back to top
29 C
Athens
Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026

Η Eurolife FFH υποστηρίζει την εκπαίδευση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Προσφέρει προγράμματα επαναπιστοποίησης με τη μέθοδο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε μέλη των ΕΕΑ, ΕΕΘ και Επιμελητηρίου Αργολίδας

Η Eurolife FFH, παραμένοντας σταθερά στο πλευρό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.), μέσω της οποίας οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα μπορέσουν να καλύψουν τις ώρες υποχρεωτικής επανεκπαίδευσης του 2020, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση της άδειάς τους.

- Advertisement -

Πρόκειται για προγράμματα επαναπιστοποίησης με τη μέθοδο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning), τα οποία είναι προσβάσιμα όλο το 24ωρο. Συνολικά 538 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα ωφεληθούν από την υποστήριξη της Eurolife FFH. Από αυτούς οι 294 θα παρακολουθήσουν τον τομέα σχετικά με τις «Ομαδικές Ασφαλίσεις» και οι 244 τον τομέα «Η Συναισθηματική Νοημοσύνη στη διαδικασία της πώλησης».

Επιπλέον, η Eurolife FFH είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που υποστηρίζει με ανάλογες εκπαιδεύσεις το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και το Επιμελητήριο Αργολίδος, για τους προαναφερόμενους τομείς έως τις 28 Δεκεμβρίου του 2020.

- Advertisement -

Με την κίνηση αυτή, σε μια εποχή με πρωτόγνωρες συνθήκες που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, η Eurolife FFH παραμένει δίπλα τους, υποστηρίζοντας την επαγγελματική τους κατάρτιση, ενδυναμώνοντάς τους να πετυχαίνουν περισσότερα καθημερινά και ενθαρρύνοντάς τους να εξελίσσονται διαρκώς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Technology, Automation & the New Insurance Ecosystem

Όσα συζητήθηκαν στο Panel IV του 19th Insurance Conference – #inco26

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Καραβίας

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

To μέλλον των ασφαλιστικών δικτύων

Η θέση της NP Ασφαλιστικής, όπως την καταγράφει ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Ζάχος

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στην ενότητα με θέμα «Η νέα αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης», θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Κωστής Αλφιέρης, Γενικός Γραμματέας Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ) & Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Ασφαλιστικοί πράκτορες: Από την πώληση, στη συμβουλευτική κινδύνου

Το 19th Insurance Conference, αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά

ΤτΕ: Διαδικτυακό Εργαστήριο για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον ρόλο της ασφάλισης – Βίντεο

Θεσμικοί εκπρόσωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέλυσαν το κενό προστασίας, ενώ παρουσίασαν καλές πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και σχετικά προϊόντα

Η Affidea στηρίζει την Ιατρική Σχολή Αθηνών θεσπίζοντας υποτροφία

Στόχος η ουσιαστική ενίσχυση της κλινικής εκπαίδευσης, της ερευνητικής δραστηριότητας και της επιστημονικής κατάρτισης φοιτητών του αγγλόφωνου προγράμματος

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μετασχηματισμός, Τεχνολογία και Τεχνητή Νοημοσύνη: Το 19th Insurance Conference σηματοδότησε τη μετάβαση της ασφαλιστικής αγοράς στη νέα, ψηφιακή εποχή

Το #inco26 ανέδειξε ότι η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα εξελίσσεται διαρκώς, αναζητώντας λύσεις και στρατηγικές που θωρακίζουν πολίτες και επιχειρήσεις

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Υπερήφανος χορηγός του πληρώματος «Flandy» και Κώστα Στεφανή στο Ράλλυ Ακρόπολις 2026

Η άκρως επιτυχημένη συμμετοχή κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία WRC3

Γ. Χατζηθεοδοσίου προς Τ. Θεοδωρικάκο: Γιατί μειώσεις τιμών από τον Σεπτέμβριο και όχι από αύριο;

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις στην εφαρμογή μέτρων που θα αντιμετωπίζουν την ακρίβεια, τονίζει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Με θετικά αποτελέσματα, καίριες επισημάνσεις και σημαντικές παρουσίες η ΓΣ της Syndea

Στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία, η επένδυση σε ψηφιακό μετασχηματισμό που θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει τις εργασίες της

Η MEGA BROKERS συνέβαλε στον καθαρισμό του λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας

Τ. Χατζηθεοδοσίου: «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος για τις επόμενες γενιές»