Ο Ν. Μακρόπουλος για την τιμητική διάκριση του Δ. Αθηναίων ως Best Greek City Break Destination

Μία τιμητική διάκριση έλαβε ο Δήμος της Αθήνας, ως Best Greek City Break Destination, στο πλαίσιο της 6ης απονομής Greek Hospitality Awards.

Το βραβείο παρέλαβε ο Νικόλαος Μακρόπουλος, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων και μίλησε μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEvents για αυτή την διάκριση και τις προσπάθειες που γίνονται για να ενισχυθεί ο τουρισμός στην πρωτεύουσα.

Αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, δήλωσε υπερήφανος για αυτό το βραβείο, καθώς με τη βράβευση της Αθήνας, επιβεβαιώνονται οι προσπάθειες τόσο του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, όσο και της δημοτικής αρχής.

“Το μήνυμά μας είναι ότι η Αθήνα είναι ένας ασφαλής, προσβάσιμος, ελκυστικός προορισμός για 12 μήνες τον χρόνο. Η πόλη γίνεται πιο φιλόξενη. Το αποδεικνύουμε με στοχευμένες δράσεις καθαριότητας, αναβάθμιση των χώρων πρασίνου, βελτίωση υποδομών και με το έργο του Μεγάλου Περιπάτου”, τόνισε ο κ. Μακρόπουλος, Πρόεδρος της “ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής”.

“Ενισχύουμε την ταξιδιωτική εμπειρία μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών, όπως ο ψηφιακός οδηγός, διαδικτυακές ξεναγήσεις για να δείξουμε ότι η Αθήνα αποτελεί ιδανικό προορισμό για ταξίδια, δουλειά, διαβίωση. Συνεργαζόμαστε με τον ΗΑΤΤΑ για τη δημιουγία ταξιδιών εξοικοίωσης από τις βασικές αγορές-στόχους για να ενισχύουμε τον city break τουρισμό και να φιλοξενήσουμε μεγάλες διοργανώσεις, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΟΤ για κοινές καμπάνιες”, ανέφερε.

Δείτε επίσης: Greek Hospitality Awards 2020: Χρυσές διακρίσεις για Makedonia Palace- Navarino Dunes – Costa Navarino 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*