Δαίμονες πέφτουν στους δρόμους ασφαλιστών και ασφαλισμένων

Δαίμονες ασφαλιστών και ασφαλισμένων: Αναρωτιέστε, από μία πρώτη ματιά, ποιοι θα μπορούσαν να είναι;

Ο Ανασφάλιστος άκουσε την εβδομάδα που διανύουμε σκέψεις και προβληματισμούς ασφαλιστών. Οι περισσότεροι ήταν ηθικοί και λογαριασμό των πελατών τους. Και συνεχίζετε να αναρωτιέστε για τους δαίμονες.

Οι δαίμονες αυτοί είναι περιζήτητοι, είναι χρήσιμοι, αλλά και επικίνδυνα απρόβλεπτοι, με την ανοχή της νομοθεσίας και με την αμέριστη υποστήριξη των πρωτοκόλλων υγείας.

Δαίμονες λοιπόν στο αφήγημα μας είναι οι ιδιωτικές κλινικές, τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το τελευταίο διάστημα χάριν των πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση της πανδημίας ορισμένα έχουν μετατραπεί  σε δαίμονες για ασφαλιστές και τους ασφαλισμένους. Δεν προλαβαίνουν οι ασφαλιστές να συλλέγουν υπέρογκα τιμολόγια για ασθένεις που τα πρωτόκολλα υγείας για τον κορωνοϊό επιτρεπουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία να θεραπεύουν. Οι μέθοδοι θεραπείας διαφέρουν από νοσοκομεία σε νοσοκομείο, όπως και οι χρεώσεις για την ίδια ασθένεια. Βλέπετε απουσιάζουν τα DRGs στην περίπτωση μας. Ετσι, όταν υπάρχει υπόνοια για κάτι, κατευθύνουμε τον αδαή ή αρρωστομανή εκεί που θέλουμε. Ας μην αναφερθούμε εδώ στις παράπλευρες απώλειες των συγγενών που έχουν να υποστούν τέτοιες καταστάσεις.

Θα μου πείτε οι συμφωνίες που κάνουν με τις ασφαλιστικές δεν δουλεύουν; Ηχησαν στα αυτιά του Ανασφάλιστου πως είναι πολλαπλών ταχυτήτων. Μάλιστα κάνει το γύρο η φράση “πληθωρισμός χρεώσεων”.

Τα πράγματα αλλάζουν όταν κυβερνάνε τα μονοπώλια. Βαριά τοποθέτηση για μία χώρα της Ευρώπης που είναι ελεύθερη και υποστηρίζει τον υγιή ανταγωνισμό. Λέτε να λέει ψέματα ο Ανασφάλιστος; Για πείτε μου, Υγεία, Μητέρα, ΙΑΣΩ General, Metropolitan, ποιος κάνει κουμάντο σε αυτά τα τέσσερα μαγαζιά; Σκεφτείτε ο ίδιος να κάνει κουμάντο και σε πέμτπο και να είναι ασφαλιστική.

Το 50% των πελατών των ιδιωτικών νοσοκομείων το πάνε οι ασφαλιστικές. Για σκεφτείτε να αλλάξουν οι ισορροπίες και να χαθούν αυτά τα μερίδια; Και το άλλο. Πώς μπορούν να πείσουν οι ασφαλιστές τους πελάτες που πληρώνουν τα συμβόλαια υγείας να μην είναι τόσο ευάλωτοι σε θέματα υγείας. Δύσκολη η δουλειά του ψυχολόγου και δεν πιάνει αν δεν το θέλει ο πελάτης.

Λέτε να κλείσει το μέτωπο αυτό το 2021 ή θα ανοίξει περισσότερο;

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*