Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, CEO της AXA Ασφαλιστικής και ο κ. Κ. Ουζούνης, CEO της ethosGROUP κατά την βράβευση του πρώτου στο πλαίσιο του 13th Insurance Conference.

Τιμητική διάκριση του Ερρίκου Μοάτσου ως διακεκριμένου ηγέτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς και με τις θεσμικές παρεμβάσεις του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, διεξέχθη φέτος το πρώτο μέρος του 13th Insurance Conference, με τίτλο «Η ασφαλιστική αγορά την εποχή της COVID-19».

Το κορυφαίο συνέδριο διεξάγεται διαδικτυακά την Πέμπτη 9 & την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα LiveOn της ethosEVENTS.

Τιμώμενο πρόσωπο για το 2020, στην καθιερωμένη βράβευση για την προσφορά του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ήταν ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Την απονομή Τιμητικής Διάκρισης Διακεκριμένου Ηγέτη στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά έκανε ο CEO της ethosGroup, Κωνσταντίνος Ουζούνης.

“ΑΦΙΕΡΏΝΩ ΤΗΝ ΔΙΆΚΡΙΣΗ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΑΧΑ”

“Ευχαριστώ την Ethos Media και την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση. Συνδέω αυτή τη διάκριση με την προσπάθεια όλων μας για την ανάδειξη της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, έναν κλάδο που υπηρετώ εδώ και 30 χρόνια” τόνισε κατά την παραλαβή της πλακέτας από τον CEO της ethosGroup, Κωνσταντίνο Ουζούνη.

“Ιδιώτες και επιχειρήσεις δεν μπορούν να καινοτομήσουν χωρίς να αναλάβουν ρίσκα. Η δουλειά μας έχει μεγάλη σημασία για την οικονομική ανάπτυξη. Ψηφιακός μετασχηματισμός φυσικές καταστροφές και κλιματική αλλαγή αποτελούν τις μεγαλύτερες προκλήσεις”, ανέφερε.

Κλείνοντας, αφιέρωσε την διάκριση σε όλη την ομάδα της ΑΧΑ.

Για τον Ερρίκο Μοάτσο μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια στην κάμερα του Insurance World άνθρωποι της εταιρείας ΑΧΑ, όσο και μεγάλα στέλεχη της αγοράς.

Λίγα λόγια για τη σταδιοδρομία του…

O Ερρίκος Μοάτσος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1988 στον ασφαλιστικό τομέα με την Αιγίς Ασφάλειαι, εκπρόσωπο της Royal Insurance στην Ελλάδα. Από το 1999 εργάστηκε στην CGU (νυν Aviva) στην Ελλάδα, αρχικά ως Συντονιστής Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων και στη συνέχεια ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής με ευθύνη για τις ασφαλιστικές δραστηριότητες. Το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της AXA Ασφαλιστική ως Διευθυντής Λειτουργιών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής υπεύθυνος των ασφαλίσεων Ζημιών και Ζωής και το 2014 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιουσίας Αντασφαλίσεων & Μεταφορών, πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών καθώς και Αντιπρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Επικουρικού Κεφαλαίου Αυτοκινήτων.  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters of Arts στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Fribourg στην Ελβετία και του τίτλου International Executive Programme  (IEP) από το INSEAD στη Γαλλία.  Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Δείτε επίσης:

Όλα όσα συζητήθηκαν στο Leadership Panel του 13ου Insurance Conference με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της αγοράς

I. Χατζηθεοδοσίου, ΕΕΑ: Αλλάζει όλη η φιλοσοφία για την εργασία

Ερρίκος Μοάτσος, ΑΧΑ: Οι περισσότερες ασφαλιστικές προσαρμόστηκαν, πρόσφορο έδαφος για συμπράξεις

Ν. Μακρόπουλος, Ευρώπη Ασφαλιστική: Η πανδημία είναι μία σύνθετη κατάσταση που απαιτεί ειδική μεταχείριση

K. Αποστολίδης, Μetlife, στο ΙNC20: Ήρθαμε αντιμέτωποι με 3 κινδύνους. Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη επιτυχία

Χ. Γεωργακόπουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη στο INC20: Να αγνοήσουμε την κρίση και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας

Α. Σαρρηγεωργίου στο INC20: Η ασφαλιστική αγορά επέδειξε αντανακλαστικά και προσαρμόστηκε γρήγορα στην κρίση

Γιάννης Στουρνάρας, ΤτΕ: Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της επόμενης μέρας (video)

Ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο IΝC20: Η ενίσχυση του ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης είναι επιβεβλημένη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*