back to top
26 C
Athens
Σάββατο 30 Μαΐου 2026

Η Eurolife FFH συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της στην εκπαίδευση

Σταθερά δίπλα στο δίκτυο συνεργατών της βρίσκεται η Eurolife FFH, ανακοινώνοντας δύο νέες εκπαιδευτικές ημερίδες με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Οι ημερίδες θα διοργανωθούν μέσα στον Ιανουάριο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς,με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε εικονική αίθουσα (virtualclass).

Με βασικό άξονα την ανθρώπινη αγοραστική συμπεριφορά και τις πωλήσεις, η πρώτη ημερίδα (19 Ιανουαρίου) έχει τίτλο «Πραγματικές και Ψυχολογικές Αποστάσεις με Πελάτες και Υποψήφιους Πελάτες στην μετά Covid-19 εποχή», με εισηγητή τον Μάρκο Τσόγκα, Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Μάρκετινγκ του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στόχος της είναι να παρουσιάσει τις αλλαγές που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και να αναλύσει τις μακροχρόνιες συνέπειές τους στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης. Ταυτόχρονα, θα συζητηθούν σύγχρονες τάσεις, όπως οι πωλήσεις εξ αποστάσεως και οι νέες σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών.

- Advertisement -

Αντικείμενο της δεύτερης ημερίδας (28 Ιανουαρίου) είναι η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, με έμφαση στις προκλήσεις που θέτει η εξ αποστάσεως εργασία για τη λειτουργία και την αποδοτικότητα των οργανισμών. Με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός του ανθρώπινου δυναμικού. Οι προκλήσεις από την εφαρμογή ευέλικτων μορφών συνεργασίας», η ημερίδα θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στην έννοια και τις πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, με εισηγήτρια την Ελεάννα Γαλανάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια τουΕργαστηρίου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Και οι δύο εκπαιδευτικές ημερίδες είναι προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής, ενώ θα παρέχουν πολύτιμες γνώσεις στους συνεργάτες της EurolifeFFH. Για την εταιρεία, η συνεχής υποστήριξη του δικτύου συνεργατών της αποτελεί διαχρονική δέσμευση. Έχοντας ήδη υλοποιήσει τους τελευταίους μήνες μία σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια, η εταιρεία ενισχύει τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες της με νέες θεματολογίες που διαρκώς εμπλουτίζονται.Με αυτόν τον τρόπο βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών της, προσφέροντάς τους ευκαιρίες που εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Γιατί αξία έχει να στέκεσαι δίπλα στους ανθρώπους σου και να τους ενδυναμώνεις για να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά,τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους πελάτες τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΟΡΙΖΩΝ και Στ. Ζουλινάκη ενώνουν δυνάμεις για τη χρηματοοικονομική εκπαίδευση μέσα από το επιτραπέζιο «Safe Deal»

Μέσα από τη χορηγική της υποστήριξη, η ασφαλιστική αναδεικνύει τη σημασία της εκπαίδευσης στην αντίληψη του οικονομικού προγραμματισμού και στην πρόληψη

Μια έκπληξη από την Aon στην Ύδρα

Δυο λόγια από τον CEO της Αon έφτασαν για να μας προϊδεάσουν περί των όσων θα ακούσουμε σήμερα στο συνέδριο

Η EY επαναπροσδιορίζει τις ελεγκτικές υπηρεσίες με agentic AI

Με την επικαιροποίησή τους, η μεθοδολογία και το πλαίσιο της EY ενισχύουν την αξιοπιστία και γίνονται η βάση σειράς ελεγκτικών και άλλων υπηρεσιών

26th Insurance & Reinsurance Meeting: Ξεκινά σήμερα με εκδηλώσεις των Aon και Eurolife FFH

Ένας θεσμός συνυφασμένος με το νησί της Ύδρας – Το πρόγραμμα των συζητήσεων και των networking events

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Ναυτικών Κινδύνων και Ειδικών Κινδύνων Ναυσιπλοΐας

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από 2 έως 18 Ιουνίου, σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης

Webinar ηγεσίας από την GAMA Global Hellas για την επίτευξη στόχων

Την Τρίτη 16 Ιουνίου, με βασικό ομιλητή τον Mason Novess της Michigan Farm Bureau

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Το ΕΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην εξέλιξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα δύο σπονδυλωτά webinars με θέμα «Οι Επιδράσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση»

Ανώτερη Σχολή Coordinators: Στο επίκεντρο η ολιστική προσέγγιση στις ασφαλίσεις υγείας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πολύπειρο Μ. Τάτση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΤτΕ: Μειώθηκε 0,5% το ενεργητικό των ασφαλιστικών το α΄ τρίμηνο, κατά 64 εκατ. ευρώ οι τεχνικές προβλέψεις

Οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις ζωής μειώθηκαν κατά 90 εκατ., στα 12.439 εκατ. ευρώ, ενώ οι ζημιών αυξήθηκαν κατά 26 εκατ., στα 3.553 εκατ. ευρώ