Αλλαγές δεδομένων για τα Lloyds του Λονδίνου

της Ελενας Ερμείδου

Θα ξεπεράσουν, τις πρώτες εκτιμήσεις, 107 δισεκατομμύρια δολάρια οι ασφαλισμένες απώλειες σύμφωνα με τα Lloyds του Λονδίνου, καθώς η πανδημία συνεχίζεται.

Τον περασμένο Μάϊο η εξειδικευμένη Ασφαλιστική και Αντασφαλιστική Αγορά του Λονδίνου ανέμενε να πληρώσει αποζημιώσεις 4,3 δισεκατομμύρια από απαιτήσεις έναντι της πανδημίας , εκτιμώντας ότι οι συνολικές απώλειες για ολόκληρο τον κλάδο θα φτάσουν τα 107 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα μιλώντας σε συνέδριο του Reuters Future o πρόεδρος των Lloyds Carnegie-Brown δήλωσε ότι οι απώλειες που σχετίζονται με την πανδημία θα είναι παρόμοιες με τις με τις απώλειες καταστροφής των 144 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017, από τους τυφώνες τους Harvey, Irma και Maria .

Τα Lloyds αντιμετωπίζουν αξιώσεις έναντι Covid-19 από 16 διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς με το είδος των απωλειών  να έχει παραμείνει περισσότερο από ότι αναμένονταν. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει οι συνολικές απώλειες από την συνεχιζόμενη πανδημία μπορεί να μην είναι και τόσο σαφείς προκαλώντας σειρά εκπλήξεων στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*