back to top
27.7 C
Athens
Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Space Hellas: Υποτροφίες σπουδών σε cyber security/AI

Η Space Hellas ανακοινώνει την έναρξη του 2ου ετήσιου προγράμματος των τιμητικών υποτροφιών «Δημήτρης Μανωλόπουλος», εις μνήμην του ιδρυτή της.

Οι υποτροφίες είναι δύο, έξι χιλιάδες ευρώ η κάθε μία και θα απονεμηθούν σε αποφοίτους δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας ή ισότιμων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, οι οποίοι θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σε ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια, για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές, στην περιοχή των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, και κατά προτίμηση σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

- Advertisement -

O Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Σπύρος Μανωλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Οι υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» τιμούν τη μνήμη του οραματιστή και ιδρυτή της Space Hellas, Δημήτρη Μανωλόπουλου. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όμως, οι υποτροφίες αποτελούν και έναν τρόπο να σταθούμε δίπλα στους νέους που θέλουν να προοδεύσουν, να δημιουργήσουν και να αλλάξουν τα δεδομένα για μια ζωή καλύτερη για όλους, γεμάτη ελπίδα. Οι νέοι που αναζητούν την πρόοδο αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για να αντιμετωπίσουμε το αβέβαιο μέλλον, και εμείς, οφείλουμε να στηρίζουμε την προσπάθειά τους και να την επιβραβεύουμε, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παραμείνουμε δυνατοί.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.space.gr για τον τρόπο συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης υποψηφιότητας. Η κατάθεση των αιτήσεων και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

- Advertisement -

Καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5μμ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Το insurancemarket αλλάζει την εμπειρία του πελάτη με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η κορυφαία online πλατφόρμα στο είδος της στην Ελλάδα κάνει την ασφάλιση ακόμα πιο εύκολη και άμεση, ενσωματώνοντας τεχνολογίες AI

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Accenture δημιουργούν το Newra AI Hub

Ένας μόνιμος μηχανισμός καινοτομίας και υλοποίησης λύσεων, που αξιοποιεί τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης της Anthropic

Η συνεργασία της Eurolife FFH με το ΟΠΑ φέρνει την εμπειρία της ασφαλιστικής αγοράς στην εκπαίδευση

Προσομοίωση της λειτουργίας ενός μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού σχεδιάστηκε από το Τμήμα Στατιστικής του πανεπιστημίου με την αρωγή της ασφαλιστικής

Πενταπλασιάστηκαν το 2026 οι επιθέσεις σε ΜμΕ με δόλωμα εργαλεία ΤΝ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η Kaspersky αναλύει τις νέες κυβερνοαπειλές και συμβουλεύει

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Επαγγελματική Ασφάλιση: Το νέο Σχέδιο Νόμου, οι ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προοπτικές του θεσμού

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (Τ.Ε.Α.-ΥΠ.ΟΙΚ.), Δρ. Χρήστος Νούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «120' Markets»

Ηρθε η ‘επιταγή’ των ασφαλισμένων ζημιών από καταστροφές, Munich Re

Οι ασφαλισμένες ζημιές από φυσικές καταστροφές ανήλθαν συνολικά στα 44 δισ. δολάρια ΗΠΑ, ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικό κενό της τάξης του 60%

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σ. Σικοτάκη: Στρατηγική μας είναι να αναπτυχθούμε με σύνεση, σταθερά και ισορροπημένα

Το 19th Insurance Conference, αποτέλεσε την κορυφαία πλατφόρμα στρατηγικού διαλόγου για την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τίτλο

Νέα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου από την NP Ασφαλιστική

Ο Κλάδος Ασφάλισης Οχημάτων εξελίσσεται συνεχώς και η ΝP Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της

Αυτό είναι το νέο Λογότυπο του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης σύντομα συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει συμβάλει στην εξυπηρέτηση και αποζημίωση χιλιάδων πολιτών

Συνάντηση εργασίας με την Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών και Υπεύθυνη ΚΤΕ Οικονομίας, κα Μιλένα Αποστολάκη

Από την ΕΑΔΕ, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κωνσταντίνος Ρούσσης καθώς και τα Μέλη κ.κ. Γιώργος Χατζηγεωργάκης και Χάρης Αλεξόπουλος.

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε τον Δείκτη Υγείας ΕΔΑ να τρίζει

Όταν ο Ανασφάλιστος άκουσε να ‘τρίζει’  ο ΕΔΑ  την περασμένη εβδομάδα ……όταν είδε … πραγματικά… τι έγινε με τον  δείκτη υπολογισμού κόστους υγείας (ΕΔΑ)