσόγκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Μάρκετινγκ του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στόχος της είναι να παρουσιάσει τις αλλαγές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και να αναλύσει τις μακροχρόνιες συνέπειές τους στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης. Ταυτόχρονα, θα συζητηθούν σύγχρονες τάσεις, όπως οι πωλήσεις εξ αποστάσεως και οι νέες σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών.

- Advertisement -

Αντικείμενο της δεύτερης ημερίδας (28 Ιανουαρίου) είναι η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, με έμφαση στις προκλήσεις που θέτει η εξ αποστάσεως εργασία για τη λειτουργία και την αποδοτικότητα των οργανισμών. Με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός του ανθρώπινου δυναμικού. Οι προκλήσεις από την εφαρμογή ευέλικτων μορφών συνεργασίας», η ημερίδα θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην έννοια και τις πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με εισηγήτρια την Ελεάννα Γαλανάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια τουΕργαστηρίου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Και οι δύο εκπαιδευτικές ημερίδες είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής, ενώ θα παρέχουν πολύτιμες γνώσεις στους συνεργάτες της EurolifeFFH. Για την εταιρεία, η συνεχής υποστήριξη του δικτύου συνεργατών της αποτελεί διαχρονική δέσμευση. Έχοντας ήδη υλοποιήσει τους τελευταίους μήνες μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια, η εταιρεία ενισχύει τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της με νέες θεματολογίες που διαρκώς εμπλουτίζονται.Με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της, προσφέροντάς τους ευκαιρίες που εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Γιατί αξία έχει να στέκεσαι δίπλα στους ανθρώπους σου και να τους ενδυναμώνεις για να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά,τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους πελάτες τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

560 εκατ. ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση υποδομών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης

670 ανακαινισμένα σχολεία υποδέχθηκαν 150.000+ μαθητές και εκπαιδευτικούς χάρη στη μεγαλύτερη πρωτοβουλία ΕΚΕ της χώρας

Eurolife The Next Advisors: Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η Eurolife FFH, πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς, ανακοινώνει τη δυναμική συνέχεια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού 

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αναλογιστική λειτουργία: Ο κρίσιμος μηχανισμός πίσω από τη λειτουργία μιας ασφαλιστικής, σε ένα σεμινάριο

Από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΕΕΕ), με εισηγητές τη Μαριάννα Ανυφαντή και τον Αναστάσιο Νάκη

Η ΜΙΝΕΤΤΑ επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία με επίκεντρο τους ανθρώπους της υλοποίησε η ασφαλιστική

NP Ασφαλιστική: Ξεκινούν τα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του Tομέα Β΄

Οι εγγραφές στην e-asfalistiki academia έχουν ήδη ανοίξει – Δείτε το πρόγραμμα

Η οδική ασφάλεια επιστρέφει στα θρανία – Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και φέτος δίπλα στους μαθητές

Δείτε τα προγράμματα και τις δράσεις του Ινστιτούτου για μαθητές και γονείς

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εθνική Ασφαλιστική, NN, Generali, Groupama: Οι στόχοι για το 2027 και οι ανοιχτές διαφωνίες της αγοράς

Μεγάλο εμπόδιο η αρρύθμιστη αγορά της ιδιωτικής υγείας

H Υδρόγειος Ασφαλιστική επεκτείνει με Digital Twin τις εγκαταστάσεις της

Αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες Internet of Things, real-time monitoring και ανάλυσης δεδομένων στο πλαίσιο της εταιρικής στρατηγικής βιωσιμότητας

Έρευνα EY: To frontier ΑΙ αλλάζει τα δεδομένα κυβερνοασφάλειας

Πάνω από 1 στα 3 assets ενός οργανισμού στη «ζώνη ευπάθειας», ανεπαρκής πλέον η στρατηγική προστασίας μόνο των «πολυτιμότερων περιουσιακών στοιχείων»

Η ECG επενδύει στην εξωστρέφεια και αναδεικνύει τον ρόλο της ασφάλισης – Ο Ν. Βαγιάννης για τα εργαλεία που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις στις...

H στρατηγική που παρουσίασε ο CEO στην πρόσφατη εκδήλωση του ΥΠΕΞ κινείται πέρα από την παραδοσιακή λογική της ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων

Ενεργότερη η παρουσία της Atradius Greece στη διαμεσολάβηση

Συμμετοχή της Atradius στην ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η αγορά αναζητά νέα εργαλεία